Rekrytointi: Työnjohtaja, sinulle on töitä!

REKRYTOINTI

Etsimme työnjohtajaa – liity kunnolla tekemisen joukkueeseen!

Etsimme vakaasti kasvavaan yritykseemme jatkuvasti lisää työnjohtajia pitämään huolta asiakkaistamme sekä purku- ja rakennustyöntekijöistämme kunnolla tekemisen meiningillä! Oletko sinä uusi pelinrakentajamme? Liity violettiin joukkueeseen Seinäjoen, Vaasan, Kokkolan, Jyväskylän, Tampereen tai Lahden tiimiin!

Pysyykö sinulla langat käsissäsi varmalla otteella ja teetkö hommat aina viimeisen päälle? Onko sinullekin asiakkaista ja työkavereista huolehtiminen sydämen asia? Saatat olla etsimämme työkaveri! Meillä VV-Kuivauksella hommat tehdään 100 % kunnolla tekemisen meiningillä koko joukkueen voimin. Tässä rakennusalan huippujoukkueessa jokainen pelaaja on ratkaisijan roolissa. Me varmistamme onnistumisesi vakaan kasvuyrityksen laatupuitteilla. Aito kiinnostus ja kunnioitus työkaveriin ja asiakkaaseen takaavat sen, että homma toimii.

Työtehtävän kuvaus

Meidän tehtävämme VV-Kuivauksella on tuoda asiakkaalle huolettomuutta hädän hetkellä ja mielenrauhaa epävarmuuden keskellä. Työnjohtajana olet pitämässä huolen siitä, että töitä riittää ja ne hoidetaan 100 % kunnolla tekemisen meiningillä loppuun asti. Työnjohtajan työ on itsenäistä ja vastuullista, mutta yksin et töitä tee. VV-Kuivauksella on aina tukea saatavilla, sillä työkaverit ja työnjohto muodostavat tiiviin yhteisön.

Violetin joukkueen jäsenenä olet osa tiimiä, jossa jokainen pelaaja on tasa-arvoinen ja ainutlaatuinen yksilö. Työ joustaa elämäntilanteesi mukaan ja tarjoamme muun muassa kattavat työterveyspalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Haluamme myös pitää huolta siitä, että työ ei valu vapaa-ajalle, jotta joukkueemme jaksaminen pysyy huippu terässä! 💜

Millaista työ käytännössä on? Lue työnjohtajamme uratarina: Työnjohtaja on rakennusalan kokenut ammattilainen ja tarkka ihmistuntija

Tarjoamme sinulle:

💜 Täysipäiväisen päivätyön toistaiseksi olevalla pelisopimuksella.
💜 Kattavat työsuhde-edut.
💜 Viimeisen päälle hiotut prosessit sekä osallistavan yrityskulttuurin.
💜 Mahtavat työkaverit ja vapaa-aikaa kunnioittavan työnantajan.
💜 Kuukausipalkan työtehtävän ja kokemuksesi mukaan.

Mitä työnjohtajalta vaaditaan?

Työ edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, sillä vahinkosaneerauksessa olemme usein herkässä tilanteessa asiakkaan elämässä. Työnjohtajalle on tärkeää osata käsitellä monenlaisia asiakastilanteita, ja pyritkin jättämään ikävässäkin tilanteessa positiivisen jäljen asiakkaan mieleen niin asiakasta kuin kiinteistöä kunnioittavalla ja empaattisella otteellasi. Työnjohtajana tuet myös joukkueen muita pelureita, sillä yhdessä me onnistumme!

Olet etsimämme työnjohtaja, jos…

👍  sinulla on rakennusalan koulutus ja alan vankka työkokemus erilaisilta työmailta ja tehtävistä.
👍  asiakkaiden ja työkavereiden auttaminen on sinulle kunnia-asia.
👍 teet hommat aina viimeisen päälle huolella ja pidät kiinni sovituista asioista.
👍 etsit kehittymisen mahdollisuuksia ja haluat viedä urasi uudelle tasolle.

Katsomme yrittäjyystaustan eduksi!

Kysy lisää tai hae paikkaa heti alla olevalla lomakkeella

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä toimipisteeseen, jossa haluaisit työskennellä! Toimipisteidemme yhteystiedot löydät täältä.

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: rtf, doc, docx, odt, pdf, txt, , Max. tiedoston koko: 8 MB.
      Liitetiedostot ovat vapaaehtoisia. Sallitut tiedostomuodot on rtf, doc, docx, odt, pdf, txt. Suurin sallittu tiedostokoko on 8MB

    Tervetuloa violettiin joukkueeseen.