Remontin rahoitus

Remontin rahoitus hoituu nyt kätevästi kauttamme OP:n rahoituksella

Täyden palvelun remonttiyrityksenä hoidamme kaikki tarvitsemasi remonttitarpeet alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella ja kunnolla tekemisen meniningillä. Koska remontti vaatii usein ulkopuolista rahoitusta, saat myös remontin rahoituksen kätevästi kauttamme! Oli kyseessä oman kodin remontista, vesivahingon korjaustöistä tai vaikkapa mökin kunnostamisesta, voit nyt hakea kauttamme tarpeisiisi sopivaa remonttirahoitusta aina 50 000 € asti.

Kokeile lainalaskuria ja hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 12,28 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (10,15 % 6/23), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 172,88 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 127,50 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 88 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

VV-Kuivaus

Hoida remontin kulut vaivatta

• Rahoitus 2 500 – 50 000 €.
• Edullinen korko OP-prime + 6,95 %*.
• Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Ei luoton perustamismaksua.
• Joustava takaisinmaksuaika.
• Laskutuspalkkio 7 €/kk.
• Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.

 

OP:n rahoitus sopii oman kodin tai mökin remontoijalle esimerkiksi vesivahinkosaneerauksen, kylpyhuoneremontin tai muiden huoneistoremonttien kulujen kattamiseen. Rahoitus voidaan myöntää yksityishenkilölle.

Kunnolla tekemisen meiningillä pysyt budjetissa

Kuinka kunnolla tekemisen meininki näkyy asiakkaillemme? Olemme saaneet kiitosta erityisesti hyvästä kommunikaatiosta, aikataulujen ja budjettien pitävyydestä, ystävällisestä ja asiantuntevasta työskentelystä sekä työn jäljestä. Meille tyytyväinen asiakas on kunnia-asia. Asiakastyytyväisyytemme onkin 4,6/5! Näin remonttimme ovat sujuneet:

Remontit - VV-Kuivaus, vesivahinkosaneerauksen kumppani

Laadukas kuivauspalvelu on vesivahingon sattuessa isännöitsijän luottokumppani

 

Kun vesivahinko sattuu isännöitävässä kiinteistössä, THR Palvelu tietää, että VV-Kuivaus hoitaa homman kunnolla tekemisen meiningillä.

 

Lue koko juttu >

Seinäjoki Scandic -hotellin 19 kylpyhuoneen uudistus sujui asiakkaita häiritsemättä

 

Uusimme hotellin 19 kylpyhuoneen pinnat perusteellisesti ja hotellihuoneiden eteisten laatoittamisn sekä käytäväseinien maalauksen. Läpi remontin toteutettiin hotelliketjun omaa selkeää tyyliä.

 

Lue koko juttu >

VV-Kuivaus rakennustyöntekijä

Laaja vesivahinko laittoi puoli taloa remonttiin, mutta budjetti piti

 

Saikkosen perhe koki ikävän yllätyksen, kun rakennusvirheen seurauksena aiheutui laaja vesivahinko. Rakennusvirheen takia vakuutusyhtiö ei korvannut remonttia, joten luotettava remonttifirma tuli erityisesti tarpeeseen.

 

Lue koko juttu >

Ota yhteyttä, niin aloitetaan remontti kunnolla tekemisen meiningillä!