Badrumsrenoveringar

Vi fixar ditt badrum på en gång

Har du råkat ut för en vattenskada? Funderar du på en badrumsrenovering?
Det egna hemmet är för många världens viktigaste plats. Vi har rivit och torkat ett oräkneligt antal vattenskadade badrum, så vi bestämde oss för att hjälpa människor att fixa sina badrum på en och samma gång. Vår viktigaste uppgift är att säkerställa att din badrumsrenovering utförs fackmannamässigt från början till slut med beaktande av hälsa och hållbarhet. Vårt mål är att alltid leverera nyckelfärdiga renoveringar. Vi kan tillsammans göra Finland till ett land med trygga hem!

Så här framskrider en badrumsrenovering med oss

VV-Kuivaus, asiakastapaaminen

1. Först sätter vi oss ned med arbetsledaren.

 

Vi har inga särskilda försäljare, utan du sätter dig ned och tar en kopp kaffe med den person som ska leda och ansvara för din badrumsrenovering. Vi diskuterar tillsammans målen och önskemålen för renoveringen så att ditt badrum blir just så som du vill ha det!

kylpyhuoneremontti seinäjoki

2. Direkt efter mötet får du via e-post ett tydligt pris, en noggrann planering och en
offert från oss.

 

Offerten är alltid skriftlig och innehåller en tydligt prissatt planering som inte utelämnar någon del. Vi ger ett exakt och giltigt pris samt en tidsplan för renoveringen. Som standard inkluderar våra badrumsrenoveringar alltid både rörinstallationer och elarbeten om inget annat har överenskommits. Du vet exakt vad du betalar för.

3. Sen sätter vi igång!

 

När vi har kommit överens om renoveringens detaljer och skakat hand är det dags att sätta igång! Alla våra montörer är erfarna fackmän som arbetar av kärlek för renovering och bygg. I början av renoveringen söker vi efter möjliga fuktskador eller förekomst av asbest, och vi sköter den tekniska delen av renoveringen korrekt från början i enlighet med bestämmelserna – vi är yrkeskunniga fackmän med lång erfarenhet av arbete med våtutrymmen.

 

Vi hjälper till med upprättandet av eventuella nödvändiga handlingar till myndigheterna och sköter kommunikationen med fastighetsbolaget och övervakaren. Vi behandlar ditt hem minst lika väl som vi behandlar vårt eget, och vi strävar efter att du ska kunna bo hemma även under badrumsrenoveringen.

kylpyhuoneremontti vaasa seinäjoki kokkola jyväskylä

4. Välkommen till ditt nya badrum!

 

När allt är klart återstår det bästa med badrumsrenoveringen, det när du ser ditt nya badrum för första gången. Vi gör vad vi lovar och därför skickar vi inte sluträkningen till dig förrän du är 100 % nöjd med slutresultatet!

Kostnadsfritt möte med arbetsledaren?

1. Träffa arbetsledaren i ett personligt möte.
2. En fackmans syn på arbetet, tidsplanen och prisnivån.
3. En lättläst arbetsplan med priser och tider direkt till din e-post.
4. Yrkesgaranti: Tid att sätta sig in och överväga, ingen tvångsförsäljning, inga onödiga överraskningar.

Varför just VV-Kuivaus Oy?

Vi gör vad vi lovar. Vi på VV-Kuivaus vill med vår verksamhet föregå med gott exempel för hela byggsektorn. Vi arbetar som ett team och utbildar alltid våra arbetstagare i att vi gör det vi lovar. Vi behandlar ditt hem minst lika väl som vi behandlar vårt eget. Vi har arbetat i branschen under lång tid, vissa av oss i ett tjugotal år. Vi besvarar även dina knepigaste frågor snabbt och du kan nå oss 24/7.

Få ordning på hela ditt badrum på en gång. Vi utför nyckelfärdiga renoveringar med lång hållbarhet. Din uppgift blir endast att välja ytmaterial som till exempel kakel. Vi sköter bland annat anskaffning av material, mängdberäkningar, upprättandet av nödvändiga handlingar till myndigheterna, kommunikationer med fastighetsbolaget och övervakaren samt skyddande och städning av arbetsplatsen. Vi hjälper gärna till även med planeringen av din badrumsrenovering!

Tydliga priser och exakt planering. Träffa och gör en värdering med den person som ska leda badrumsrenoveringen. Arbetsledaren ansvarar för renoveringens olika detaljer och kommunicerar med dig personligen om dem. På så sätt får du säkra svar på dina frågor från en fackman. Redan från renoveringens början berättar vi tydligt och begripligt om renoveringens olika faser och arbetets förlopp – vi vill försäkra oss om att du som kund alltid vet var i renoveringsprocessen vi befinner oss i.

Vi sköter också eventuella fuktskador och asbestrivning. Som fackmän med utmanande arbetsuppdrag vet vi vad man bör ta hänsyn till vid en badrumsrenovering. Om asbest påträffas utförs asbestrivning i enlighet med anvisningen från Regionförvaltningsverkets arbetarskyddsförvaltning. Vi utför en fuktmätning i alla badrum som vi renoverar, även efter ett rivningsarbete, oavsett orsaken till renoveringen.

Noggrant arbete i alla faser. Vår högsta prioritet är nöjda kunder. Vi vet vad vi gör och därför erbjuder vi en garanti för vårt arbete. Vi skickar sluträkningen först när renoveringen har slutförts med godkänt resultat och du är 100 % nöjd med slutresultatet!

Kostnadsfritt möte med arbetsledaren?

1. Träffa arbetsledaren i ett personligt möte.
2. En fackmans syn på arbetet, tidsplanen och prisnivån.
3. En lättläst arbetsplan med priser och tider direkt till din e-post.
4. Yrkesgaranti: Tid att sätta sig in och överväga, ingen tvångsförsäljning, inga onödiga överraskningar.

kylpyhuoneremontti
vv-kuivaus
kylpyhuoneremontti