Näin valesokkelin korjausremontti etenee

Näin valesokkelin korjausremontti etenee

Remontilla voidaan poistaa tai ennaltaehkäistä valesokkelin aiheuttamat ulkoseinien puurakenteiden kosteusvauriot. Talon kunnon parantuessa myös asukkaiden terveys on turvatumpi ja kiinteistön myyntipotentiaali paranee. Antaessasi valesokkeliremontin käsiimme, voit olla varma siitä, että remonttisi tehdään kunnolla tekemisen meiningillä.

Valesokkeli on riskirakenne, sillä se altistaa talon ulkoseinien puurakenteet kosteusvaurioille maakosteuden ja sisäilman kosteuden tiivistymisen vaikutuksesta. Me VV-Kuivauksella tunnemme valesokkelirakenteen aiheuttaman turvattomuuden tunteen ja tiedämme sen todelliset riskit.

Valesokkelin voi kuitenkin aina korjata. Teemme vuosittain kymmeniä valesokkeliremontteja, jotta jokainen koti voisi olla taas turvallinen paikka olla ja elää. Me palautamme kotisi ennalleen, turvasatamaksi arjen keskelle. Näin valesokkeliremonttisi etenee:

1. Alkukartoitus selvittää valesokkelin aiheuttamat vahingot

Valesokkeli voi aiheuttaa huolta, epäilystä tai osoittaa näkyviä merkkejä vaurioista. Aloitamme remonttisi siis perusteellisella alkukartoituksella. Kartoitamme valesokkelirakenteen kunnon paikan päällä, jotta saamme kokonaisvaltaisen käsityksen mahdollisesta ongelmasta ja sen laajuudesta. Teemme kartoituksen toiveesi mukaan koko kiinteistöön tai vain osaan siitä.

Mikäli remontin tarve todetaan, on ensin poistettava ja estettävä talon ulkopuolinen kosteus. Salaojat ja maanpintojen kallistukset on siis laitettava kuntoon. Autamme sinua löytämään oikean urakoitsijan työhön.

Kartoituksen jälkeen saat tarjouksen valesokkeliremontin hinnasta. Hinta määritellään toiveesi mukaan joko metrihintaan tai kokonaisurakkana. Tarjouksemme on selkeä ja tarkka, jotta tiedät varmasti, mistä maksat.

Me VV-Kuivauksella korjaamme valesokkelisi kunnolla tekemisen meiningillä.

2. VALESOKKELIN KORJAUKSESSA KÄYTETÄÄN TERMOTUOTETTA

Otamme remonttisi haltuun, kun talon ulkopuolinen kosteus on saatu hallintaan ja korjattavan seinärakenteen edustat on tyhjennetty irtaimistosta niin sisä- kuin ulkopuolelta. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse huolehtia enää mistään, me hoidamme loput!

Ensimmäisenä puramme korjattavan valesokkeliseinän alaosan auki sisäpuolelta, jotta pääsemme käsiksi vaurioituneeseen seinärakenteeseen. Rakenteesta poistetaan kaikki orgaaninen aine, jonka jälkeen tilalle asennetaan Termotuote.

Termotuotteen tehtävä on korvata vaurioitunut organinen aine. Se on nopea asentaa ja sen tiivis, ilmavuodot tukkiva rakenne mahdollistaa myös hyvän lämmöneristämisen.

Termotuote on edullinen ratkaisu ja sen mahdollistamat energiasäästöt tekevät valesokkeliremontista entistä kustannustehokkaamman. Kokemuksemme mukaan Termotuote on markkinoiden paras valesokkelin korjausmenetelmä ja paras lämmöneriste. Saat sen vaivatta meidän kauttamme.

Työmme on valmis vasta, kun olet 100 % tyytyväinen lopputulokseen.

3. ENTISTÄ TURVALLISEMPI KOTI VIIMEISTELLÄÄN HUOLELLA

Kun kaikki orgaaninen materiaali on varmasti poistettu ja korvattu Termotuotteella, alkaa remontin viimeistely. Viimeistelyssä avatut pinnat suljetaan tiiviisti ja sisätilojen pintamateriaalit uusitaan.

Remontin kestoon vaikuttaa merkittävästi valesokkelikorjauksen laajuus. Useamman huoneen kokoisessa remontissa voi hujahtaa useampi viikko, kun pienempi remontti hoituu lyhyemmässä ajassa.

Kun valesokkeli on korjattu, maali on kuivaa ja listat paikoillaan, pääset nauttimaan entistä puhtaammasta ja turvallisemmasta kodista.

Vaivaavatko valesokkelitalon riskit? Teetä talosi rakenteille kosteuskartoitus ja korjaa tai ennaltaehkäise laajemmat kosteusvauriot. Lue lisää VV-Kuivauksen valesokkeliremontista ja ota yhteyttä!

TEHDÄÄN SUOMESTA YHDESSÄ TURVALLISTEN KOTIEN MAA.

Lue lisää palveluistamme.
Sinua voisi kiinnostaa myös: Kannattaako valesokkeli korjata?
Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae!
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.