Isännöitsijä – huomioi nämä, kun valitset kumppania vesivahinkosaneeraukseen

Isännöitsijä – huomioi nämä, kun valitset kumppania vesivahinkosaneeraukseen

Yllättävä kosteusvaurio on taloyhtiölle ja sen asukkaille kova paikka. Kun oma turvasatama saa odottamattoman kolauksen, isännöitsijältä odotetaan ripeää reagointia. Näillä vinkeillä löydät sopivan kumppanin vesivahinkosaneeraukseen niin kiireellisissä kuin kiireettömissä tilanteissa.

Vesivahinkosaanerauksen kumppani on aidosti asiakkaan puolella

Jotta odottamattomasta vesivahingosta ei kasva ongelmaa, on tärkeää löytää ammattilainen apuun ripeästi. Kiinnitä huomioita ainakin seuraaviin asioihin kumppaniasi valitessa:

1. Tarkista, että yrityksellä on kokemusta vesivahingoista. Kumppanin asiantuntijuus on olennaista, jotta heti alussa vesivahingon luonne ja laajuus saadaan kartoitettua onnistuneesti. Kokemuksesta kertovat yrityksen aiemmat työnäytteet sekä se, kuinka pitkään ja keskittyneesti yritys on tehnyt vesivahinkosaneerauksia.

2. Tarkista yrityksen arvostelut ja referenssit. Ennen valintaa, tutustu yritykseen hieman tarkemmin: tutustu yrityksen kotisivuihin, referensseihin sekä muiden asiakkaiden arvosteluihin. Muiden asiakkaiden mielipiteistä saat kattavamman kuvan yrityksen osaamisesta. Myös vakuutusyhtiöiltä saat suosituksia osaavista tekijöistä!

3. Valitse toimija, jolla on koko prosessi hallussa. Vesivahinkosaneeraus pitää sisällään monia työvaiheita. Isännöitsijänä työtaakkasi kevenee huomattavasti, kun yksi ja sama toimija hoitaa vahinkosaneerauksen alusta loppuun, naulaten paikalleen viimeisenkin lattialistan.

>> Tutustu vesivahinkosaneerauksen vaiheisiin täältä.

4. Valitse asukasystävällinen toimija. Vesivahingon sattuessa astutaan usein asukkaan reviirille. On siis tärkeää, että valitsemasi kumppani ymmärtää tilanteen vakavuuden ja toimii ei vain isännöitsijän, vaan koko taloyhtiön huomioiden. Kun läpi projektin huomioidaan esimerkiksi työmaan siisteys, ei asukkaiden kotirauha rikkoudu liiaksi.

VV-Kuivauksen kanssa hommat viedään kerralla maaliin

Meillä VV-Kuivauksella on vuosikymmenten kokemus vesivahinkosaneerauksista ja hanskassa aina uusin osaaminen. Tiimiläisemme ovat työskennelleet vuosien saatossa kaikissa tilanteissa, joita vain kuvitella saattaa.

Me emme hoida pelkästään vahingon korjausta, vaan huolehdimme koko prosessista kunnolla tekemisen meiningillä. Tiedämme, kuinka vakuutusyhtiöiden kanssa toimitaan ja mitä asioita pitää huomioida missäkin projektin vaiheessa. Monipuolisen osaamisemme turvin pystymme nappaamaan koko vahingonkorjauksen aina alusta loppuun saakka, jolloin sinä voit keskittyä muihin tehtäviisi.

Hoidamme vesivahinkosaneeraukset avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että sinun tai taloyhtiön asukkaiden ei tarvitse nähdä vaivaa kumppanuuden aikana tai sen jälkeen. Huomioimme projektin kaikista osapuolista riittävällä viestinnästä, jotta kaikki tietäisivät aina missä mennään ja mitä tehdään. Huolehdimme, että taloyhtiön asukkailla on aina turvalliset ja viihtyisät olosuhteet. Meille koti on tärkeä paikka ja siksi käsittelemme asiakkaidemme koteja kuin omimme.

Vesivahingon sattuessa vaaditaan nopeaa tilanteen haltuunottoa. Me hoidamme kiinteistösi kunnolla tekemisen meiningillä kerralla kuntoon! Ota talteen 24h päivystyksemme yhteystiedot:

📞 Jyväskylä – 020 730 9999
📞 Seinäjoki – 020 734 4690
📞 Vaasa – 020 734 4040
📞 Kokkola – 020 7344 691

VV-Kuivaus, vesivahinkosaneerauksen kumppani

Lue lisää palveluistamme.
Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae!
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.