Mistä on VV-Kuivaus tehty?

Mistä on VV-Kuivaus tehty?

Me VV-Kuivauksella uskomme siihen, että hyvä, asiakasta aidosti palveleva työ lähtee yrityksen sisältä. Etsimme jatkuvasti keinoja olla parempia paitsi asiakkaillemme, myös toinen toisillemme. Otamme roolin niin asiakaspalvelijoina kuin työntekijöinä ja työnantajina tosissamme, mutta aina positiivisesti. Reilun seitsemän vuoden aikana toimintamme on rakentunut neljän arvon varaan, jotka tekevät meistä sen, keitä olemme nyt ja huomenna.

Välittäminen

Kun osaamisen yhdistää positiiviseen asenteeseen ja aitoon haluun auttaa, syntyy palvelukokemus, jolle annamme ylpeänä takuun. Välittäminen ei ole meille vain sanahelinää, vaan se on koko toimintamme ydin. Autamme ja tuemme toisiamme onnistumaan ja kehittymään. Kiinnostus ja kunnioitus niin toisiamme kuin asiakkaitamme kohtaan ajaa meitä eteenpäin. Otamme asiakkaan huolen vakavasti ja poistamme sen nopeasti.

>> Joko luit, mistä VV-Kuivauksen tarina sai alkunsa?

Kehittyminen

Meillä jokainen työntekijä on tasavertainen avain onnistumiseen. Kehitämme aktiivisesti yrityskulttuuriamme kohti entistä osaavampaa ja ketterämpää mallia. Emme pelkää uusia tilanteita tai haasteita, vaan käymme rohkeasti yhdessä joukkueena niitä kohti.

Kasvu on yksi ja ainut suuntamme. Mitä VV-Kuivaus onkaan tänä päivänä?

💜 Lähes 100 työntekijää.
💜 4 toimipistettä (Seinäjoki, Vaasa, Kokkola & Jyväskylä).
💜 Tyytyväiset asiakkaat jo vuodesta 2013.
💜 Lähes 2000 kohdetta tänä vuonna tähän mennessä.
💜 24/7 vesivahinkopäivystys vuoden jokaisena päivänä.
💜 46 kpl VV-Kuivauksen logoilla teipattua autoa.
💜 100% kunnolla tekemisen meininkiä.

Luottamus

Suoraselkäisyys ja rehellisyys läpileikkaavat koko toimintamme niin työyhteisössämme kuin asiakkaidemme kanssa. Suhtaudumme vakavasti työmme vastuuseen ja vapauteen. Haluamme ennen kaikkea olla asiakkaan luottamuksen arvoisia olemalla läsnä niin hyvissä kuin huonoissakin hetkissä ja kantamalla aina vastuun töistämme.

Pidämme aktiivisesti huolta avoimesta, matalan kynnyksen organisaatiokulttuuristamme. Jokaisella VV-Kuivauslaisella on yhtä arvokas ääni ja jokaisen kokemus on merkittävä. Kaikilla työntekijöillämme on oikeus ja velvollisuus olla rehellisiä omasta työstään.

>> Lue, millaista meillä on olla töissä!

Tyytyväinen asiakas

Toimintamme keskiössä on aina asiakas. VV-Kuivaus perustettiin, jotta toiminta voitaisiin todella suunnitella ja toteuttaa asiakasta palvelevasti. Tuomme asiakkaalle hädän hetkellä huolettomuutta ja epävarmuuden keskelle mielenrauhaa. Emme aikaile huoliin reagoimisessa ja olemme paikalla, kun apuamme tarvitaan. Haluamme olla sanojemme mittaisia ja ylittää asiakkaan odotukset joka käänteessä.

Lue, kuinka palautimme Harisen perheen kodin ennalleen vesivahingon jälkeen!

Välittäminen, kehittyminen, luottamus ja tyytyväinen asiakas – niistä on VV-Kuivauksen arvot ja jokapäiväinen toiminta tehty!


Lue lisää palveluistamme.
Lue, millaista meillä on olla töissä!
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Tags: