Palvelut

Violetti tiimi palveluksessasi

Olemme täyden palvelun remonttiyritys, joka on palvellut asiakkaitaan kunnolla tekemisen meiningillä jo vuosikymmenen. Kun on remontin aika, violetti tiimi on apunasi!

Huoneistojen ja liiketilojen remontit

 

Kun kaipaat laadukasta ja vaivatonta saneerausta, tilan rakenteen muutostöitä tai ilmeen päivitystä, hoidamme kaikki tarvitsemasi remonttitarpeet alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme, että remontti sujuu sinulle ja tilan käyttäjille mahdollisimman huolettomasti.

Kaikki remontit kunnolla tekemisen meiningillä - VV-Kuivaus
vesivahingon kuivaus ja korjaus

Vesivahingon kuivaus ja korjaus

 

Tulviiko kylpyhuone tai löytyikö keittiöstä kosteusvaurio? Kävikö kiinteistön yleisissä tiloissa vesivahinko? Vesivahinko voi tapahtua missä tahansa ja kenelle tahansa, ja se täyttää ymmärrettävästi mielen huolilla. Ei syytä huoleen – me korjaamme niin isot kuin pienet vesivahingot alusta loppuun kunnolla tekemisen meiningillä!

Kylpyhuoneremontit

 

Olemme purkaneet ja kuivattaneet lukemattomat määrät kosteusvaurioista kärsineitä kylpyhuoneita, joten päätimme auttaa ihmisiä laittamaan kylpyhuoneet kerralla kuntoon. Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia siitä, että kylpyhuoneremonttisi toteutetaan alusta loppuun ammattitaitoisesti, perusteellisen terveellisesti ja kestävästi Avaimet käteen -periaatteella!

vv-kuivaus kylpyhuoneremontti
vv-kuivaus valesokkelin korjaus

Valesokkelin korjaus

 

Valesokkeli on riskirakenne, sillä se altistaa talon pohjan kosteusvaurioille. Sen aiheuttamat ongelmat liittyvät kosteuteen, joka voi olla peräisin talon sisältä, maaperästä tai ulkopuolelta. Termotuote on palkittu ja patentoitu valesokkelin korjausmenetelmä, jonka myötä kotisi pysyy arjen turvasatamana jatkossakin.

Asbestityöt

 

Pölyävä asbesti sairastuttaa vuosittain noin tuhat suomalaista ja sitä löytyy arviolta 2,2 miljoonasta suomalaisesta kodista. Ei kuitenkaan syytä huoleen! Jätä asbesti meidän huoleksemme. Hoidamme kartoituksen, dokumentaatiot, purkutyöt ja ilmanäytteet Seinäjoen alueella – vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

vv-kuivaus asbesti

Tapaa työnjohtajasi

Isännöitsijä, vesivahinkosaneeraus, VV-Kuivaus

Varaa maksuton alkukartoitus työnjohtajan kanssa

Remontin tekijä kannattaa valita huolella. Meillä VV-Kuivauksella tapaat maksuttomassa alkukartoituksessa myyjän sijaan työnjohtajan, jotta saat asiantuntevat vastaukset kysymyksiisi suoraan remontistasi vastaavalta henkilöltä. Yhteinen ymmärrys alusta asti johtaakin aina parhaaseen lopputulokseen!

 

Ammattilainen osaa paitsi auttaa sinua remontin suunnittelussa ja materiaaleiden valinnassa, myös yleisimpien virheiden välttämisessä. Alkutapaaminen ei sido mihinkään ja siksi se kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Remontin rahoitus hoituu nyt kätevästi kauttamme OP:n rahoituksella

Täyden palvelun remonttiyrityksenä tarjoamme myös remontin rahoituksen kätevästi kauttamme! Oli kyseessä oman kodin remontista, vesivahingon korjaustöistä tai vaikkapa mökin kunnostamisesta, voit nyt hakea kauttamme tarpeisiisi sopivaa remonttirahoitusta aina 50 000 € asti.