VV-Kuivaus

VV-Kuivaus

VV-Kuivaus – kunnolla tekemisen meininki

Koti on elämän tärkeimpiä asioita. Turvasatama, jossa ei tarvitse esittää mitään. Kiireisessä maailmassa, jossa meitä revitään joka suuntaan, koti tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä, rentoutua ja hengittää rauhassa. Jokainen ihminen ansaitsee oman kodin.

 

Joskus kotonakin tapahtuu odottamatonta. Vesivahinko tai asbestilöytö remontin yhteydessä täyttää mielen huolilla. Koti ei tunnukaan enää turvalliselta paikalta vaan saa seurakseen uhkakuvia, pelkoa ja epävarmuutta. Me luomme uskoa siihen, että tilanteesta selvitään. Varmistamme, ettei odottamattomasta kasva ongelma. Rauhoitamme mielesi ja palautamme kotisi ennalleen, turvasatamaksi arjen keskelle.

 

Kunnolla tekemisen meininki tarkoittaa sitä, että me teemme jämptisti sen, mitä lupaamme. 

 

Vahvuutemme on vankka kokonaistuntemus ja pitkä kokemus vesivahinkosaneerauksen alalta. Kun osaamisemme yhdistää positiiviseen asenteeseen ja aitoon haluun auttaa, syntyy palvelukokemus, jolle annamme ylpeänä takuun. Toimimme Seinäjoella, Vaasassa, Kokkolassa ja Jyväskylässä ja asiakkaitamme ovat niin vakuutusyhtiöt, isännöitsijät, kaupungit, kunnat, yritykset kuin yksityisetkin henkilöt.

 

Tehdään yhdessä Suomesta turvallisten kotien maa!

Laadulla ja ammattitaidolla!

VV-Kuivaus Oy on vuonna 2013 perustettu vahinkopalveluihin keskittynyt yritys. Yrityksen toimialana on vesivahinkosaneerauksen kokonaispalvelun eli kosteuskartoitusten, vuodonhaun, desinfiointien, purkutöiden, kuivaustöiden ja jälleenrakennustöiden hoitaminen asiakkaalle avaimet käteen periaatteella.

Pohjanmaa ja keski-suomi

Toimimme Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Suomen alueella hoitaen niin pienemmän kuin suuremman vesivahinkokohteen asiakkaan ehdoilla ja heitä kuunnellen. Toimipisteemme ovat Seinäjoella, Vaasassa, Kokkolassa ja Jyväskylässä.

VV-Kuivaus

Huippuluokan asiakastyytyväisyyttä vuodesta 2013

Asiakkaamme koostuvat niin vakuutusyhtiöistä, isännöitsijöistä, kaupungista ja kunnista, yrityksistä sekä yksityisistä ihmisistä. Teemme yhteistyötä monien alihankkijoiden ja tavarantoimittajien kanssa, jolloin asiakkaillamme on kokonaisvaltainen palvelu saatavilla.

VV-Kuivaus

Vahvalla osaamisella, vankalla kokemuksella

Olemme työskennelleet alalla jo pitkään, kokeneimmat meistä jo 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä työllistämme noin 50 henkilöä. Teitä auttaa osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Työllä on aina takuu. Päivystämme 24/7, jolloin meidät tavoittaa äkillisissä ja kiireellisissä vahingoissa nopeasti.