VV-Kuivaus suunnittelee kylpyhuoneet oikean elämän tarpeisiin

VV-Kuivaus suunnittelee kylpyhuoneet oikean elämän tarpeisiin

Kylpyhuoneremontti voi tuntua isolta ja kuormittavalta projektilta. Oikean kumppanin kanssa remontti kuitenkin sujuu yllättävän helposti. Me VV-Kuivauksella suunnittelemme kylpyhuoneesi tarpeisiisi sopivaksi ja toteutamme remontin Avaimet käteen -periaatteella.

Kun tarve kylpyhuoneremontille syntyy, voi se aiheuttaa epävarmuutta ja täyttää mielen huolilla. Mitä kaikkea remontissa pitää ottaa huomioon? Kuinka paljon pääsen vaikuttamaan kylpyhuoneen suunnitteluun? Onko lopputulos varmasti sellainen kuin haluan?

Kerro kylpyhuoneremonttitoiveesi suoraan työnjohtajalle

Meillä jokainen kylpyhuoneremontti aloitetaan asiakkaan ja työnjohtajan tapaamisella, jossa keskustellaan kylpyhuoneremontin tavoitteista ja toiveista. Keskustelun pohjalta suunnittelemme kylpyhuoneen aitoon elämään sopivaksi sekä asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavaksi.

Toimiva kylpyhuone miellyttää asiakkaan silmää ja on samaan aikaan käytännöllinen ja kestävä. Pintamateriaalikauppojen asiantuntijat sekä sisustussuunnittelijat ovat apunamme varmistamassa, että kylpyhuone on varmasti juuri sinulle sopiva.

>> Lue myös: 4 vinkkiä kylpyhuoneremontin suunnitteluun

Sovimme kanssasi tarkoista yksityiskohdista ja aikataulusta ennen remontin alkua

Kun suunnittelutyö on tehty, saat meiltä tarkan työsuunnitelman ja selkeästi hinnoitellun, kirjallisen tarjouksen. Teemme kylpyhuoneremontit Avaimet käteen -periaatteella eli käytännössä sinun tehtäväksesi jää vain uuden kylpyhuoneen laattojen ja muiden pintamateriaalien valinta.

Me hoidamme puolestasi putki- ja sähkötyöt, materiaalihankinnat, kohteen suojauksen sekä viestimisen viranomaisille ja taloyhtiölle. Huolehdimme remontin yhteydessä myös mahdolliset kosteusvauriot ja asbestilöydöt.

>> Lue myös: Mitä kylpyhuoneremontti maksaa?

Remontoimme sinulle unelmiesi kylpyhuoneen, aivan kuten oli suunniteltu

Kun remontista on lyöty kättä päälle, aletaan hommiin kunnolla tekemisen meiningillä. Hoidamme kylpyhuoneesi kerralla kuntoon ammattitaidolla ja kokemuksen tuomalla varmuudella.

Kun remontti on saatu päätökseen, siivoamme jälkemme ja luovutamme uuden kylpyhuoneen käyttöösi. Loppulaskun saat vasta, kun olet täysin tyytyväinen lopputulokseen!

>> Lue myös: Omakotitalon kylpyhuone laitettiin kerralla kuntoon: ”Kaikki on niin priimaa, kuin voi olla!”

Onko sinulla kylpyhuoneremontti tiedossa? Varaa maksuton suunnittelutapaaminen työnjohtajan kanssa tästä.