Kokemuksia: Seinäjoki Scandic -hotellin vesivahinkosaneeraus tehtiin asiakkaita häiritsemättä

Kokemuksia: Seinäjoki Scandic -hotellin vesivahinkosaneeraus tehtiin asiakkaita häiritsemättä

Seinäjoen keskustassa sijaitseva Scandic Seinäjoki on yksi ketjun lähes 280 hotellista, joita löytyy kuudesta eri maasta. Hotellin monipuoliset palvelut tavoittavat niin yön yli majoittujat, kuin lyhyemmilläkin visiiteillä vierailevat. Kun hotellista löydettiin yllättäen vesivahinko, otti Scandicin kiinteistömanageri yhteyttä VV-Kuivaukseen. Näin yhteistyöö lähti liikkeelle – mutta mitä kaikkea loppujen lopuksi tehtiin? Millaisia tuloksia saavutettiin ja miten Scandicilla kommentoidaan yhteistyötä?

Hotellin vesivahinkosaneeraus johti 19 kylpyhuoneen uudistukseen

Yhteistyö Scandic Seinäjoen kanssa starttasi alkuvuodesta 2019 ripeällä toiminnalla.

– Kaikki lähti liikkeelle hotellissa tapahtuneesta vesivahingosta, jonka jälkeen VV-Kuivaus aloitti tutkimukset vahingon laajuudesta. Totesimme, että VV-Kuivaus on hyvä valinta hotellin vesivahinkosaneeraus-projektiin, ja VV-Kuivaus jatkoi sen perusteella loppuun rakentamisen yhteistyömme laajentuessa” kertoo Scandic Seinäjoen kiinteistömanageri Antti Erjala.

Yhteistyön laajentuessa jatkoimme kuivaus- ja purkutöistä myös putki- ja seinäasennusten pariin. Lopuksi uusimme samalla hotellin 19 kylpyhuoneen pinnat perusteellisesti sekä toteutimme muita lisätöitä aina hotellihuoneiden eteisten laatoittamisesta käytävien seinien maalaukseen. Scandicilla on hotelliketjuna oma selkeä design ja tyyli, jota noudatimme läpi pintaremontin.

Vaikka vahvuutemme onkin erityisesti vankka kokonaistuntemus ja pitkä kokemus vesivahinkosaneerauksen alalta, painotamme vahinkojen teknisten korjauksen lisäksi myös sitä, että tärkeä tehtävämme on rauhoittaa asiakkaan mieli. Vesivahinko voi tapahtua missä tahansa ja kenelle tahansa yllättäen, ja se aiheuttaa ymmärrettävästi epävarmuutta ja huolta. Meille on siksi ensisijaisen tärkeää, ettei odottamattomasta yllätyksestä kasva ongelmaa, vaan kaikki järjestyy.

Lue myös: Kokemuksia: Laadukas kuivauspalvelu on vesivahingon sattuessa isännöitsijän luottokumppani

kylpyhuoneremontti hotelli

”Yhteistyö sujui ja sekä hotellin vesivahinkosaneeraus että kylpyhuoneremontit tehtiin aikataulussa – laadukkaasti!”

Uudistamistyöt aloitettiin purku- ja kuivaustöillä. Kun vesivahingon aiheuttamat vauriot oli korjattu, oli aika rakentaa uutta. Palvelutakuuseemme kuuluu kunnolla tekeminen siten, että voimme taata turvallisen ympäristön jatkossa. Turvallisuutta rakennamme yhdessä, asiakkaan kanssa kommunikoiden.

– Kaiken aikaa edettiin joustavasti, molemminpuoleista yhteistyötä tehden. Jos matkaan tuli mutkia, ne selvitettiin yhdessä keskustellen ja avoimesti kommunikoiden. Asioita ei jätetty hoitamatta, vaan ne ratkaistiin aina, kommentoi hotellinjohtaja Pia Lehtilä.

Katso videolta hotellinjohtaja Piia Lehtilän kokemukset remontista:

Video: Neliömedia.

Vesivahinkosaneeraus ja rakennustyöt eivät saa keskeyttää tai häiritä muuta elämää

Meille VV-Kuivauksella on ensisijaisen tärkeää varmistaa työn sujuva eteneminen ja varmistaa, että arkea voi jatkaa ihan normaalisti remontista huolimatta. Myös Scandicilla painotimme tätä läpi yhteistyön.

– Hotelli oli koko ajan auki asiakkaille ja pyrimme siihen, ettei melua aiheuttavilla töillä häirittäisi nukkuvia asiakkaita. Asiakkaat ja työmiehet sopivat hotelliin hyvin keskenään, eikä mitään ongelmia ilmennyt. Vastaan ei tullut yllätyksiä ja kaikki sujui sovitusti! Pia kertoo. Myös Antti komppaa:

– Työt etenivät asiallisesti ja VV-Kuivauksen hyvin hoidettujen välisiivousten ansiosta työmaa pysyi koko ajan siistinä.

Lue myös: Rakennuspölyn hallinta on osa laadukasta vesivahingon korjausta – näin sen teemme

scandic seinäjoki kylpyhuoneremontti hotellin vesivahinkosaneerauksen jälkeen
kylpyhuoneremontti vv-kuivaus
Kuvat: Neliömedia.

”VV-Kuivauksen jäljiltä lopputulos on erittäin hieno”

– Yhteistyö Scandicin kanssa sujui hyvin ja työllisti koko projektin ajan 2–5 henkilöä meiltä, olemme tyytyväisiä lopputulokseen, Seinäjoen yksikönpäällikkö ja yrittäjä Timo Tammela kommentoi.

Helmikuussa 2020 projektin loppuessa ja remontin valmistuessa fiilis oli onnistunut. Kuten jokainen projekti, myös tämä sisälsi omat haasteensa ja vaatimuksensa. Kiinteistön läpikotaisin tunteva Antti kertoo, että työn lähtökohdissa oli monia haasteita, sillä kiinteistö on vanha ja tilat ovat rajalliset. Kaikista haasteista suoriuduttiin kuitenkin moitteettomasti. Kädenjälkemme sai paljon kiitosta Scandicin suunnalta.

– VV-Kuivauksen jäljiltä lopputulos on erittäin hieno. Työt tehtiin tarkasti, ja esimerkiksi kaakeleiden saumaukset ovat todella siististi viimeistelty. Hotellin työntekijät ovat kehuneet uusittuja kylpyhuoneita todella nykyaikaisiksi ja kaikin puolin mahtaviksi, Pia kertoo.

Periaatteisiimme kuuluu kunnolla tekemisen meininki. Tällä tarkoitetaan sitä, että teemme jämptisti sen, mitä on luvattu. Myös Antin sanoin työn lopputulos on onnistunut ja laadukas.

– VV-Kuivaus teki kaiken kerralla kuntoon sovitusti ja laadukkaasti. Työsuoritteiden taso oli erittäin hyvä ja lopputuloksia tarkastellessa ei tarvittu juurikaan jälkitöitä tai -korjauksia. Voin hyvin suositella muillekin!

Me VV-Kuivauksella korjaamme niin pienen kuin isonkin vesivahingon alusta loppuun kunnolla tekemisen meiningillä. Tutustu palveluumme: Vesivahingon kuivaus ja korjaus 💜

Tarvitsetko apua vesivahingon kanssa? Ei hätää – palvelemme 24/7!