Omakotitalon kylpyhuone laitettiin kerralla kuntoon: ”Kaikki on niin priimaa, kuin voi olla!”

kylpyhuoneremontti vaasa seinäjoki kokkola jyväskylä

Omakotitalon kylpyhuone laitettiin kerralla kuntoon: ”Kaikki on niin priimaa, kuin voi olla!”

Kokkolalaisen Antti Harisen perhettä odotti lomamatkan jälkeen yllätys. Vesivahinko ei katso aikaa, paikkaa eikä sitä, kenelle se tapahtuu. Antti oli nimittäin vastikään aloittanut työntekijänä meillä VV-Kuivauksella ja pääsikin nyt katsomaan tilannetta myös asiakkaan näkökulmasta. Miten vesivahinko kuivattiin ja korjattiin kunnolla tekemisen meiningillä? Miltä lopputulos näytti?

MIT√Ą TEHTIIN?

Lomamatkalta palattuaan perhe huomasi, että omakotitalon kodinhoitohuoneessa olleen pyykkikaapin alla oleva lattia oli märkä ja vesimittari vuotaa. Kosteus oli ehtinyt levitä myös keittiön, kylpyhuoneen ja saunan puolelle, jonka vuoksi edessä oli huolellinen kosteuskartoitus ja sen jälkeen perusteellinen vesivahingon kuivaaminen ja korjaaminen. Kylpyhuoneen kuivaamisen ja purkutyön aikana oli aikaa miettiä sitä, millaiselta toivoisi uuden kylpyhuoneen näyttävän ja mitä asioita rakentaessa tulisi ottaa huomioon. Kuvien perusteella oli helppo sanoa millainen tyyli miellytti ja sen mukaan uutta lähdettiin rakentamaan. Katso, miltä uusi kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone näyttävät:

kylpyhuoneremontti kokkola
saunaremontti
kylphuoneremontti vv-kuivaus
kylpyhuoneremontti vv-kuivaus
vesivahinko korjaus

N√§in Antti kommentoi kylpyhuoneremonttia ja lopputulosta: ”VV-Kuivauksella on niin rautaisia ammattilaisia tekem√§ss√§, ettei ole mit√§√§n moittimista ‚Äď kaikki on niin priimaa, kuin voi olla. Materiaalit ovat laadukkaita ja kyll√§h√§n se ty√∂nj√§lki puhuu puolestaan. Jokaiseen asiaan on oma erikoisosaajansa ja se koko porukan hyv√§ yhteishenki n√§kyy sek√§ tekemisess√§ ett√§ siin√§ lopputuloksessa. Olen todella tyytyv√§inen!‚ÄĚ

Suunnitteletko kylpyhuoneremontin tekemistä?

Oma koti on monelle maailman tärkein paikka. Me VV-Kuivauksella olemme purkaneet ja kuivattaneet lukemattomat määrät kosteusvaurioista kärsineitä kylpyhuoneita ja siksi päätimme auttaa ihmisiä laittamaan kylpyhuoneet kerralla kuntoon. Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia siitä, että kylpyhuoneremonttisi toteutetaan alusta loppuun ammattitaitoisesti, perusteellisen terveellisesti ja kestävästi Avaimet käteen -periaatteella. Tehdään Suomesta yhdessä turvallisten kotien maa!

Lue lisää kylpyhuoneremontin tekemisestä kanssamme!

Kuvat: Sonja Hagström Photography


Sinua saattaa kiinnostaa myös seuraavat:

4 vinkkiä kylpyhuoneremontin suunnitteluun

Kylpyhuoneremontin ABC

Lue lis√§√§ palveluistamme.

Tutustu avoimiin ty√∂paikkoihin ja hae!

Seuraa meit√§ Facebookissa ja Instagramissa.