Kokemuksia: Laadukas kuivauspalvelu on vesivahingon sattuessa isännöitsijän luottokumppani

Kokemuksia: Laadukas kuivauspalvelu on vesivahingon sattuessa isännöitsijän luottokumppani

THR Palvelu Oy on vuonna 2009 Jyväskylään perustettu isännöitsijäpalveluja tarjoava yritys. Kun vesivahinko sattuu isännöitävässä kiinteistössä, THR Palvelu tietää, että VV-Kuivaus hoitaa homman kunnolla tekemisen meiningillä. VV-Kuivauksen ja THR Palvelun yhteistyö sai alkunsa pian sen jälkeen, kun VV-Kuivauksen Jyväskylän toimipiste avattiin vuonna 2016. “VV-Kuivauksen kanssa en ole kertaakaan kokenut epävarmuutta korjaustöiden etenemisestä”, THR Palvelun isännöitsijä Kimmo Vierinkari kertoo.

Sana laadukkaasta kuivauspalvelusta levisi nopeasti

– Kun VV-Kuivaus tuli Jyväskylään, sana sen laadukkaista palveluista levisi tuttujen ihmisten kautta. VV-Kuivaus teki aktiivisesti markkinointia ja tarjosi yhteistyömahdollisuutta, johon oli helppo tarttua, Vierinkari muistelee.

Yhteistyön käynnistymistä vauhditti myös se, että Vierinkari tunsi entuudestaan VV-Kuivauksen Jyväskylän toimipisteen toimitusjohtajan, Petteri Ruusuvirran. Yhteistyön aloittaminen tuntui siten luonnolliselta. Nyt yhteisten vuosien jälkeen yhteispeli on löytänyt uomansa ja jaetut toimintamallit ovat tulleet tutuiksi:

– Vesivahingon korjaus etenee yleensä yhteydenoton jälkeen niin, että VV-Kuivaus tulee paikan päälle tekemään kosteuskartoituksen, jolla selvitetään vesivahingon laajuus. Tämän jälkeen VV-Kuivaus hoitaa tarvittavat purkutyöt, vesivahingon kuivauksen, jälleenrakennustyöt sekä kohteen siivouksen, Vierinkari avaa.

Lue myös: Vesivahinko kerrostalossa – ohjeet asukkaalle ja isännöitsijälle

Laadukas kuivauspalvelu tarkoittaa isännöitsijälle myös ajantasaista viestintää ja hyvää reagointinopeutta

Sujuva viestintä on toimivan yhteistyön perusta. Vahinkosaneerauksissa on tärkeää, että projektin kaikki osapuolet ovat kartalla siitä, miten vahinko tullaan korjaamaan ja mitä korjaustyömaalla milloinkin tapahtuu.

– VV-Kuivaus pitää asiallisesti ja riittävästi yhteyttä. He antavat selkeää tietoa toimeksiannoista, minkä ansiosta heidän kanssa toimiessa pysyy aina ajan tasalla siitä, missä työvaiheessa milloinkin ollaan menossa. VV-Kuivauksen kanssa en ole kertaakaan kokenut epävarmuutta korjaustöiden etenemisestä, Vierinkari kertoo.

Kiinteistöalan vauhdikkaassa arjessa hyvä reagointinopeus on kullanarvoista THR Palvelun kaltaiselle toimijalle:

– VV-Kuivauksen etu on, että heidät saa helposti kiinni ja he vastaavat nopeasti toimeksiantoihin sekä mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Heidän palvelunsa on aina nopeaa ja laadukasta, hän lisää.

Lue myös: Isännöitsijä – huomioi nämä, kun valitset kumppania vesivahinkosaneeraukseen

Laadukas kuivauspalvelu myös asentaa lattiapinnat moitteettomasti – Vesivahingon kuivaus ja korjaus
Laadukas kuivauspalvelu tarkoittaa meille myös sitä, että korjaustyöt tehdään kunnolla tekemisen meiningillä – lattialistoja myöten.

VV-Kuivauksen kumppanina voi luottaa siihen, että hommat hoidetaan kunnolla

– VV-Kuivauksen palveluita tilatessa voi luottaa siihen, että hommat tehdään tasaisen varmasti niin kuin ollaan sovittu. Heillä on kovan luokan ammattilaiset töissä, mikä takaa, että työn jälki on hyvää, Vierinkari kehuu.

Kaiken kaikkiaan THR Palvelussa ollaan tyytyväisiä yhteistyöhön VV-Kuivauksen kanssa. Molemminpuolinen luottamus on vahva. Myös VV-Kuivauksen näkökulmasta yhteistyö on ollut erittäin toimivaa.

– Yhteistyö THR Palvelun kanssa perustuu luottamukseen ja toimii kitkattomasti molempiin suuntiin. Heistä on tullut meille oikea luottokumppani, Jyväskylän toimipisteemme toimitusjohtaja Petteri Ruusuvirta kertoo.

Lue myös: Rakennuspölyn hallinta on osa laadukasta vesivahingon korjausta – näin sen teemme

Me VV-Kuivauksella korjaamme niin pienen kuin isonkin vesivahingon alusta loppuun kunnolla tekemisen meiningillä. Tutustu palveluumme: Vesivahingon kuivaus ja korjaus 💜

Tarvitsetko apua vesivahingon kanssa? Ei hätää – palvelemme 24/7!