VV-Kuivaus

Me palautamme kotisi ennalleen

Koti on elämän tärkeimpiä asioita, arjen turvasatama. Joskus myös kotona tapahtuu odottamatonta: vesivahinko tai asbestilöytö yllättää ja täyttää mielen huolilla. Me VV-Kuivauksella luomme uskoa siihen, että tilanteesta selvitään ja varmistamme, ettei odottamattomasta kasva ongelma. Rauhoitamme mielesi ja palautamme kotisi ennalleen, turvasatamaksi arjen keskelle.

 

VV-Kuivauksella hommat hoidetaan 100 %:lla kunnolla tekemisen meiningillä. Teemme jämptisti sen, mitä lupaamme. Kun osaamisemme yhdistää positiiviseen asenteeseen ja aitoon haluun auttaa, syntyy palvelukokemus, jolle annamme ylpeänä takuun. Löydät meidät Kokkolasta, Jyväskylästä, Lahdesta, Seinäjoelta,  Tampereelta ja Vaasasta. Asiakkaitamme ovat niin vakuutusyhtiöt, isännöitsijät, kaupungit, kunnat, yritykset kuin yksityiset henkilöt.

 

Tehdään yhdessä Suomesta turvallisten kotien maa!

kylpyhuoneremontti
vv-kuivaus
kylpyhuoneremontti

Miksi VV-Kuivaus?

Varmistamme, ettei odottamattomasta kasva ongelma.

Olipa kyseessä sitten vesivahingon kuivaus, kylpyhuoneremontti, valesokkelin korjaus tai asbestipurku, teemme aina parhaamme ja niin hyvää jälkeä kuin mahdollista. Voimme sanoa rinta rottingilla olevamme VV-kuivauslaisia. Meidät tunnetaan laadukkaasta tekemisestä ja siitä, että olemme läsnä, kuuntelemme ja huomioimme. Me ymmärrämme, että asiakkaalla on usein suuri huoli omasta kodista ja meidän tehtävämme on palauttaa se ennalleen.

Tehdään mitä luvataan – kunnolla tekemisen meiningillä.

Me VV-Kuivauksella pidämme huolen siitä, että kohtelemme kotiasi vähintään yhtä hyvin kuin omaamme. Kiinnitämme huomiota pieniinkin yksityiskohtiin kuten siihen, että otamme kengät pois jalasta, tervehdimme ja siivoamme jälkemme. Pidämme sovituista aikatauluista kiinni, huolehdimme myös hyvästä viestinnästä ja siitä, että tiedät missä mennään.

Meillä toiminnan keskiössä ovat tyytyväiset ihmiset.

Asiakkaana sinä olet työnantajamme ja haluamme olla luottamuksesi arvoisia. Hoidamme työt avaimet käteen -periaatteella, jotta sinä voit olla huoleti. Lisäksi meille on erittäin tärkeää, että jokaisella VV-kuivauslaisella eli työntekijällämme on hyvä olla. Panostamme yhdessä tekemiseen, kehittymiseen ja kehittämiseen. Toimimme vastuullisesti ja ammattitaitoisesti. Tyytyväinen asiakas on sekä tavoitteemme että paras palkintomme tehdystä työstä!

Yhteisestä unelmasta tähän päivään. Miten VV-Kuivauksen tarina alkoi?

”VV-Kuivaus perustettiin, jotta asiakas voitaisiin todella asettaa toiminnan keskiöön. Halusimme oppia tuntemaan erilaiset asiakkaat ja vastata juuri heidän tarpeisiinsa parhaalla mahdollisella tavalla. Suoraselkäisyys ja rehellisyys läpileikkaa koko toiminnan niin työyhteisössä kuin asiakkaidenkin kanssa. Me haluamme ennen kaikkea olla asiakkaan luottamuksen arvoisia. Olemme läsnä niin hyvissä kuin huonoissakin hetkissä, kannamme aina vastuun omista töistämme emmekä jätä asiakasta yksin. Koska meillä tehdään hommat kunnolla tekemisen meiningillä – nyt ja tulevaisuudessa.”

– Janne Haapamäki, VV-Kuivauksen toimitusjohtaja

Lue asiakkaidemme tarinoita ja kokemuksia

scandic vvkuivaus

CASE: Scandic Seinäjoki

 

“VV-Kuivauksen jäljiltä lopputulos on erittäin hieno. Työt tehtiin tarkasti, ja esimerkiksi kaakeleiden saumaukset ovat todella siististi viimeistelty. Hotellin työntekijät ovat kehuneet uusittuja kylpyhuoneita todella nykyaikaisiksi ja kaikin puolin mahtaviksi. Työsuoritteiden taso oli erittäin hyvä ja lopputuloksia tarkastellessa ei tarvittu juurikaan jälkitöitä tai -korjauksia. Voin hyvin suositella muillekin!

kylpyhuoneen suunnittelu 2

Kerrostalon kylpyhuoneremontti

 

”Meille oli todella tärkeää, että remontti tehdään kerralla kunnolla ja olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen! Andreas ja koko VV-Kuivauksen tiimi teki kaiken aina tilojen suojauksesta laatoitukseen todella huolellisesti. Työnjälki oli tarkkaa ja laadukasta. Suosittelen VV-Kuivausta ehdottomasti, sillä asioihin oli selvästi perehdytty ja kaikki sujui alusta loppuun asti hyvin!”

kylpyhuoneen suunnittelu 3

Omakotitalon kylpyhuoneremontti

 

”VV-Kuivauksella on niin rautaisia ammattilaisia tekemässä, ettei ole mitään moittimista – kaikki on niin priimaa, kuin voi olla. Materiaalit ovat laadukkaita ja kyllähän se työnjälki puhuu puolestaan. Jokaiseen asiaan on oma erikoisosaajansa ja se koko porukan hyvä yhteishenki näkyy sekä tekemisessä että siinä lopputuloksessa. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen!”

Meille töihin?

Haluatko liittyä violettiin tiimiimme Kokkolassa, Jyväskylässä, Lahdessa, Seinäjoella, Tampereella tai Vaasassa? Etsimme jatkuvasti uusia huipputyyppejä tekemään Suomesta turvallisten kotien maata – kunnolla tekemisen meiningillä. Lue lisää meillä työskentelystä, katso avoimet työpaikat tai ota yhteyttä!

vesivahinko kotona 1
kylpyhuoneremontti 1
miksi vvkuivaus