Mökin kylpyhuoneremontin muistilista

Mökin kylpyhuoneremontin muistilista

Haaveissa uusi sauna mökille? Vaikka mökillä vietettäisiin aikaa vain kesäisin, kannattaa sen sauna ja pesuhuone remontoida kerralla kuntoon. Me VV-Kuivauksella teemme kaikki kylpyhuoneremontit 100 %:lla kunnolla tekemisen meiningillä. Mitä mökin kylpyhuoneremontista kannattaa tietää?

Mökin sauna on monelle tärkeä paikka ja sama sauna pesutiloineen saattaa palvella jopa vuosikymmeniä. Sukupolvelta toiselle siirtyvät saunahetket ovat monelle hetkiä vertaansa vailla.

Toisinaan kuitenkin myös mökin sauna- ja pesutilat kaipaavat päivitystä: ehkä ne eivät enää vastaa käyttäjiensä tarpeisiin, käyttäjillä on syytä epäillä tilojen rakenteiden kuntoa tai sauna kaipaa muuten vain uutta ilmettä. Me VV-Kuivauksella remontoimme saunat varmalla kokemuksella ja sinun saunaperinteitäsi kunnioittaen.

VV-Kuivauksen saunaremontti
Mökin saunan ja pesutilan remontti on syytä tehdä kerralla kuntoon ammattilaisen avustuksella.

Aloita mökin kylpyhuoneremontti ajoissa ja panosta ammattilaisen työhön

Sauna- ja pesutilojen remontin suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin – mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään. Kylpyhuoneremontti kestää keskimäärin kolme viikkoa. Jos remontin syynä on kuitenkin kosteusvahinko tai rakenteista löytyy kosteutta, kannattaa aikaa varata 1–3 viikkoa enemmän. Mahdollinen asbestilöytö tuo myös remonttiin pari päivää lisää.

Vaikka mökki ei olisi ympäri vuoden käytössä, saunan ja pesuhuoneen remontti kannattaa tehdä huolella ja työ kannattaa suosiolla jättää ammattilaisille: Kylpyhuoneremontti vaatii ammattitaitoa ja -osaamista aina laatoituksesta ja vedeneristyksestä sähkö- ja putkitöihin. Ammattilainen osaa myös auttaa tilojen suunnittelussa ja materiaalien valinnassa. Juuri sinulle suunniteltu ja hyvin remontoitu kylpyhuone palvelee pitkään!

Mökin kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttaa luonnollisesti moni asia, kuten tilan koko ja materiaalivalinnat. Me VV-Kuivauksella annamme sinulle selkeän kokonaishinnan, jotta tiedät varmasti mistä maksat ja paljonko. Lue lisää kylpyhuoneremontin hinnoittelusta täältä!

PSST. Kylpyhuoneremonttia ei suotta punnita tarkasti: se on iso investointi. Vaan tiesitkö, että kylpyhuoneremontin kustannuksista keskimäärin 70 % on työtä, josta voit saada kotitalousvähennyksen? Lue lisää tästä blogistamme!

VV-Kuivauksen saunaremontti
Saunaremontissa niin visuaalisilla kuin teknisillä yksityiskohdilla on väliä.

Mökin sauna ja pesutila kuntoon avaimet käteen -periaatteella

VV-Kuivauksen kylpyhuoneremonttien prosessi voidaan jakaa neljään vaiheeseen. Ensimmäisessä vaiheessa keskustelet tulevan remonttisi työnjohtajan kanssa saunasta ja pesutilasta, sen käytöstä, tarpeista ja remontin toiveista. Toisessa vaiheessa muodostamme sinulle tarjouksen ja lähetämme sen sinulle aikailematta sähköpostiisi hinnan ja suunnitelman kera.

Kun kättä on lyöty päälle, käydään kolmanteen vaiheeseen eli hommiin! Sinua remontti ei kuitenkaan työllistä juuri lainkaan: Me hoidamme saunasi ja pesuhuoneesi remontin avaimet käteen -periaatteella ja vieläpä kerralla oikein. Voit olla varma, että uusi saunasi ja pesutilasi on tehty varmasti määräysten mukaan. Kylpyhuoneita remontoidessamme teemme kosteuskartoituksen lisäksi jokaiseen kohteeseen kosteusmittauksen myös purkutyön jälkeen.

Tiedämme, että et välttämättä oleskele mökillä koko remontin ajan. Me kuitenkin pidämme sinut ajan tasalla työn etenemisestä ja olemme vain puhelinsoiton päässä. Neljännessä vaiheessa pääsetkin vihdoin näkemään uuden saunasi pesuhuoneineen ja heittämään ihka ensimmäiset löylyt! Kuten tapoihimme kuuluu, loppulaskun lähetämme sinulle vasta, kun olet 100% tyytyväinen lopputulokseen.

Aletaanko suunnittelemaan yhdessä mökkisi uutta saunaa ja pesuhuonetta? Lue lisää kylpyhuoneremonteistamme tai yhteyttä, niin jutellaan!