Jyväskylä

Kaikki Jyvässeudun remontit yhdeltä ovelta

Olemme täyden palvelun remonttifirma Jyväskylässä ja palvelleet asiakkaitamme kunnolla tekemisen meiningillä jo vuosikymmenen. Kun on remontin aika, Jyväskylän tiimimme on apunasi aina kodin vahingonkorjauksesta laajoihin linjasaneerauksiin. Ja jos vahinko yllättää, Violetti tiimi on lähellä ja apunasi 24/7. Oli kyseessä omasta kodista, isännöimästäsi taloyhtiöstä tai liikekiinteistöstä, kokeneet ammattilaisemme palauttavat tilat viihtyisiksi ja turvallisiksi.

 

Suunnitteletko remonttia Jyväskylän alueella? Kysy maksutonta kartoitusta työnjohtajamme kanssa! Meillä VV-Kuivauksella et saa yhteydenottoa myyjältä, vaan asiakkaamme kohtaavat suoraan tulevan työnjohtajansa. Näin varmistetaan, että remontti on alusta loppuun sujuva ja pysyy budjetissa. Tutustu Jyväskylän työnjohtajamme arkeen: Vaihtelevia työmaita ja yhteishengen luomista ja lue, miksi maksuton tapaaminen työnjohtajan kanssa kannattaa hyödyntää: Onnistunut remontti alkaa tapaamisella työnjohtajan kanssa – remonttikartoitus kannattaa hyödyntää.

Akuutti hätä?
Tavoitat meidät aina 24/7

Palvelumme

Korjausrakentaminen

Kun vahinko sattuu, VV-Kuivaus korjaa. Toteutamme niin kodin, julkisten tilojen kuin liikekiinteistöjen saneeraukset avaimet käteen -periaatteella.

 

Johtui vahinko sitten kosteudesta, tulipalosta tai luonnonilmiöistä, palautamme tilat entistä ehommiksi. Kiinteistö menee harvoin pilalle vahingon takia, kunhan tarvittavat purkutyöt sekä mahdollinen kuivaus ja korjausrakentaminen tehdään huolellisesti.

Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuoneremontit - VV-Kuivaus

Tiimimme tarjoaa huolettomimmat kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Jyväskylässä: kosteiden tilojen saneeraukset huoneistoille, liikekiinteistöille ja julkisille tiloille hoituvat myös avaimet käteen -periaatteella.

 

Koska kosteusvauriot johtuvat usein vanhoista putkistoista, vesikalusteista ja viallisista viemäreistä, kannattaa kylpyhuoneremontti teettää mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Kosteiden tilojen konkarimme remontoivat niin kodin kuin hotellien kylpyhuoneet asukkaille ja asiakkaille mahdollisimman häiriöttömästi.

Kaikki kodin remontit

Kaikki kodin remontit -VV-Kuivaus

Kaikki kodin remontit riskirakenteiden korjauksesta keittiöremontteihin ja toimimattomien tilojen muutostöihin asti.

 

On tärkeää että elämän puitteet toimivat ja ovat viihtyisät. Kokeneina rakennusalan ammattilaisina meille on tullut tutuksi monet kotien ja yritystilojen haasteet. Rakennusalan ammattilaisemme hoitavat muun muassa huonejärjestyksen vaihtamisen, vahinkoremontit ja esimerkiksi valesokkelien kosteusvauriot ja niiden korjaukset avaimet käteen -periaatteella.

Jyväskylässä sinua palvelevat

Janne Knuutinen
Yksikönpäällikkö, yrittäjä
040 662 4333

janne.knuutinen@vv-kuivaus.fi

Jarmo Hirvivuori
Työnjohtaja, yrittäjä
040 169 5335

jarmo.hirvivuori@vv-kuivaus.fi

Marko Metso

Työnjohtaja

044 7470190

marko.metso@vv-kuivaus.fi

Lassi Ahonen

Työnjohtaja

044 7253663

lassi.ahonen@vv-kuivaus.fi

Arttu Kantonen

kosteuskartoittaja

044 7887787

arttu.kantonen@vv-kuivaus.fi

Markus Pienmäki

Kosteuskartoittaja

044 7445036

markus.pienmaki@vv-kuivaus.fi

Tiina Nordberg – VV-Kuivaus

Tiina Nordberg
Toimistoassistentti

040 128 1168

tiina.nordberg@vv-kuivaus.fi

Jyväskylän toimipiste