Kylpyhuoneremontit

Laitamme kylpyhuoneesi kerralla kuntoon

Tapahtuiko kotonasi vesivahinko? Suunnitteletko kylpyhuoneremonttia?

 

Oma koti on monelle maailman tärkein paikka. Olemme purkaneet ja kuivattaneet lukemattomat määrät kosteusvaurioista kärsineitä kylpyhuoneita, joten päätimme auttaa ihmisiä laittamaan kylpyhuoneet kerralla kuntoon. Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia siitä, että kylpyhuoneremonttisi toteutetaan alusta loppuun ammattitaitoisesti, perusteellisen terveellisesti ja kestävästi Avaimet käteen -periaatteella. Tehdään Suomesta yhdessä turvallisten kotien maa!

Näin kylpyhuone­remontti kanssamme etenee

1. Ensin istutaan alas työnjohtajan kanssa.

 

Meillä ei ole erikseen myyjiä, vaan istut alas kahvikupin ääreen juuri sen henkilön kanssa, joka kylpyhuoneremonttiasi johtaa ja on siitä vastuussa. Keskustellaan yhdessä remontin tavoitteista ja toiveista, jotta uudesta kylpyhuoneestasi tulee juuri sinun kotiisi sopiva!

kylpyhuoneremontti seinäjoki

2. Meiltä saat selkeän hinnan, tarkan suunnitelman ja tarjouksen sähköpostiisi heti tapaamisen jälkeen.

 

Saamasi tarjous on aina kirjallinen ja selkeästi hinnoiteltu työsuunnitelma, joka ei jätä mitään arvailujen varaan. Annamme tarkan, pitävän hinnan sekä aikataulun remontille. Oletuksena kylpyhuoneremonttimme pitävät aina sisällään sekä putki- että sähkötyöt, ellei muuta ole sovittu. Tiedät siis tarkkaan, mistä remontista maksat.

kylpyhuoneremontti vaasa seinäjoki kokkola jyväskylä

3. Sitten aletaan hommiin!

 

Kun remontin yksityiskohdat on sovittu ja lyöty kättä päälle, on aika alkaa hommiin! Asentajamme ovat aina kokeneita ammattilaisia, jotka tekevät hommia rakkaudesta remontointiin ja rakentamiseen. Huomioimme remontin alussa mahdolliset kosteusvahingot tai asbestilöydöt, ja hoidamme remontin teknisen puolen kerralla oikein, varmasti määräysten mukaan – olemme pitkän kokemuksen omaavia märkätilarakentamisen ammattilaisia.

 

Autamme tarvittavien viranomaisilmoitusten tekemisessä ja hoidamme viestinnän taloyhtiölle ja valvojalle puolestanne. Kohtelemme kotiasi vähintäänkin yhtä hyvin kuin omaamme, ja pyrimme siihen, että voit huoletta asua kodissasi myös kylpyhuoneremontin aikana.

kylpyhuoneremontti vaasa seinäjoki kokkola jyväskylä

4. Tervetuloa uuteen kylpy­huoneeseesi!

 

Kun kaikki on valmista, koittaa kylphuoneremontin paras kohta eli se, kun näet uuden kylpyhuoneesi ensimmäistä kertaa. Me teemme, mitä lupaamme ja siksi lähetämme sinulle loppulaskun vasta, kun olet 100% tyytyväinen lopputulokseen!

Maksuton tapaaminen työnjohtajan kanssa?

1. Tapaa  työnjohtaja henkilökohtaisesti.
2. Ammattilaisen näkemys työlle, aikataululle ja hintatasolle.
3. Selkokielinen työsuunnitelma hintoineen ja aikatauluineen sähköpostiisi.
4. Ammattilaistakuu: Aikaa harkita ja perehtyä, ei pakkomyyntiä, ei turhia yllätyksiä.

Miksi VV-Kuivaus?

Me teemme, mitä lupaamme. Me VV-Kuivauksella haluamme näyttää toiminnallamme esimerkkiä koko rakennusalalle. Pelaamme yhtenä joukkueena ja koulutamme aina työntekijämme siihen, että tehdään se, mitä luvataan. Kohtelemme kotiasi vähintäänkin yhtä hyvin, kuin omaamme. Olemme työskennelleet alalla pitkään, osa meistä jo parinkymmenen vuoden ajan. Vastaamme kiperiinkin kysymyksiisi nopeasti ja tavoitat meidät 24/7.

Kylpyhuone kerralla kuntoon. Me teemme Avaimet käteen -remontteja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Sinun tehtäväksesi jää vain pintamateriaalien, kuten laattojen valinta. Me puolestaan hoidamme mm. tarvikkeiden haun, määrälaskennan, tarvittavien viranomaisilmoitusten tekemisen, viestinnän taloyhtiölle ja valvojalle puolestanne sekä kohteen suojauksen ja siivouksen. Autamme mielellämme myös kylpyhuoneremontin suunnittelussa!

Selkeä hinta ja tarkka suunnitelma. Tapaa ja teetä arvio sen henkilön kanssa, joka johtaa remontin. Työnjohtaja vastaa ja viestii henkilökohtaisesti kanssasi remonttiin liittyvistä yksityiskohdista. Näin saat varmasti asiantuntijalta vastaukset kysymyksiisi. Viestimme selkeästi ja ymmärrettävästi remontin vaiheista ja työn edistymisestä heti remontin suunnitteluvaiheesta lähtien – varmistamme, että asiakkaanamme tiedät aina, missä remontin suhteen mennään.

Hoidamme myös mahdolliset kosteusvauriot ja asbestinpurun. Olemme haastavien töiden ammattilaisia ja tiedämme, mitä kylpyhuoneremontin tekemisessä tulee ottaa huomioon. Mikäli asbestia löytyy, tehdään asbestipurkutyö Aluehallintoviraston Työsuojeluhallinnon ohjeen mukaan. Me teemme kosteusmittauksen jokaiseen korjaamaamme kylpyhuoneeseen myös purkutyön jälkeen, olipa remontin syy mikä tahansa.

Kunnolla tekemisen meininki jokaisessa vaiheessa. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille ykkösasia. Tiedämme tekevämme työmme kunnolla ja siksi tekemällämme työllä on takuu. Laitamme loppulaskun remontista vasta, kun remontti on hyväksytysti suoritettu loppuun ja olet lopputulokseen 100% tyytyväinen!

Vinkkejä kylpyhuone­remontin tekemiseen

  • Kylpyhuoneremonteista kertovan sisältösarjan ensimmäisessä osassa annoimme neljä vinkkiä kylpyhuoneremontin suunnitteluun. Mutta paljonko remontti maksaa? Kauanko se kestää? Kuinka valita oikea tekijä? Kylpyhuoneremontin tekeminen herättää paljon kysymyksiä ja siksi päätimme vastata niihin tässä sisältösarjan toisessa osassa! MITÄ KYLPYHUONEREMONTIN TEKEMISESTÄ ON HYVÄ TIETÄÄ? Milloin kannattaa tehdä kylpyhuoneremontti?Mieluummin......

  • Kylpyhuoneremontti on monelle ajankohtainen asia jossakin vaiheessa elämää. Toisinaan kylpyhuone kaipaa yksinkertaisesti uutta ilmettä tai parempaa käytännöllisyyttä, kun taas joskus remontin syynä voi olla epäilys rakenteiden kunnosta tai vesivahingosta. Oli syynä mikä tahansa, kylpyhuoneremontti kannattaa tehdä mieluummin liian ajoissa, kuin liian myöhään. Kylpyhuoneremontin tekemiseen liittyvän......

Maksuton tapaaminen työnjohtajan kanssa?

1. Tapaa  työnjohtaja henkilökohtaisesti.
2. Ammattilaisen näkemys työlle, aikataululle ja hintatasolle.
3. Selkokielinen työsuunnitelma hintoineen ja aikatauluineen sähköpostiisi.
4. Ammattilaistakuu: Aikaa harkita ja perehtyä, ei pakkomyyntiä, ei turhia yllätyksiä.

kylpyhuoneremontti
vv-kuivaus
kylpyhuoneremontti