Yritys

VV-Kuivaus

VV-Kuivaus – vahva osaaminen ja aito halu auttaa

Tulviiko kylpyhuone tai löytyikö keittiöstä ikävä kosteusvaurio? Kävikö kiinteistön yleisissä tiloissa vesivahinko tai odottiko yrityksen kahvihuoneessa aamulla aallokko? Ei paniikkia: me palautamme kotisi tai kiinteistösi ennalleen!

 

Toteutamme vesivahinkoihin liittyvät kartoitukset ja korjaukset avaimet käteen -periaatteella, yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Tavoitat meidät vahingon yllättäessä aina nopeasti, sillä päivystämme 24/7.

 

Vahvuutemme on vankka kokonaistuntemus ja pitkä kokemus vesivahinkosaneerauksen alalta. Kun osaamisemme yhdistää positiiviseen asenteeseen ja aitoon haluun auttaa, syntyy palvelukokemus, jolle annamme ylpeänä takuun. Toimimme Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa.

 

Vakuutusyhtiöt, isännöitsijät, kaupungit, kunnat, yritykset ja yksityishenkilöt: vesivahingon sattuessa olemme asiantuntevana apuna yksilöllisen tarpeesi mukaan!

 

Vesivahinkojen saneerausprosessi etenee tyypillisesti seuraavasti:

Laadulla ja ammattitaidolla!

VV-Kuivaus Oy on vuonna 2013 perustettu vahinkopalveluihin keskittynyt yritys. Yrityksen toimialana on vesivahinkosaneerauksen kokonaispalvelun eli kosteuskartoitusten, vuodonhaun, desinfiointien, purkutöiden, kuivaustöiden ja jälleenrakennustöiden hoitaminen asiakkaalle avaimet käteen periaatteella.

Pohjanmaa ja keski-suomi

Toimimme Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Suomen alueella hoitaen niin pienemmän kuin suuremman vesivahinkokohteen asiakkaan ehdoilla ja heitä kuunnellen. Toimipisteemme ovat Seinäjoella, Vaasassa, Kokkolassa ja Jyväskylässä.

VV-Kuivaus

Huippuluokan asiakastyytyväisyyttä vuodesta 2013

Asiakkaamme koostuvat niin vakuutusyhtiöistä, isännöitsijöistä, kaupungista ja kunnista, yrityksistä sekä yksityisistä ihmisistä. Teemme yhteistyötä monien alihankkijoiden ja tavarantoimittajien kanssa, jolloin asiakkaillamme on kokonaisvaltainen palvelu saatavilla.

VV-Kuivaus

Vahvalla osaamisella, vankalla kokemuksella

Olemme työskennelleet alalla jo pitkään, kokeneimmat meistä jo 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä työllistämme noin 50 henkilöä. Teitä auttaa osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Työllä on aina takuu. Päivystämme 24/7, jolloin meidät tavoittaa äkillisissä ja kiireellisissä vahingoissa nopeasti.