Vesivahingon kuivaus ja korjaus Seinäjoki

Vesivahinko ei tule kello kaulassa, vaan usein täysin yllättäen, aiheuttaen joskus suurtakin vahinkoa. Vesivahinko on saattanut muhia pintojen alla pitkään tai toisaalta se voi yllättää yhtäkkisellä vedentulolla kalusteiden alta.

 

Vesivahinko saattaa tuntua aluksi katastrofilta, mutta ei syytä huoleen – me VV-Kuivauksella hoidamme kiinteistösi kuntoon nopeasti, asiantuntevasti ja luotettavasti.

Toimi näin, jos havaitset merkkejä vesivahingosta

 

Jos huomaat merkkejä vesivahingosta, toimi välittömästi. Mitä nopeammin reagoit, sitä pienemmäksi vahingot jäävät. Tärkeintä on estää lisävahinkojen syntyminen, joten jos mahdollista, sulje kiinteistön tai huoneiston veden tulo ja kuivaa kastunut alue esimerkiksi pyyhkeillä.

 

Lisävahinkojen minimoinnin jälkeen ota yhteyttä huoltoyhtiöön, isännöitsijään tai vesivahinkojen korjauksen ammattilaiseen. Heiltä saat ohjeita ja tarvittaessa he tulevat myös paikan päälle kartoittamaan vaurioiden laajuuden ja kertomaan jatkotoimenpiteistä. Vakuutusyhtiön on hyvä olla tietoinen vahingosta mahdollisimman pian, joten ilmoitathan sinnekin.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua vesivahingon sattuessa, ota meihin yhteyttä. VV-Kuivaus auttaa vuosien kokemuksella vesivahinkojen kuivauksessa ja korjauksessa Seinäjoen alueella.

Näin vesivahingon kuivaus ja korjaus etenee

vesivahingon korjaaminen

1. Kosteuskartoitus

 

Vesivahingon kuivaus ja korjaus alkaa aina tilanteen kartoituksella. Teemme vahinkoalueelle kosteuskartoituksen, jolla selvitämme vesivahingon laajuuden sekä aiheuttajan. Kosteuskartoitus on helppo tilata suoraan meiltä, jolloin voimme tulla paikan päälle mitä pikimmin. Voit halutessasi tilata meidät myös vakuutusyhtiösi kautta vahinkoilmoituksen yhteydessä. Ilmoittamalla VV-Kuivauksen kosteuskartoittajaksi, hoituvat kulut usein suoraan vakuutusyhtiön kautta.

 

Tekemästämme kosteuskartoituksesta saat aina kirjallisen raportin. Kartoittajamme ovat pätevöityneitä kosteudenmittaajia (PKM-tutkinnon suorittaneita) ja käytämme nykyaikaista, säännöllisesti kalibroitavaa mittauskalustoa. Vahingon suuruuden selvittyä teemme toimintasuunnitelman, jonka mukaan aloitamme purku- ja korjaustyöt.

vesivahingon korjaaminen

2. Purkutyöt

 

Mikäli vesivahinko on yhtään suurempi ja vesi on päässyt imeytymään rakenteisiin, on todennäköisesti edessä vahinkoalueella tehtävät purkutyöt. Ammattilaisemme avulla kartoitetaan mitkä altistumiskohdat tulee uusia ja mitkä on mahdollista säästää.

 

Purkutöissä huomioimme aina muun kiinteistön ja eristämme käsiteltävän alueen huolellisesti. Näin rakennuspöly ei pääse leviämään muualle kiinteistöön. Vesivahingolle altistuneet alueet käsitellään purkutöiden jälkeen desinfioimalla. Näin saadaan estettyä erilaisten home-, mikrobi- ja bakteerikasvustojen muodostuminen rakenteisiin. Purkutöiden päätteeksi lajittelemme rakennusjätteen sekä huolehdimme sen asianmukaisesta hävittämisestä.

 

Tavoitteenamme on, että kiinteistössä on mahdollista asua ja toimia normaalisti myös purkutöiden aikana. Mikäli vesivahinko on kuitenkin levinnyt niin laajalle, ettei siellä oleskelu ole mahdollista, autamme mielellämme väliaikaisten asumisjärjestelyjen järjestelyissä.

vesivahingon kuivaaminen

3. Vesivahingon kuivaus

 

Vahinkokartoituksen ja purkutöiden jälkeen alkaa vesivahingon kuivaus. Kosteus poistetaan ilmaa kierrättämällä ja ohjaamalla se ulkotiloihin. Oikea kuivausmenetelmä valitaan aina tilan rakenteiden ja käytön mukaan. Käyttämämme kuivauskoneet ovat hiljaisia ja nykyaikaisia, joten kuivauksesta syntyy ympäristölle hyvin vähän asumis- ja meluhaittoja.

 

Seuraamme kuivauksen edistymistä tarkastusmittauksilla ja kirjaamme mittaustulokset mittauspöytäkirjaan. Nämä arkistoidaan ja toimitetaan halutessa myös asiakkaalle.

vesivahinko kylpyhuone

4. Vesivahingon korjaus

 

Kun vahinkoalue on kokonaan kuivattu, voimme aloittaa korjaustyöt. VV-Kuivaus suorittaa kaikenlaiset korjaustyöt ja -remontit ammattitaidolla, niin kotitalouksiin kuin julkisiin tiloihin.

 

Arvioimme rakennusaikataulun, sovimme kanssasi toteutustavan ja hoidamme vesivahingon korjauksen vedeneristyksestä pintamateriaaleihin. Toteutamme tehokkaasti suuremmatkin saneerauskokonaisuudet.

Autamme sinua 24/7

Tarvitset sitten apua mihin tahansa vesivahinkoihin liittyvissä asioissa, saat siihen avun meiltä. Palvelemme Seinäjoen alueella aina asiantuntevasti, kaikkina vuorokauden aikoina.

Tutustu myös näihin

kylpyhuoneremontti 1

Vesivahingot – totta vai tarua?

Joutuuko vesivahingon tieltä muuttamaan evakkoon? Tuleeko vesivahingon korjaaminen kalliiksi? Jääkö rakenteisiin kosteutta? Otimme seitsemän vesivahinkoihin liittyvää myyttiä murrettavaksi blogissamme!

vesivahinko vv-kuivaus

Kuinka voimme auttaa?

Asiakkaitamme ovat vakuutusyhtiöt, isännöitsijät, kaupungit, kunnat, yritykset ja yksityishenkilöt. Korjaamme ja kuivaamme kunnolla tekemisen meiningillä niin pienen kuin isonkin vesivahingon.

vesivahinko kylpyhuone

Kylpyhuoneremontti edessä?

Olemme purkaneet ja kuivattaneet lukemattomat määrät kosteusvaurioista kärsineitä kylpyhuoneita, joten päätimme auttaa ihmisiä laittamaan kylpyhuoneet kerralla kuntoon. Kuinka kylpyhuoneremontti kanssamme etenee?