Rekrytointi: Rakennustyöntekijä, sinulle on töitä!

REKRYTOINTI

Etsimme rakennustyöntekijöitä ja purkutyöntekijää – liity kunnolla tekemisen joukkueeseen!

Etsimme vakaasti kasvavaan yritykseemme jatkuvasti lisää rakennustyöntekijöitä onnistumaan kanssamme kunnolla tekemisen meiningillä! Haluatko sinä jättää osaavan kädenjälkesi suomalaisiin koteihin ja kiinteistöihin? Liity violettiin joukkueeseen – tällä hetkellä etsimme lisää rakennustyöntekijöitä erityisesti Seinäjoen, Vaasan, Kokkolan ja Lahden tiimeihin sekä purkutyöntekijää Vaasaan.

Etsimme tiimiimme kädentaitureita, jotka haluavat olla ylpeitä tekemisestään. Meillä työt tehdään niin kuin itselle tehtäisiin, asiakas työn keskiössä. Monipuolinen ja vastuullinen työ tarjoaa oppimisen ja onnistumisen hetkiä konkareillekin. Tukenasi on kuuden kaupungin kattava VV-Kuivauslaisten joukko, joka on aina valmiina auttamaan uuden äärellä.

Työtehtävän kuvaus

Meillä VV-Kuivauksella hommat tehdään 100 % kunnolla tekemisen meiningillä koko joukkueen voimin. Tässä rakennusalan huippujoukkueessa jokainen pelaaja on ratkaisijan roolissa. Me varmistamme onnistumisesi vakaan kasvuyrityksen laatupuitteilla. Aito kiinnostus ja kunnioitus työkaveriin ja asiakkaaseen takaavat sen, että homma toimii.

Violetin joukkueen jäsenenä olet osa tiimiä, jossa jokainen pelaaja on tasa-arvoinen ja ainutlaatuinen yksilö. Työ joustaa elämäntilanteesi mukaan ja tarjoamme muun muassa kattavat työterveyspalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Haluamme myös pitää huolta siitä, että työ ei valu vapaa-ajalle, jotta joukkueemme jaksaminen pysyy huippu terässä! 💜

Millaista työ on käytännössä? Lue rakennustyöntekijämme uratarina: Käsillä tekeminen johdatti rakennusalan monitaituriksi

Tarjoamme sinulle:

💜 Täysipäiväisen päivätyön toistaiseksi olevalla pelisopimuksella.
💜 Kattavat työsuhde-edut ja välittävän työnantajan.
💜 Viimeisen päälle hiotut prosessit sekä osallistavan yrityskulttuurin.
💜 Mahtavat työkaverit ja vapaa-aikaa kunnioittavan työnantajan.
💜 Alan huippuosaajien tuen ja laadukkaimmat työvälineet.

Mitä rakennustyöntekijältä vaaditaan?

Työ edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, sillä vahinkosaneerauksessa olemme usein herkässä tilanteessa asiakkaan elämässä. Pyritkin jättämään ikävässäkin tilanteessa positiivisen jäljen asiakkaan mieleen niin asiakasta kuin kiinteistöä kunnioittavalla ja empaattisella otteellasi.

Olet etsimämme rakennustyöntekijä, jos…

👍 sinulla on rakennusalan koulutus ja alan vankka työkokemus, mutta haluat yhä viedä osaamisesi seuraavalle tasolle.
👍 teet hommat aina viimeisen päälle huolella ja pidät kiinni sovituista asioista. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää ja annamme työllemme aina takuun.
👍 sinulla on positiivinen asenne ja kohtelet asiakkaan kotia vähintään yhtä hyvin kuin omaasi.
👍 olet tiimipelaaja, mutta sinulla on myös kyky työskennellä itsenäisesti ja kannat vastuun.

Katsomme yrittäjyystaustan eduksi!

Kysy lisää tai hae paikkaa heti alla olevalla lomakkeella

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä toimipisteeseen, jossa haluaisit työskennellä! Toimipisteidemme yhteystiedot löydät täältä.

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: rtf, doc, docx, odt, pdf, txt, , Max. tiedoston koko: 8 MB.
      Liitetiedostot ovat vapaaehtoisia. Sallitut tiedostomuodot on rtf, doc, docx, odt, pdf, txt. Suurin sallittu tiedostokoko on 8MB

    Tervetuloa violettiin joukkueeseen.