Scandic Sein√§joki: ‚ÄúVV-Kuivaus laittoi kaiken kerralla kuntoon sovitusti ja laadukkaasti!‚ÄĚ

Scandic Sein√§joki: ‚ÄúVV-Kuivaus laittoi kaiken kerralla kuntoon sovitusti ja laadukkaasti!‚ÄĚ

Seinäjoen keskustassa sijaitseva Scandic Seinäjoki on yksi ketjun lähes 280 hotellista, joita löytyy kuudesta eri maasta. Hotellin monipuoliset palvelut tavoittavat niin yön yli majoittujat, kuin lyhyemmilläkin visiiteillä vierailevat. Mistä yhteistyö Scandicin kanssa lähti liikkeelle? Mitä kaikkea tehtiin? Millaisia tuloksia saavutettiin ja miten Scandicilla kommentoidaan yhteistyötä?

YHTEISTY√ĖN L√ĄHT√ĖKOHDAT

Yhteisty√∂ Scandic Sein√§joen kanssa starttasi alkuvuodesta 2019 ripe√§ll√§ toiminnalla. ‚ÄúKaikki l√§hti liikkeelle hotellissa tapahtuneesta vesivahingosta, jonka j√§lkeen VV-Kuivaus aloitti tutkimukset vahingon laajuudesta. Totesimme, ett√§ VV-Kuivaus on hyv√§ valinta projektiin, ja VV-Kuivaus jatkoi sen perusteella loppuun rakentamisen yhteisty√∂mme laajentuessa‚ÄĚ kertoo Scandic Sein√§joen kiinteist√∂manageri Antti Erjala. Yhteisty√∂n laajentuessa jatkoimme kuivaus- ja purkut√∂ist√§ my√∂s putki- ja sein√§asennusten pariin. Lopuksi uusimme samalla hotellin 19 kylpyhuoneen pinnat perusteellisesti sek√§ toteutimme muita lis√§t√∂it√§ aina hotellihuoneiden eteisten laatoittamisesta k√§yt√§vien seinien maalaukseen. Scandicilla on hotelliketjuna oma selke√§ design ja tyyli, jota noudatimme l√§pi pintaremontin.

Vaikka vahvuutemme onkin erityisesti vankka kokonaistuntemus ja pitkä kokemus vesivahinkosaneerauksen alalta, painotamme vahinkojen teknisten korjauksen lisäksi myös sitä, että tärkeä tehtävämme on rauhoittaa asiakkaan mieli. Vesivahinko voi tapahtua missä tahansa ja kenelle tahansa yllättäen, ja se aiheuttaa ymmärrettävästi epävarmuutta ja huolta. Meille on siksi ensisijaisen tärkeää, ettei odottamattomasta yllätyksestä kasva ongelmaa, vaan kaikki järjestyy.

kylpyhuoneremontti hotelli
vv-kuivaus kokemuksia

KUNNOLLA TEKEMISEN MEININGILL√Ą ALUSTA LOPPUUN

Uudistamisty√∂t aloitettiin purku- ja kuivaust√∂ill√§. Kun vesivahingon aiheuttamat vauriot oli korjattu, oli aika rakentaa uutta. Palvelutakuuseemme kuuluu kunnolla tekeminen siten, ett√§ voimme taata turvallisen ymp√§rist√∂n jatkossa. Turvallisuutta rakennamme yhdess√§, asiakkaan kanssa kommunikoiden. ‚ÄúKaiken aikaa edettiin joustavasti, molemminpuoleista yhteisty√∂t√§ tehden. Jos matkaan tuli mutkia, ne selvitettiin yhdess√§ keskustellen ja avoimesti kommunikoiden. Asioita ei j√§tetty hoitamatta, vaan ne ratkaistiin aina‚ÄĚ, kommentoi hotellinjohtaja Pia Lehtil√§. Parhaimpia tuloksia saamme, kun yhdist√§mme aidon halumme auttaa ensiluokkaiseen kunnolla tekemisen meininkiin. T√§st√§ saimme kiitosta ja Antti linjaakin, ett√§ yhteisty√∂ eteni hyvin l√§pi projektin ja kaikki sovitut asiat tehtiin aikataulussa ja laadukkaasti.

Vahinko- ja rakennust√∂iden teht√§v√§n√§ ei ole keskeytt√§√§ tai h√§irit√§ muuta el√§m√§√§. Meille on ensisijaisen t√§rke√§√§ varmistaa ty√∂n sujuva eteneminen ja varmistaa, ett√§ arkea voi jatkaa ihan normaalisti remontista huolimatta. My√∂s Scandicilla painotimme t√§t√§ l√§pi yhteisty√∂n. ‚ÄúHotelli oli koko ajan auki asiakkaille ja pyrimme siihen, ettei melua aiheuttavilla t√∂ill√§ h√§iritt√§isi nukkuvia asiakkaita. Asiakkaat ja ty√∂miehet sopivat hotelliin hyvin kesken√§√§n, eik√§ mit√§√§n ongelmia ilmennyt. Vastaan ei tullut yll√§tyksi√§ ja kaikki sujui sovitusti!‚ÄĚ, Pia kertoo. My√∂s Antti komppaa: ‚ÄúTy√∂t eteniv√§t asiallisesti ja VV-Kuivauksen hyvin hoidettujen v√§lisiivousten ansiosta ty√∂maa pysyi koko ajan siistin√§‚Äú.

scandic seinäjoki kylpyhuone
kylpyhuoneremontti vv-kuivaus

YHTEISTY√ĖN TULOKSET

‚ÄúYhteisty√∂ Scandicin kanssa sujui hyvin ja ty√∂llisti koko projektin ajan 2-5 henkil√∂√§ meilt√§, olemme tyytyv√§isi√§ lopputulokseen!‚ÄĚ, Sein√§joen yksik√∂np√§√§llikk√∂ ja yritt√§j√§ Timo Tammela kommentoi. Helmikuussa 2020 projektin loppuessa ja remontin valmistuessa fiilis oli onnistunut. Kuten jokainen projekti, my√∂s t√§m√§ sis√§lsi omat haasteensa ja vaatimuksensa. Kiinteist√∂n l√§pikotaisin tunteva Antti kertoo, ett√§ ty√∂n l√§ht√∂kohdissa oli monia haasteita, sill√§ kiinteist√∂ on vanha ja tilat ovat rajalliset. Kaikista haasteista suoriuduttiin kuitenkin moitteettomasti. K√§denj√§lkemme sai paljon kiitosta Scandicin suunnalta. ‚ÄúVV-Kuivauksen j√§ljilt√§ lopputulos on eritt√§in hieno. Ty√∂t tehtiin tarkasti, ja esimerkiksi kaakeleiden saumaukset ovat todella siististi viimeistelty. Hotellin ty√∂ntekij√§t ovat kehuneet uusittuja kylpyhuoneita todella nykyaikaisiksi ja kaikin puolin mahtaviksi!‚ÄĚ, Pia kertoo.

Periaatteisiimme kuuluu kunnolla tekemisen meininki. T√§ll√§ tarkoitetaan sit√§, ett√§ teemme j√§mptisti sen, mit√§ on luvattu. My√∂s Antin sanoin ty√∂n lopputulos on onnistunut ja laadukas. ‚ÄúVV-Kuivaus teki kaiken kerralla kuntoon sovitusti ja laadukkaasti. Ty√∂suoritteiden taso oli eritt√§in hyv√§ ja lopputuloksia tarkastellessa ei tarvittu juurikaan j√§lkit√∂it√§ tai -korjauksia. Voin hyvin suositella muillekin!‚ÄĚ.

Haluatko kuulla lisää yhteistyömahdollisuuksista kanssamme? Ota yhteyttä!

Kuvat & video: Neliömedia


Sinua saattaa kiinnostaa myös seuraavat:

Omakotitalon kylpyhuone laitettiin kerralla kuntoon: ‚ÄúKaikki on niin priimaa, kuin voi olla!‚ÄĚ

Kerrostalon kylpyhuone kerralla kuntoon: ‚ÄúSuosittelen ehdottomasti VV-Kuivausta!‚ÄĚ

Lue lis√§√§ palveluistamme.

Tutustu avoimiin ty√∂paikkoihin ja hae!

Seuraa meit√§ Facebookissa ja Instagramissa.