Mitä kylpyhuoneremontti maksaa?

Mitä kylpyhuoneremontti maksaa?

Oli kylpyhuoneremontin tarve äkillinen tai pitkään suunniteltu, on remontin hinta usein asia, joka askarruttaa. Tässä blogissa avaamme tyypillisen kylpyhuoneremontin hintaa sekä sitä, millaista vastinetta saat meiltä rahoillesi.

Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttaa moni asia

Kylpyhuoneremontti on iso investointi, mutta remontin laatuun panostaminen kannattaa aina. Huolella ja ammattitaidolla tehty kylpyhuone kestää pitkään eikä kehitä lisäkuluja aiheuttavia korjaustarpeita.

Remontin hintaan vaikuttaa luonnollisesti moni asia. Yksi vaikuttava tekijä on remontin laajuus eli remontoidaanko suihkutilan lisäksi esimerkiksi sauna ja kodinhoitohuone. Myös tilojen koko ja materiaalivalinnat vaikuttavat loppusummaan muun muassa materiaalikulujen kautta.

Vaan missä hinnoissa sitä sitten liikutaan? Tyypillinen kerrostalohuoneiston kylpyhuoneremontti maksaa 9 000–12 000 euroa sisältäen kaikki putki- ja sähkötyöt. Me VV-Kuivauksella annamme sinulle selkeän kokonaishinnan heti maksuttoman alkutapaamisen jälkeen, jotta tiedät tarkalleen mistä maksat ja kuinka paljon.

Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttavat muun muassa…
👉 Remontin laajuus
👉 Tilan koko
👉 Materiaalivalinnat

>> HUOM! Kustannuksia punnitessa kannattaa ottaa myös huomioon, että keskimäärin peräti 70% kylpyhuoneremontin kustannuksista on työtä, josta voit saada kotitalousvähennyksen. Lue kotitalousvähennyksestä lisää täältä!

Kunnolla tekemisen meininkiä koko rahan edestä

Meillä VV-Kuivauksella maksat huolellisesta työstä ja kovan luokan ammattitaidosta. VV-Kuivauksen kylpyhuoneremontti tehdään aina sinun toiveittesi pohjalta ja varmistamme, että pysyt jatkuvasti kartalla prosessin etenemisestä. Työt voit kuitenkin jättää huoletta meille, sillä me teemme mitä on sovittu ja aina kunnolla tekemisen meiningillä.

Tällaisen projektin saat meiltä maksusi vastineeksi:

1. Kokeneen ammattilaisen tekemä suunnitelma toiveittesi pohjalta: Ilmaisen alkutapaamisen jälkeen saat selkeällä hinnalla ja tarjouksella varustetun ammattilaisen suunnitelman remontistasi. Hyväksymisen jälkeen viimeinen tehtäväsi onkin vain pintamateriaalien valinta ja sitten voit hengähtää – me hoidamme loput!

2. Kunnolla tehty työ ja tiedottaminen: Remontin alussa huolehdimme mahdolliset kosteusvahingot tai asbestilöydöt pois päiväjärjestyksestä. Vanhoihin taloihin on myös syytä tehdä kosteus- ja asbestikartoitus ennen työn aloitusta. Mikäli remontin kohde on rakennettu ennen vuotta 1994, on asbestikartoitus lain mukaan pakollinen. Teknisen puolen teemme kerralla oikein, aina varmasti määräysten mukaan. Pidämme sinut ajan tasalla koko prosessin ajan ja tiedotamme sinulle työn etenemisestä.

3. 100% laadukas ja mieleinen lopputulos: Remontti on valmis ja pääset näkemään uuden kylpyhuoneesi. Loppulaskun lähetämme vasta, kun olet 100% tyytyväinen lopputulokseen.


Tarvitseeko sinun kylpyhuoneesi remontointia? Lue tarkemmin kylpyhuoneremonttipalvelustamme ja ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Me laitamme kylpyhuoneesi kerralla kuntoon.

vv-kuivaus scandic
Kylpyhuoneremontin ABC opas - VV-Kuivaus
LATAA OPAS


Lue lisää palveluistamme.
Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae!
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.