Palvelut

vesivahingon kuivaus ja korjaus

Vesivahingon kuivaus ja korjaus

 

Tulviiko kylpyhuone tai löytyikö keittiöstä kosteusvaurio? Kävikö kiinteistön yleisissä tiloissa vesivahinko? Vesivahinko voi tapahtua missä tahansa ja kenelle tahansa, ja se täyttää ymmärrettävästi mielen huolilla. Ei syytä huoleen – me korjaamme niin isot kuin pienet vesivahingot alusta loppuun kunnolla tekemisen meiningillä!

Kylpyhuoneremontit

 

Olemme purkaneet ja kuivattaneet lukemattomat määrät kosteusvaurioista kärsineitä kylpyhuoneita, joten päätimme auttaa ihmisiä laittamaan kylpyhuoneet kerralla kuntoon. Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia siitä, että kylpyhuoneremonttisi toteutetaan alusta loppuun ammattitaitoisesti, perusteellisen terveellisesti ja kestävästi Avaimet käteen -periaatteella!

vv-kuivaus kylpyhuoneremontti
vv-kuivaus valesokkelin korjaus

Valesokkelin korjaus

 

Valesokkeli on riskirakenne, sillä se altistaa talon pohjan kosteusvaurioille. Sen aiheuttamat ongelmat liittyvät kosteuteen, joka voi olla peräisin talon sisältä, maaperästä tai ulkopuolelta. Termotuote on palkittu ja patentoitu valesokkelin korjausmenetelmä, jonka myötä kotisi pysyy arjen turvasatamana jatkossakin.

Asbestityöt

 

Pölyävä asbesti sairastuttaa vuosittain noin tuhat suomalaista ja sitä löytyy arviolta 2,2 miljoonasta suomalaisesta kodista. Ei kuitenkaan syytä huoleen! Jätä asbesti meidän huoleksemme. Hoidamme kartoituksen, dokumentaatiot, purkutyöt ja ilmanäytteet Seinäjoen alueella – vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

vv-kuivaus asbesti