Pelin päällä vastuullisen tekemisen meiningillä

Meillä ei rakennella pilvilinnoja, vaan tehdään sitä duunia vastuullisesti

Me VV-Kuivauksella haluamme olla vastuullisuuden suunnannäyttäjä rakennusalalla. Olemmekin puhuneet vastuullisuudesta paljon, mutta pelkkä puhe ei tietenkään riitä. Violetille tiimille vastuullisuus onkin ennen kaikkea tekoja ja valintoja arjen tasolla: projektien suunnittelusta loppusiivoukseen ja reilusta palkkamallista kahvipöytäkeskusteluihin asti. VV-Kuivauksella ei siis rakennella pilvilinnoja vaan tehdään sitä duunia vastuullisesti, aivan ruohonjuuritasolta tasolta lähtien. Tällä sivulla pääset tutustumaan VV-Kuivauksen vastuullisuuspääteemoihin ja vastuullisiin arjen tekoihin, joihin jokainen Violetin tiimin pelaaja on sitoutunut.

 

Vastuullisuus kuuluu lähtemättömästi Violetin tiimin arvoihin ja uskomme, että vastuullisen tekemisen meininki vastaa myös asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaneidemme odotuksiin. Vastuullisesti toimimalla pidämme niin oman porukan, asiakassuhteet kuin ympäristömme kunnossa, mikä maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin – eikä pelkästään rahassa mitattuna. Ympäristöstä ja toisistamme huolehtiminen on meistä arvokasta jo itsessään.

Vastuullisen pelinrakentamisen kulmakivet

Sosiaalinen vastuullisuus

Ei oteta riskejä! Sosiaalinen vastuullisuus ja työturvallisuus - VV-Kuivaus

Pidämme toisistamme sekä asiakkaistamme huolta niin tiiminä kuin yksilöinä, jotta jengi pysyy kunnossa ja pystyy tekemään töitään ilolla ja kunnolla tekemisen meiningillä.

Ekologinen vastuullisuus

Kierrätetään kaikki, mikä pystytään – Ekologinen vastuullisuus VV-Kuivaus

Haluamme pitää ympäristön kunnossa myös tuleville polville. Tiedostamme roolimme osana ympäristöä ja osaamme ottaa sen huomioon energian ja materiaalien käytössä.

Taloudellinen vastuullisuus

Taloudellinen vastuullisuus VV-Kuivaus

Kestävä ja vastuullinen talous on yrityksemme jatkuvuuden ja toimintakunnon edellytys. Kun onnistumme yhdessä, voimme myös yhdessä nauttia menestyksen hedelmistä.

Vastuullisten valintojen teemat ovat osa peruspeliä — mitatusti

Kuinka onnistumme vastuullisessa pelissä? Sitähän ei mittaamatta voi tietää, joten olemme asettaneet selkeät mittarit arjen peruspelille. Näin pysymme vastuullisen pelin päällä:

Sosiaalinen vastuullisuus

Työturvallisuus

Sitoudumme kehittämään työturvallisuutta jatkuvasti ja vältämme riskejä: Violetilla tiimillä on käytössä alan parhaat pelivälineet ja suojavarusteet. Perehdytämme pelurimme hommiin systemaattisesti ja tarjoamme jatkuvasti lisää tietoa työturvallisuuden ylläpitoon. Mittaamme aktiivisesti tapaturmien sekä sairauspoissaolojen määrä ja pyrimme minimoimaan ne.

 

Oikeudenmukaisuus

Violettiin tiimiin kaikki mahtuvat omina itsenään. Pidämme huolta tasavertaisuudesta ja oikeudenmukaisuudesta niin rekrytoinneissa, palkkauksessa kuin työn touhussa. Tämän ansiosta henkilöstötyytyväisyytemme on korkealla tasolla ja siinä haluamme onnistua jatkossakin. Tavoitteenamme henkilöstötyytyväisyydessä on min. 4,2/5.

Ekologinen vastuullisuus

Jätteidenkäsittely

Huolehdimme siitä, ettei materiaaleja mene hukkaan ennakoimalla hankintoja ja kierrättämällä kaiken, mitä kierrättää voimme. Jätteet meillä lajitellaan aina asianmukaisesti. Seuraamme ja kehitämme jätteidenkäsittelyn onnistumista jätekumppanimme raportin pohjalta.

 

Energiankäyttö

Meillä suunnitellaan työt niin, ettei energiaa kulu turhaan: ennakoimme työmaakäyntejä ja tavaroiden hakua sekä optimoimme sähkön käyttöä mm. energiatehokkailla laitteilla ja automaatiolla. Tätä seuraamme aktiivisesti kulutuksen ja katteiden lukuina.

Kierrätetään kaikki, mikä pystytään – Ekologinen vastuullisuus VV-Kuivaus

Taloudellinen vastuullisuus

Taloudellinen vastuullisuus VV-Kuivaus

Kannattavuus

Taloudellinen tasapaino takaa tiimimme työpaikat ja jatkuvuuden myös asiakkaiden suuntaan: olemme täällä teitä varten! Osallistamme koko tiimin huolehtimaan kannattavuudesta yhteisillä toimintamalleilla, joiden onnistumista seuraamme aktiivisesti talouden luvuilla.

 

Kilpailukyky ja kehittäminen

Seuraamme pelikenttäämme aktiivisesti ja kehitämme toimintaamme ketterästi: Mahdollistamme jatkuvan oppimisen ja jaamme uudet ideat toisillemme ottaen ne nopeasti mukaan päivittäiseen peruspeliin. Seuraamme pelin onnistumista jatkuvasti talouden sekä asiakkaiden ja työntekijöiden pysyvyyden näkökulmista.

Asiakastyytyväisyytemme 9/10

Kuinka vastuullisesti tekemisen meininki näkyy asiakkaillemme? Olemme saaneet kiitosta erityisesti hyvästä kommunikaatiosta, aikataulujen ja budjettien pitävyydestä, ystävällisestä ja asiantuntevasta työskentelystä sekä työn jäljestä. Meille tyytyväinen asiakas on kunnia-asia. Näin remonttimme ovat sujuneet:

Remontit - VV-Kuivaus, vesivahinkosaneerauksen kumppani

Laadukas kuivauspalvelu on vesivahingon sattuessa isännöitsijän luottokumppani

 

Kun vesivahinko sattuu isännöitävässä kiinteistössä, THR Palvelu tietää, että VV-Kuivaus hoitaa homman kunnolla tekemisen meiningillä.

 

Lue koko juttu >

Seinäjoki Scandic -hotellin 19 kylpyhuoneen uudistus sujui asiakkaita häiritsemättä

 

Uusimme hotellin 19 kylpyhuoneen pinnat perusteellisesti ja hotellihuoneiden eteisten laatoittamisn sekä käytäväseinien maalauksen. Läpi remontin toteutettiin hotelliketjun omaa selkeää tyyliä.

 

Lue koko juttu >

VV-Kuivaus rakennustyöntekijä

Laaja vesivahinko laittoi puoli taloa remonttiin, mutta budjetti piti

 

Saikkosen perhe koki ikävän yllätyksen, kun rakennusvirheen seurauksena aiheutui laaja vesivahinko. Rakennusvirheen takia vakuutusyhtiö ei korvannut remonttia, joten luotettava remonttifirma tuli erityisesti tarpeeseen.

 

Lue koko juttu >

Ota yhteyttä, niin aloitetaan remontti vastuullisen tekemisen meiningillä!