Remontit laadukkaasti avaimet käteen -periaatteella

Huoneistojen ja liiketilojen remontit kunnolla tekemisen meiningillä 

Olemme täyden palvelun remonttiyritys, joka on palvellut asiakkaitaan kunnolla tekemisen meiningillä jo vuosikymmenen. Kun kaipaat laadukasta ja vaivatonta saneerausta, tilan rakenteen muutostöitä tai ilmeen päivitystä, hoidamme kaikki tarvitsemasi remonttitarpeet alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. Oli kyseessä isännöimästäsi kiinteistöstä, liiketilasta tai omasta kodista, huolehdimme että remontti sujuu sinulle ja tilan käyttäjille mahdollisimman huolettomasti.

 

Kunnolla tekemisen meininki tarkoittaa, että kohtelemme remonttikohdettamme aina vähintään yhtä hyvin kuin omaa kotiamme. Toteutamme remontit paikallisesti Jyväskylässä, Lahdessa, Vaasassa, Kokkolassa, Seinäjoella ja Tampereella. Violetti tiimimme tunnetaan erityisesti laadukkaista vahinkosaneerauksista ja ammattitaitoisesta projektien johtamisesta.

Kaikki remontit yhdeltä ovelta

Kiinteistösaneeraukset

Toteutamme niin julkisten tilojen, liikekiinteistöjen kuin yksityisasuntojen saneeraukset avaimet käteen -periaatteella.

 

Kun kiinteistöstä löytyy kosteusvaurio, tilat ovat vahingoittuneet tulipalon seurauksena tai vesivahinko on saanut lattiat tulvimaan, ei hätää. Kiinteistö menee harvoin pilalle vahingon takia, kunhan tarvittavat purkutyöt, mahdollinen kuivaus ja korjausrakentaminen tehdään huolellisesti.

 

Saneeraukset hoituvat kokeneilta ammattilaisiltamme laadukkaasti vahingon laajuuden kartoittamisesta aina loppusiivoukseen asti. Asiakkaitamme ovat vakuutusyhtiöt, isännöitsijät, kaupungit, kunnat, hotelliketjut, yritykset ja yksityishenkilöt – aina pienimuotoisesta korjausrakentamisesta suuriin kiinteistösaneerauksiin.

Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuoneremontit - VV-Kuivaus

Huolettomat kylpyhuoneremontit ja kosteiden tilojen saneeraukset huoneistoille, liikekiinteistöille ja julkisille tiloille.

 

Kylpyhuoneremontti on jossain vaiheessa elämää ajankohtainen asia monelle asunnonomistajalle, kiinteistömanagerille ja isännöitsijälle. Kylpyhuone kaipaa päivityksen luonnollisesti aina elinkaarensa päässä, mutta remontin syy voi olla myös kylpyhuoneen muokkaaminen käytännöllisemmäksi, ilmeen uusiminen, epäilys rakenteiden kunnosta tai vesivahingon korjauksesta.

 

Oli syynä mikä tahansa, kylpyhuoneremontti kannattaa tehdä mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään. Koska kylpyhuone on kostea tila, on remonttityöt parempi jättää osaaville ammattilaisille. Kylpyhuoneremontti vaatii ammattitaitoa ja osaamista aina laatoituksesta ja vedeneristyksestä sähkö- ja putkitöihin.

Kaikki kodin remontit

Kaikki kodin remontit -VV-Kuivaus

Kaikki kodin remontit riskirakenteiden korjauksesta keittiöremontteihin ja toimimattomien tilojen muutostöihin asti.

 

Koti on elämän tärkeimpiä asioita, arjen turvasatama, joten on tärkeää että elämän puitteet toimivat ja ovat viihtyisät. Aina kodin ominaisuudet ja asukkaiden tarpeet eivät kuitenkaan kohtaa tai kotona tapahtuu odottamatonta, kuten vesivahinko, asbestilöytö tai tulipalo. Silloin luotettava remonttiyritys paitsi hoitaa remonttityöt, pitää huolen, että prosessi on sinulle mahdollisimman vaivaton.

 

Kokeneina rakennusalan ammattilaisina meille on tullut tutuksi myös vanhempien omakotitalojen haasteet, kuten valesokkelien kosteusvauriot ja niiden korjaukset. Missiomme onkin pitää Suomen kodit turvallisina ja viihtyisinä asua! Epäiletkö kosteusvauriota tai kaipaako kotisi päivitystä?

Remontin rahoitus hoituu nyt kätevästi kauttamme OP:n rahoituksella

Täyden palvelun remonttiyrityksenä tarjoamme myös remontin rahoituksen kätevästi kauttamme! Oli kyseessä oman kodin remontista, vesivahingon korjaustöistä tai vaikkapa mökin kunnostamisesta, voit nyt hakea kauttamme tarpeisiisi sopivaa remonttirahoitusta aina 50 000 € asti.

Kokeile lainalaskuria ja hae tarpeisiisi sopiva rahoitus:

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 12,28 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (10,15 % 6/23), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 172,88 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 127,50 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 88 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Tapaa työnjohtajasi

Isännöitsijä, vesivahinkosaneeraus, VV-Kuivaus

Varaa maksuton alkukartoitus työnjohtajan kanssa

Remontin tekijä kannattaa valita huolella. Meillä VV-Kuivauksella tapaat maksuttomassa alkukartoituksessa myyjän sijaan työnjohtajan, jotta saat asiantuntevat vastaukset kysymyksiisi suoraan remontistasi vastaavalta henkilöltä. Yhteinen ymmärrys alusta asti johtaakin aina parhaaseen lopputulokseen!

 

Ammattilainen osaa paitsi auttaa sinua remontin suunnittelussa ja materiaaleiden valinnassa, myös yleisimpien virheiden välttämisessä. Alkutapaaminen ei sido mihinkään ja siksi se kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Asiakastyytyväisyytemme 9,0/10

Kuinka kunnolla tekemisen meininki näkyy asiakkaillemme? Olemme saaneet kiitosta erityisesti hyvästä kommunikaatiosta, aikataulujen ja budjettien pitävyydestä, ystävällisestä ja asiantuntevasta työskentelystä sekä työn jäljestä. Meille tyytyväinen asiakas on kunnia-asia. Näin remonttimme ovat sujuneet:

Remontit - VV-Kuivaus, vesivahinkosaneerauksen kumppani

Laadukas kuivauspalvelu on vesivahingon sattuessa isännöitsijän luottokumppani

 

Kun vesivahinko sattuu isännöitävässä kiinteistössä, THR Palvelu tietää, että VV-Kuivaus hoitaa homman kunnolla tekemisen meiningillä.

 

Lue koko juttu >

Seinäjoki Scandic -hotellin 19 kylpyhuoneen uudistus sujui asiakkaita häiritsemättä

 

Uusimme hotellin 19 kylpyhuoneen pinnat perusteellisesti ja hotellihuoneiden eteisten laatoittamisn sekä käytäväseinien maalauksen. Läpi remontin toteutettiin hotelliketjun omaa selkeää tyyliä.

 

Lue koko juttu >

VV-Kuivaus rakennustyöntekijä

Laaja vesivahinko laittoi puoli taloa remonttiin, mutta budjetti piti

 

Saikkosen perhe koki ikävän yllätyksen, kun rakennusvirheen seurauksena aiheutui laaja vesivahinko. Rakennusvirheen takia vakuutusyhtiö ei korvannut remonttia, joten luotettava remonttifirma tuli erityisesti tarpeeseen.

 

Lue koko juttu >

Valitse luotettu remonttikumppani

Sujuva läpimeno

Varmistamme projektin sujuvan läpimenon aina remontin suunnittelusta loppusiivoukseen asti. Palveluumme sisältyy myös tarvikkeiden määrälaskenta ja haku – sinun tehtäväksesi jää vain pintamateriaalien valitseminen.

Häiriötön tilojen käyttö

Pyrimme siihen, että kiinteistö on käytettävissä remontin aikana. Huolehdimme, ettei esimerkiksi rakennuspölystä koidu sotkua, terveysriskejä tai muuta haittaa nyt tai myöhemmin.

Ajantasainen raportointi

Olemme nopeasti tavoitettavissa ja pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä remontin aikana, jotta pysyt ajan tasalla kaikissa remontin vaiheissa. Jopa 70 % yhteydenottopyynnön jättäneistä tavoitetaan alle 45 minuutissa!

Ota yhteyttä, niin aloitetaan remontti kunnolla tekemisen meiningillä!