Meille töihin

Oletko sinä seuraava VV-Kuivauslainen?

Ihmiset ovat VV-Kuivauksen tärkein voimavara. Meillä jokainen työntekijä on ratkaisijan roolissa, kun tavoittelemme uusia onnistumisia. Teemme työtä yhtenä joukkueena, toinen toisiamme tukien. Otamme työmme vakavasti, unohtamatta kuitenkaan koskaan positiivista asennetta. Etsimme jatkuvasti keinoja kartuttaa osaamistamme ja siihen tarvitsemme hyvien toimintamallien lisäksi hyviä tyyppejä. Kolahtaako sinuun kunnolla tekemisen meininki ja haluaisitko  liittyä violettiin tiimiimme?

 

Tutustu meihin lisää alta ja hae avoimiin työpaikkoihimme!

Työtämme ohjaavat arvot

VV-kuivaus, välittäminen

Välittäminen

 

Aito kiinnostus ja kunnioitus työkavereita ja asiakkaitamme kohtaan ovat työmme lähtökohta. Autamme ja tuemme toisiamme onnistumaan ja olemme paikalla, kun apuamme tarvitaan.

VV-Kuivaus

Kehittyminen

 

Meillä jokainen työntekijä on tasavertainen avain onnistumiseen ja kannustamme toisiamme oppimaan uutta. Etsimme aktiivisesti keinoja työtapojemme ja yrityskulttuurimme kehittämiseen kohti entistä ketterämpää mallia.

VV-kuivaus, luottamus

Luottamus

 

Suoraselkäisyys ja rehellisyys läpileikkaavat koko toimintamme. Suhtaudumme vakavasti saamaamme vapauteen ja vastuuseen. Pidämme huolta avoimesta, matalan kynnyksen organisaatiokulttuuristamme, sillä jokaisen VV-Kuivauslaisen ääni on yhtä arvokas.

VV-kuivaus, asiakastyytyväisyys

Tyytyväinen asiakas

 

Asiakas on toimintamme keskiössä. Tuomme hänelle hädän hetkellä huolettomuutta ja epävarmuuden keskelle mielenrauhaa. Haluamme olla sanojemme mittaisia ja ylittää asiakkaan odotukset joka käänteessä.

Millaista meillä on olla töissä?

Mukavaa hommaa. Vaihtelevaa ja paljon tulee viikottain sellasia juttuja, että aina oppii uutta.

– Mikko Keskinen

Huipputyyppejä ja mukava tehdä töitä niitten kanssa. Vaikka ikäeroa onkin, hyvin pystyy heittää läppää ja soittaa suuta huumorimielessä.

– Petri Kontturi

Ollaan joukkueena töissä ja töiden ulkopuolella.

– Jouni Kinnunen

Meillähän on työilmapiiri ihan todella hyvä. Kaikki on kavereita täällä eikä täällä ole lokeroituna.

– Tero Alavainio

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae!

Kiinnostaako kunnolla tekemisen meininki, loistavat työkaverit ja vastuullinen työ? Etsimme tuon tuosta uusia osaavia tiimipelaajia violettiin joukkueeseemme.

 

Seuraa vapautuvia työpaikkojamme alta ja hae työkaveriksemme!

 

Jos sinulle jäi kysyttävää, ota meihin yhteyttä!

Asbestipurkaja (Seinäjoki)

 

Etsimme Seinäjoen joukkueeseemme asbestipurkajaa, jolle kunnolla tekemisen meininki on ennemmin lähtökohta kuin tavoite. Oletko sinä uusi työkaverimme? Hae nyt!

Rakennusmies (Tampere)

 

Etsimme Tampereen tiimiimme motivoitunutta rakennusmiestä, jolle asiakas on ykkönen ja jolta positiivista asennetta ei puutu. Oletko sinä joukkueemme uusi vahvistus?

Purkumies (Tampere)

 

Etsimme Tampereen tiimiimme oppimisen nälkäisiä, kunnolla tekemisen meininkiä vaalivia purkumiehiä. Tuletko tekemään kanssamme Suomesta turvallisten kotien maata?

Meillä tehdään asiat kunnolla.

VV-Kuivaus, meille töihin 2
VV-Kuivaus, meille töihin 3
VV-Kuivaus, meille töihin 1