Mitä tarkoittaa VV-Kuivauksen kunnolla tekemisen meininki?

Mitä tarkoittaa VV-Kuivauksen kunnolla tekemisen meininki?

Oli kyseessä sitten vesivahingon korjaus, kylpyhuoneremontti, valesokkelin korjaus tai asbestipurku, me VV-Kuivauksella hoidamme hommat aina kunnolla tekemisen meiningillä. Selvitä alta, mitä sillä oikein tarkoitamme!

Olet ehkä törmännyt nettisivuillamme tai somekanavissamme termiin kunnolla tekemisen meininki. Me VV-Kuivauksella haluamme tehdä Suomesta turvallisten kotien maan ja kunnolla tekemisen meininki on siihen arvokkain työkalumme.

VV-Kuivaus syntyi halusta tehdä töitä kunnolla tekemisen meiningillä. Haluttiin aidosti tehdään aina se, mitä on sovittu, kun on sovittu ja vahingon sattuessa vastuullisesti korjata asia viipymättä. VV-Kuivauksen toimintavuosien aikana ajatuksesta syntyi strategia ja siitä jalostuivat yrityksemme arvot. Violetit joukkueet ovat kotiutuneet jo moniin kaupunkeihin, mutta kunnolla tekemisen meininki elää vahvasti jokapäiväisessä arjessamme kaikkialla. Mutta mitä se siis käytännössä tarkoittaa?

1. Ymmärrämme huolesi ja tuemme sinua uuden edessä 

Kotiin kohdistuvat remonttitarpeet saavat aikaan monenlaisia tunteita yllättyneisyydestä, jännitykseen, ahdistukseen, jopa pelkoon. Ymmärrämme sen, sillä koti on yksi tärkeimpiä asioita. Ja vaikka remontti olisi kauan kaivattu ja toivottu tapahtuma, se voi täyttää mielen monenlaisilla kysymyksillä.

Meidän tehtävämme on vaalia kotia ja sen hyvinvointia. Haluamme taata sinulle mielenrauhan jo ennen kuin käärimme hihat. Kuuntelemme, olemme läsnä, viestimme selkeästi ja riittävästi, ja teemme varmasti lupaamamme – laadusta tinkimättä.

“Kunnolla tekemisen meininki on sitä, että asiakas laitetaan etusijalle ja purkuhommat tehdään aina niin hyvin kuin pystytään. Ollaan asiakkaan tukena vesivahingon sattuessa ja koitetaan olla avuksi. On myös tärkeää, että asiakas pidetään tietoisena työn etenemisestä ja sanotaan asiat juuri niin kuin ne ovat”

Joel, purkutyöntekijä

2. Hoidamme remonttisi huippujoukkueen parhaalla osaamisella

Turvallinen ja terveellinen koti syntyy tiedolla ja taidolla, sillä märkätilojen tai vesivahinkojen remontit edellyttävät vankkaa ammattitaitoa ja tarkkaa työotetta. Meidät VV-Kuivauksella tunnetaan laadukkaasta tekemisestä: teemme työt ammattitaidolla aikataulussa ja viimeistellen alusta loppuun saakka.

Kunnolla tekemisen meininki on myös välittämistä. Välitämme siitä mitä teemme, kenelle teemme ja keiden kanssa työtä teemme. Kohtelemme kotiasi kuin omaamme ja autamme toinen toisiamme voidaksemme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Ammattitaitomme koostuu isoista asioista, kuten tietotaito ja kokemukset, mutta myös pienistä yksityiskohdista kuten kenkien riisumisesta sisälle tullessa ja tervehdyksistä kohdatessa

”Se tarkoittaa sitä, että työt hoidetaan hyvällä fiiliksellä ja ammattitaidolla – niin kuin itselle tehtäisiin. Lisäksi huolehditaan siitä, että työn jälki on niin priimaa kuin vain mahdollista.”

Nico, rakennustyöntekijä

3. Sinun tyytyväisyytesi on meille ykkösasia

Kunnolla tehty työ mitataan aina lopputuloksessa. Laadukkaasti tehty remontti on kestävä ja turvallinen, se palvelee juuri sinun tarpeitasi ja vastaa odotuksiasi. Siksi asiakkaamme tyytyväisyys on paras palaute tekemästämme työstä.

Haluamme varmistaa, että valmis työ vastaa odotuksiasi ja toiveitasi. Siksi pidämme sinut aina ajan tasalla työmme etenemisestä, esittelemme työn sinulle sen valmistuttua ja lähetämme loppulaskun vasta, kun olet täysin tyytyväinen näkemääsi.

“Se merkitsee sitä, että kaikki, mitä sovitaan, tehdään alusta loppuun kunnolla ja hyvässä hengessä. Jos tulee jotain sössittyä, asia korjataan pikimmiten ja tietysti niin hyvin, että asiakas on 100%:n tyytyväinen.”

Lea, toimistoassistentti

Tule tekemään kanssamme Suomesta turvallisten kotien maata!

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!
Sinua voisi kiinnostaa myös: Mihin suuntaan kuljemme? VV-Kuivauksen strategia 2022
Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae!
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.