Meille töihin!

Liity kunnolla tekemisen joukkueeseen!

Meillä VV-Kuivauksella hommat tehdään 100 % kunnolla tekemisen meiningillä koko joukkueen voimin. Tässä rakennusalan huippujoukkueessa jokainen pelaaja on ratkaisijan roolissa. Rakennustyöntekijä, työnjohtaja, purkutyöntekijä, kosteuskartoittaja: liity VV-Kuivauksen joukkueeseen ja näytä kädenjälkesi! Me varmistamme onnistumisesi vakaan kasvuyrityksen laatupuitteilla, huippuunsa viritetyillä prosesseilla ja kattavilla henkilöstöeduilla. Aito kiinnostus ja kunnioitus työkaveriin ja asiakkaaseen takaavat sen, että homma toimii.

 

Hait sitten töitä nyt tai myöhemmin, tutustutaan! Tule tekemään Suomesta kanssamme turvallisten kotien maa.

Mikä VV-Kuivaus?

VV-Kuivaus, kunnon joukkuehenki

Kunnon joukkuehenki

 

Kiinnostus ja kunnioitus työkavereita ja asiakkaita kohtaan ovat VV-Kuivauksella työmme lähtökohtia. Vaikka työ on usein itsenäistä, meillä se ei missään nimessä ole yksinäistä. Tukenasi on rakennusalan kovatasoisin ja positiivisin joukkue, joka odottaa pääsevänsä työskentelemään kanssasi. Ja koska paraskaan joukkue ei ole mitään ilman kunnon kotijoukkoja, myös perheesi on meille tärkeä. Me vaalimme myös arvokasta vapaa-aikaasi.

VV-Kuivaus, kunnolla omaa kädenjälkeä

Kunnolla omaa kädenjälkeä

 

Suoraselkäisyys ja rehellisyys läpileikkaavat koko toimintamme. Meillä VV-Kuivauksella saat tehdä työsi omalla tyylilläsi kunnolla tekemisen meiningin puitteissa ja olla ylpeä siitä, mitä olet saanut aikaan. Jokaisen VV-kuivauslaisen ääni on yhtä arvokas ja siksi pidämme hyvää huolta avoimesta, matalan kynnyksen yrityskulttuuristamme. Miten sinä tekisit töitä?

VV-kuivaus, kunnon työvälineet

Kunnon työvälineet ja työsuhde-edut

 

Joukkueemme jokainen pelaaja on tasavertainen avain onnistumiseen. Haluamme tehdä onnistumisen sinulle helpoksi ja siksi tarjoamme sinulle pelaajasopimuksen, joilla viet osaamisesi seuraavalle tasolle. Omien työtapojesi tueksi saat ison yrityksen hiotun pelistrategian, kaipaamasi laadukkaan pelivarustuksen ja työsuhde-etujen monipuolisen huoltokattauksen, kuten uusimpana mahdollisuuden hankkia työsuhdepyörän!

VV-kuivaus, kunnolla asiakkaan asialla

Kunnolla asiakkaan asialla

 

VV-Kuivauksella teemme työtämme asiakkaille. Asiakas on työmme keskiössä ja siksi teemme työmme vähintäänkin niin hyvin kuin itselle tehtäisiin. Saneerausalalla pääset tekemään arvokasta työtä lähellä asiakasta. Yhtenä violettina joukkueena palautamme asiakkaan kodin ennalleen ja entistäkin ehommaksi.

Avoimet työpaikat

VV-Kuivaus, rakennustyöntekijä rekry

Purkutyöntekijä ja rakennustyöntekijä

Etsimme motivoituneita rakennustyöntekijöitä, joille asiakas on aina ykkönen. Oletko sinä joukkueemme uusi vahvistus, jolta positiivista asennetta ei puutu? Liity violettiin joukkueeseen! Tällä hetkellä kaipaamme purkutyöntekijää Kokkolaan ja rakennustyöntekijää SeinäjoenVaasan sekä Kokkolan tiimiin. Tutustu työhön ja jätä hakemus!

Jätä avoin hakemus – VV-Kuivaus rekrytointi

Jätä avoin hakemus

Jos meillä ei tällä hetkellä ole sopivaa työpaikkaa avoinna, mutta asiakas on sinulle aina ykkönen eikä sinulta puutu positiivista asennetta, jätä meille avoin hakemuksesi! Tutustumme mielellämme hyviin tyyppeihin tulevaisuuden rekrytointeja silmällä pitäen.

Kosteuskartoittaja

Kosteuskartoittajan työssä olet kiinteistönomistajan sankari ja hyökkäysketjun ensimmäinen pelaaja, joka saapuu paikalle vesivahingon tai kosteusvaurioepäilyn jälkeen. Oletko valmis etujoukkoihin? Etsimme peluria erityisesti Vaasaan ja Tampereelle. Tutustu kosteuskartoittajan työhön ja jätä hakemus!

Rekrytointi: etsimme työnjohtajaa Vaasaan! Kom med i laget! – VV-Kuivaus

Työnjohtaja, Vaasa

Työnjohtajana olet tiimin pelinrakentaja, joka tukee yhteen hiileen puhaltavan joukkueemme muita pelureita ja johtaa työt lämpimän jämäkästi maaliin yhdessä tiimin kanssa. Työ edellyttää suomen ja ruotsin hallitsemista, sillä Vaasan toimipisteessämme työskentelet kaksikielisellä alueella.

rekrytointi: tarjouslaskija

Tarjouslaskija Vaasaan

Nykyisen laskijamme siirtyessä talon sisällä toisiin tehtäviin avautuu mielenkiintoinen pelipaikka uudelle pelurille Vaasaan! Pääset osaksi viiden hengen työnjohtotiimiä, jossa toimit työnjohtajien oikeana kätenä tarjouslaskennassa. Hae heti tai viimeistään 14.2.!

Töissä VV-Kuivauksella

64 %

työntekijöistä suosittelisi VV-Kuivausta työnantajana *

4,43 / 5

 esihenkilöni luottaa minuun *

8,29 / 10

työntekijöiden kokeman työkyvyn keskiarvo *

* VV-Kuivauksen työyhteisökysely 2022. Kyselyyn vastasi 97 työntekijää. Kyselyn toteuttti Työeläkeyhtiö Elo.

VV-Kuivaus, Jens Groop

Meillä on hyvä meininki niin asiakaskeikoilla kuin työntekijöiden ja johdon kesken. VV-Kuivauksella työntekijöistä oikeasti välitetään ja apua on aina tarjolla.

 

– Jens Groop, Vaasa

VV-Kuivaus, Juuso Haapamäki

Mulle kunnolla tekemisen meiningistä on muodostunut ihan tekemisen standardi. Voi sitten katsoa siitä omaa tehtyä työtä ja sanoa ylpeästi, että mää tein ton.

 

– Juuso Haapamäki, Tampere

VV-Kuivaus, Nico Manninen

Musta kunnolla tekemisen meininki tarkoittaa sitä, että työt hoidetaan hyvällä fiiliksellä ja ammattitaidolla – niin kuin itselle tehtäisiin. Lisäksi huolehditaan siitä, että työn jälki on niin priimaa kuin vain mahdollista.

 

– Nico Manninen, Kokkola

VV-Kuivaus, Janne Karhu

Työnantajana VV-Kuivaus on ainutlaatuinen, sillä saamme tehdä todella vapaasti työtämme. Luottamus on hyvä

 

– Janne Karhu, Seinäjoki

Millaista on työarki saneerausalalla?

Rakennustyöntekijä

VV-Kuivauksella asiakas on työn keskiössä ja siksi työt tehdään aina niin kuin itselle tehtäisiin. Tukena työssäsi on rakennusalan huippujoukkue, ison yrityksen hiottu pelistrategia, laadukas varustus ja monipuolinen työsuhde-etujen huoltokattaus.

Rekry työnjohtaja

Työnjohtaja

Meillä VV-Kuivauksella työskentely vahinkosaneerausalalla on joukkuepeliä. Autamme asiakkaitamme ja tuemme työmailla toisiamme. Meiltä saat pelipaikallasi vastuuta sekä tekemisen vapautta!

Kiinnostuitko? Tutustutaan!

 

Etsit sitten työpaikkaa nyt tai myöhemmin, haluamme kuulla sinusta. Hae heti avoimeen työpaikkaan tai jätä yhteydenottopyyntö, jos violetin joukkueen pelaajasopimus voisi olla ajankohtainen tulevaisuudessa.

Keskustellaan ja tutustutaan

Timo Tammela
Yksikönpäällikkö, yrittäjä
040 547 0177

timo.tammela@vv-kuivaus.fi

Keskustellaan ja tutustutaan

Lauri Haavisto

Yksikön päällikkö, yrittäjä
040 739 3383

lauri.haavisto@vv-kuivaus.fi

Keskustellaan ja tutustutaan

Janne Knuutinen
Yksikönpäällikkö, yrittäjä
040 662 4333

janne.knuutinen@vv-kuivaus.fi

Jere Vainionpää VV-Kuivaus (2)

Keskustellaan ja tutustutaan

Jere Vainionpää

Yksikönpäällikkö

045 7750 6116

jere.vainionpaa@vv-kuivaus.fi

joel vataja

Keskustellaan ja tutustutaan

Joel Vataja

Yksikön päällikkö, yrittäjä

050 431 1142

joel.vataja@vv-kuivaus.fi

Keskustellaan ja tutustutaan

Toni Kurisjärvi
Yksikön päällikkö
044 493 2772
toni.kurisjarvi@vv-kuivaus.fi

Jätä avoin hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: rtf, doc, docx, odt, pdf, txt, , Max. tiedoston koko: 8 MB.
      Liitetiedostot ovat vapaaehtoisia. Sallitut tiedostomuodot on rtf, doc, docx, odt, pdf, txt. Suurin sallittu tiedostokoko on 8MB
    VV-kuivaus, promootiokuva

    Tervetuloa violettiin joukkueeseen.