Hyödynnä kotitalousvähennys kylpyhuoneremonttiin

Hyödynnä kotitalousvähennys kylpyhuoneremonttiin

Tiesitkö, että voit saada verotuksessa kotitalousvähennystä kylpyhuone- ja saunaremontin työn osuuksiin? Tässä blogissa kerromme, mitä kylpyhuoneremontin kotitalousvähennys käytännössä voi tarkoittaa.

Me VV-Kuivauksella tiedämme, että taloudelliset tekijät ovat yksi kylpyhuoneremonttihaaveisiin eniten vaikuttavista asioista. Tiedämme, kuinka tärkeitä sijoitukset omaan kotiin ovat ja haluamme tehdä kaikki työt kunnolla tekemisen meiningillä.

Kotitalousvähennys on merkittävä verojen helpotus kotiin investoitavasta työstä. Esimerkiksi kylpyhuoneremontista voit saada jopa tuhansia euroja kotitalousvähennystä yksin tai yhdessä puolisosi kanssa.

Kuinka ison kotitalousvähennyksen voin saada kylpyhuoneremontista?

Verottajan mukaan vuoden 2021 kotitalousvähennys voi olla jopa 40% yritykseltä ostetun työn osuudesta, kuitenkin maksimissaan 2 250 euroa per henkilö. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa. Saat maksimivähennyksen kylpyhuoneremontista, kun yritykselle maksamassasi laskussa työn osuus on vähintään 5 875 euroa.

Hyvällä remontin suunnittelulla voit halutessasi jakaa isomman remontin kahdelle eri vuodelle, jolloin voit käyttää molempien vuosien kotitalousvähennykset samaan remonttiin. Koska maksuvuosi ratkaisee, miltä vuodelta ilmoitat kotitalousvähennyksen tiedot, voit esimerkiksi maksaa osan työstä joulukuussa ja osan seuraavan vuoden tammikuussa.

Voit myös jakaa remontin puolisosi kanssa ja hyödyntää näin kummankin kotitalousvähennysosuudet samaan remonttiin.

Kylpyhuoneremontin kotitalousvähennys, VV-Kuivaus
Kylpyhuoneremontin kotitalousvähennys lasketaan yritykseltä tilatun työn osuudesta.

Mistä kylpyhuoneremontin kuluista kotitalousvähennyksen voi saada?

Kylpyhuoneremontin kotitalousvähennys lasketaan yritykseltä tilaamasI työn osuudesta. Verottaja on listannut sivuillaan runsaasti esimerkkejä kaikista töistä, joista voit verovähennyksen saada.

Kotitalousvähennyksestä on iloa myös useamman asunnon omistajille. Voit saada vähennyksen kakkos- tai kaupunkiasunnossasi tehdystä työstä. Vähennyksen piiriin eivät kuulu kuitenkaan sijoitusasunnot.

Koska kylpyhuoneremontin kotitalousvähennys koskee vain tehtyä työtä, se ei kata työhön käytettäviä materiaaleja, tarvikkeita ja matkakuluja. Täten esimerkiksi kylpyhuoneen laastit, vesieristeet, laatat, suihkut ja muut materiaalit sekä varusteet eivät ole verotuksessa vähennettäviä.

Kotitalousvähennystä hakiessasi sinun tulee pystyä osoittamaan tehdyn työn arvo. Me VV-Kuivauksella annamme työstämme aina selkeän ja eritellyn laskun. Laskusta löydät työn hinnan aina selkeästi muista kuluista eroteltuna ja voit helposti käyttää tietoa kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Tarvitset – ja saat VV-Kuivaukselta – seuraavat tiedot kotitalousvähennykseen:
👍 Yrityksen Y-tunnus
👍 Laskun loppusumma
👍 Työn arvonlisäverollinen osuus

Sinun tyytyväisyytesi on meille kaikki kaikessa. Varmistamme aina ennen loppulaskun lähettämistä, että olet 100% tyytyväinen lopputulokseen. Tehdään Suomesta yhdessä turvallisten kotien maa.

Lue lisää kylpyhuoneremonttipalvelustamme.
Sinua voisi kiinnostaa myös: Mitä kylpyhuoneremontti maksaa?
Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae!
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Lähde: vero.fi (5.8.2021)