“VV-Kuivauksen kanssa en ole kertaakaan kokenut epävarmuutta korjaustöiden etenemisestä”

“VV-Kuivauksen kanssa en ole kertaakaan kokenut epävarmuutta korjaustöiden etenemisestä”

Kun vesivahinko sattuu isännöitävässä kiinteistössä, THR Palvelusta soitetaan VV-Kuivaukselle tietäen, että vesivahinko tullaan korjaamaan kunnolla ja ammattimaisesti.

THR Palvelu Oy on vuonna 2009 Jyväskylään perustettu isännöitsijäpalveluja tarjoava yritys. VV-Kuivauksen ja THR Palvelun yhteistyö sai alkunsa pian sen jälkeen, kun VV-Kuivauksen Jyväskylän toimipiste avattiin vuonna 2016:

– Kun VV-Kuivaus tuli Jyväskylään, sana sen laadukkaista palveluista levisi tuttujen ihmisten kautta. VV-Kuivaus teki aktiivisesti markkinointia ja tarjosi yhteistyömahdollisuutta, johon oli helppo tarttua, muistelee THR Palvelun isännöitsijä Kimmo Vierinkari.

Yhteistyön käynnistymistä vauhditti myös se, että Vierinkari tunsi entuudestaan VV-Kuivauksen Jyväskylän toimipisteen toimitusjohtajan, Petteri Ruusuvirran. Yhteistyön aloittaminen tuntui siten luonnolliselta.

Nyt yhteisten vuosien jälkeen yhteispeli on löytänyt uomansa ja jaetut toimintamallit ovat tulleet tutuiksi:

– Vesivahingon korjaus etenee yleensä yhteydenoton jälkeen niin, että VV-Kuivaus tulee paikan päälle tekemään kosteuskartoituksen, jolla selvitetään vesivahingon laajuus. Tämän jälkeen VV-Kuivaus hoitaa tarvittavat purkutyöt, vesivahingon kuivauksen, jälleenrakennustyöt sekä kohteen siivouksen, Vierinkari avaa.

Ajantasainen ja riittävä viestintä siivittää yhteistyöprojekteja

Sujuva viestintä on toimivan yhteistyön perusta. Vahinkosaneerauksissa on tärkeää, että projektin kaikki osapuolet ovat kartalla siitä, miten vahinko tullaan korjaamaan ja mitä korjaustyömaalla milloinkin tapahtuu.

– VV-Kuivaus pitää asiallisesti ja riittävästi yhteyttä. He antavat selkeää tietoa toimeksiannoista, minkä ansiosta heidän kanssa toimiessa pysyy aina ajan tasalla siitä, missä työvaiheessa milloinkin ollaan menossa. VV-Kuivauksen kanssa en ole kertaakaan kokenut epävarmuutta korjaustöiden etenemisestä, Vierinkari kertoo.

Kiinteistöalan vauhdikkaassa arjessa hyvä reagointinopeus on kullanarvoista THR Palvelun kaltaiselle toimijalle:

– VV-Kuivauksen etu on, että heidät saa helposti kiinni ja he vastaavat nopeasti toimeksiantoihin sekä mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Heidän palvelunsa on aina nopeaa ja laadukasta, hän lisää.

VV-Kuivaus

VV-Kuivauksen kumppanina voi luottaa siihen, että hommat hoidetaan kunnolla

Kaiken kaikkiaan THR Palvelussa ollaan tyytyväisiä yhteistyöhön VV-Kuivauksen kanssa. Molemminpuolinen luottamus on vahva:

– VV-Kuivauksen palveluita tilatessa voi luottaa siihen, että hommat tehdään tasaisen varmasti niin kuin ollaan sovittu. Heillä on kovan luokan ammattilaiset töissä, mikä takaa, että työn jälki on hyvää, Vierinkari kehuu.

Myös VV-Kuivauksen näkökulmasta yhteistyö on ollut erittäin toimivaa. Puskaradiosta löytyi pitkäaikainen kumppanuus:

– Yhteistyö THR Palvelun kanssa perustuu luottamukseen ja toimii kitkattomasti molempiin suuntiin. Heistä on tullut meille oikea luottokumppani, Ruusuvirta kertoo.

Isännöitsijä, etsitkö vuorenvarmaa kumppania vesivahinkojen varalle? Me hoidamme homman 100 % kunnolla tekemisen meinigillä!

TEHDÄÄN SUOMESTA YHDESSÄ TURVALLISTEN KOTIEN MAA.

Lue lisää vesivahingon kuivaus ja korjaus -palvelutamme.
Sinua voisi kiinnostaa myös: Mitä kylpyhuoneremontti maksaa?
Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae!
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.