VV-Kuivaus

Vi återställer ditt hem

Hemmet är en av de viktigaste sakerna i livet, en trygg oas i vardagen. Ibland händer det ändå överraskande saker hemma som skapar oro, såsom vattenskador och asbest. Vi på VV-Kuivus finns här för att inge hopp om att du klarar situationen och samtidigt ser vi till att överraskningen inte skapar ännu större problem. Vi inger lugn genom att återställa ditt hem till den där trygga oasen i vardagen.

 

På VV-Kuivaus fixar vi ditt hem i skick – du kan lita på att vi håller vad vi lovar. Vi är utrustade med yrkeskunskap, en positiv attityd och en genuin vilja att hjälpa. Tillsammans skapar det här en unik serviceupplevelse, som vi är stolta över att kunna gå i god för. Du hittar oss i Vasa, Karleby, Jyväskylä, Seinäjoki och Tammerfors. Till våra kunder hör såväl försäkringsbolag, disponentbolag, städer, kommuner, företag som privatpersoner.

 

Låt oss tillsammans göra Finland till ett land med trygga hem!

kylpyhuoneremontti
vv-kuivaus
kylpyhuoneremontti

Varför VV-Kuivaus?

Vi ser till att det oförutsedda inte blir ett problem.

 

Oberoende om det handlar om att renovera en vattenskada eller ett badrum, byte av en blindsockel eller asbestrivning, så gör vi alltid vårt bästa. Vi kan med stolthet konstatera att vi jobbar för VV-Kuivaus. Vi är kända för att hålla hög kvalitet på vårt jobb och för att vi lyssnar och är där för kunden. Vi förstår att kunden ofta har en stor oro för sitt hem och det är vår uppgift att se till att hemmet blir återställt.

Vi gör vad vi lovar – med arbetsglädje.

 

På VV-Kuivaus ser vi till att vi behandlar ditt hem lika bra som vi skulle behandla vårt eget hem. Vi fäster uppmärksamhet också vid små detaljer – till exempel tar vi av oss skorna, hälsar på dig och städar upp efter oss. Vi håller fast vid överenskomna tidtabeller och ser till att kommunikationen fungerar så att du alltid vet vad som gäller.

Nöjda människor är viktigast för oss.

 

Kunderna är våra arbetsgivare och vi vill vara värda deras förtroende. Vi sköter projekten enligt nycklarna i handen-principen så att du slipper oroa dig. Dessutom är det viktigt för oss att alla våra anställda har det bra, och därför satsar vi på gemensamma aktiviteter och utveckling. Vi är ansvarsfulla och proffsiga – en nöjd kund är både vårt mål och en belöning för väl utfört arbete.

Hur allting började – VV-Kuivaus historia

“VV-Kuivaus grundades för att vi skulle kunna sätta kunden i fokus av verksamheten. Vi ville lära känna olika sorters kunder och svara på just deras behov på bästa sätt. Hela vår verksamhet präglas av att vi är rakryggade och ärliga, både mot kunder och kolleger. Framförallt vill vi vara värda kundernas förtroende. Vi är närvarande både i vått och torrt, tar alltid ansvar för vårt jobb och lämnar inte kunden i sticket. Dessutom jobbar vi alltid med stor arbetsglädje – både idag och i framtiden.”

– Janne Haapamäki, vd för VV-Kuivaus

Våra kunder berättar

scandic vvkuivaus

CASE: Scandic Seinäjoki

 

”Resultatet av det arbete VV-Kuivaus utförde var mycket fint. Jobbet var utfört på ett noggrant sätt och kakelfogarna var mycket exakta och snygga. Hotellets anställda har berömt badrummen för att de är så moderna och fina. Arbetet höll hög kvalitet och efter slutgranskningen behövdes just inga justeringar. Jag kan varmt rekommendera VV-Kuivaus!
– Antti Erjala, fastighetsmanager, Scandic Seinäjoki

kylpyhuoneen suunnittelu 2

Badrumsrenovering i en höghuslägenhet

 

“För oss var det mycket viktigt att renoveringen blir bra med en gång och vi är mycket nöjda med resultatet! Andreas och hela gänget på VV-Kuivaus gjorde allt på ett noggrant sätt – från att skydda utrymmena till själva kaklandet. Slutresultatet höll hög kvalitet. Jag kan definitivt rekommendera VV-Kuivaus, de månade verkligen om att göra jobbet grundligt och allt gick bra från början till slut!”
Familj på fem personer i Vasa

kylpyhuoneen suunnittelu 3

Badrumsrenovering i ett egnahemshus

 

“De anställda på VV-Kuivaus är verkliga proffs och jag hittar inget att klaga på – allt var prima från början till slut. Materialen håller hög kvalitet och arbetet likaså. Det finns en specialist för alla delområden och man märker att kollegorna har en bra arbetsgemenskap – vilket också märks i slutresultatet. Vi är mycket nöjda!”
– Antti Harinen, Kokkola

Jobba hos oss?

Vill du ansluta dig till det violetta teamet i Vasa, Karleby, Jyväskylä, Seinäjoki eller Tammerfors? Vi söker hela tiden efter nya förmågor som kan vara med om att göra Finland till de trygga hemmens land. Läs mer om hur det är att jobba hos oss, kolla vilka lediga jobb det finns och ta kontakt!

vesivahinko kotona 1
kylpyhuoneremontti 1
miksi vvkuivaus