Meille töihin

Oletko sinä seuraava VV-Kuivauslainen?

Ihmiset ovat VV-Kuivauksen tärkein voimavara. Meillä jokainen työntekijä on ratkaisijan roolissa, kun tavoittelemme uusia onnistumisia. Teemme työtä yhtenä joukkueena, toinen toisiamme tukien. Otamme työmme vakavasti, unohtamatta kuitenkaan koskaan positiivista asennetta. Etsimme jatkuvasti keinoja kartuttaa osaamistamme ja siihen tarvitsemme hyvien toimintamallien lisäksi hyviä tyyppejä. Kolahtaako sinuun kunnolla tekemisen meininki ja haluaisitko  liittyä violettiin tiimiimme?

 

Tutustu meihin lisää alta ja hae avoimiin työpaikkoihimme!

Työtämme ohjaavat arvot

VV-kuivaus, välittäminen

Välittäminen

 

Aito kiinnostus ja kunnioitus työkavereita ja asiakkaitamme kohtaan ovat työmme lähtökohta. Autamme ja tuemme toisiamme onnistumaan ja olemme paikalla, kun apuamme tarvitaan.

VV-kuivaus, kehittyminen

Kehittyminen

 

Meillä jokainen työntekijä on tasavertainen avain onnistumiseen ja kannustamme toisiamme oppimaan uutta. Etsimme aktiivisesti keinoja työtapojemme ja yrityskulttuurimme kehittämiseen kohti entistä ketterämpää mallia.

VV-kuivaus, luottamus

Luottamus

 

Suoraselkäisyys ja rehellisyys läpileikkaavat koko toimintamme. Suhtaudumme vakavasti saamaamme vapauteen ja vastuuseen. Pidämme huolta avoimesta, matalan kynnyksen organisaatiokulttuuristamme, sillä jokaisen VV-Kuivauslaisen ääni on yhtä arvokas.

VV-kuivaus, asiakastyytyväisyys

Tyytyväinen asiakas

 

Asiakas on toimintamme keskiössä. Tuomme hänelle hädän hetkellä huolettomuutta ja epävarmuuden keskelle mielenrauhaa. Haluamme olla sanojemme mittaisia ja ylittää asiakkaan odotukset joka käänteessä.

Millaista meillä on olla töissä?

Mukavaa hommaa. Vaihtelevaa ja paljon tulee viikottain sellasia juttuja, että aina oppii uutta.

– Mikko Keskinen

Huipputyyppejä ja mukava tehdä töitä niitten kanssa. Vaikka ikäeroa onkin, hyvin pystyy heittää läppää ja soittaa suuta huumorimielessä.

– Petri Kontturi

Ollaan joukkueena töissä ja töiden ulkopuolella.

– Jouni Kinnunen

Meillähän on työilmapiiri ihan todella hyvä. Kaikki on kavereita täällä eikä täällä ole lokeroituna.

– Tero Alavainio

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae!

Kiinnostaako kunnolla tekemisen meininki, loistavat työkaverit ja vastuullinen työ? Etsimme tuon tuosta uusia osaavia tiimipelaajia violettiin joukkueeseemme.

 

Seuraa vapautuvia työpaikkojamme alta ja hae työkaveriksemme!

 

Jos sinulle jäi kysyttävää, ota meihin yhteyttä!

Työnjohtaja (Seinäjoki)

 

Etsimme nyt vesivahinkoja korjaavaan violettiin tiimiimme työnjohtajaa, jolla pysyy ohjakset käsissä jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa. Oletko se sinä?

Yksikön päällikkö (Tampere)

 

Etsimämme henkilö on alan kokemusta omaava ja näkemyksellinen tekijä, joka hallitsee laajatkin kokonaisuudet. Hallitsetko myynnin, asaiakashankinnan, asiakassuhteiden ylläpidon ja kasvujohtamisen? Saatat olla etsimämme henkilö!

Kosteuskartoittaja (Tampere)

 

Oletko johdonmukainen, looginen ja tarkka havainnoissa? Etsimme rakennustyön ammattilaista, joka tuntee hyvin eri aikakausien rakenteet ja pystyy kartoituksen perusteella muodostamaan ja viestimään toimintaohjeet eteenpäin tehokkaalla toiminnalla. Lue lisää!

Meillä tehdään asiat kunnolla.

VV-Kuivaus, meille töihin 2
VV-Kuivaus, meille töihin 3
VV-Kuivaus, meille töihin 1