Asiakastyytyväisyys 4,6/5 – tätä VV-Kuivaukselle kuuluu vuonna 2023!

Asiakastyytyväisyys 4,6/5 – tätä VV-Kuivaukselle kuuluu vuonna 2023!

Kevään edetessä lähestyy VV-Kuivauksen 3-vuotinen strategiakausi loppuaan. Strategiaa uuteen pelikauteen lähdetään työstämään kasvavan valonmäärän myötä, joten nyt on aika vetää yhteen viime kauden onnistumiset ja luoda katse tulevaisuuteen. Viime kautta muistellessa violetti tiimi iloitsee erityisesti korkeasta asiakastyytyväisyydestä ja esihenkilötyön kehittymisestä. Mitä muuta VV-Kuivaukselle kuuluu, toimitusjohtaja Janne Haapamäki?

Asiakastyytyväisyys kasvun mahdollistajana

Kun violetin tiimin kapteenilta Jannelta kysytään kauden päällimmäisiä tunnelmia, on hän silminnähden tyytyväinen, eikä suotta. Viime vuodet ovat olleet hyviä kasvun vuosia, ja koko konsernin liikevaihto kasvoi 25 %.

– Koko konsernina meillä on liikevaihtoa 16,6 miljoonaa, mikä on kova luku. Tuloksesta tulee positiivinen, ja ollaan siihen tyytyväisiä, Janne kertoo.

Kaikkien kaupunkien toimipisteet on myös saatu mukavasti peliin mukaan. Nuorin toimipiste avattiin Lahteen lokakuussa 2021 ja toiseksi nuorin Tampereelle saman vuoden huhtikuussa. Kasvun mahdollistajaksi Janne nimeää erityisesti asiakastyytyväisyyden, joka on tutkitusti 4,6/5 – joka on kova luku sekin!

– Esimerkiksi tavoitettavuutemme oli 2 200 puhelun otannalla 99,7 % vuonna 2022. Jos puheluun ei päästä heti vastaamaan, otetaan soittajaan mahdollisimman pian yhteyttä. Tämä kuvaa meidän porukan välittämisen laatua: koko tiimi välittää ihmisistä, jotka meille soittavat, Janne kuvailee.

Kokonaisuus lähtee tietenkin hyvinvoivista työntekijöistä, ja VV-Kuivauksella halutaankin satsata pelikavereiden tyytyväisyyteen. Viime vuosina tiimi on kehittänyt erityisesti esihenkilötoimintaa, jonka kokonaisuuteen kuuluu muun muassa reiluus, lähestyttävyys, luotettavuus ja ongelmiin puuttuminen.

– Esihenkilötyön onnistumista mitattaessa saatiin pisteiksi 4,2/5, mikä on hirveän hyvä luku. Se on myös meidän minimitaso tänä vuonna. Työnantajan näkövinkkelistä esihenkilötyön tarkastelu antaa puolestaan tärkeää tietoa, jotta voimme tarjota entistä parempia työkaluja tärkeään työhön, Janne avaa.

Lue myös: Näin me VV-Kuivauksella huolehdimme työntekijöistämme

Samalla polulla jatketaan, ja uusia osaajia kutsutaan mukaan violettiin tiimiin

Viime kauden tavoitteet on siis saatu onnistumaan hienosti ja tärkeät arvot juurruttamaan joukkueen tekemiseen. Mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Mitä tavoitteita violetilla tiimillä on tulevalle pelikaudelle?

– Tilanne työrintamalla näyttää alkuvuodesta erinomaiselta. Tärkeimmät kumppanuudet jatkuvat, eikä epävarmuutta tuova maailmantilanne vaikuta ratkaisevasti yrityksen toimintaan, Janne kertoo.

– Halutaan jatkossakin olla jeesaamassa ihmisiä. Tiimi tulee varmasti vahvistumaan ja tarvitaan lisää hyviä tyyppejä kasvavaan joukkueeseen. Rekrytointien onnistuminen on kummallekin puolelle tärkeää, jotta tekijä ja työ löytävät toisensa. 

Janne toteaakin, että hyvältä polulta ei tulla paljoa poikkeamaan. Vanhasta strategiasta otetaan mukaan paljon hyviä asioita, ja tarvetta on tehdä lähinnä hienosäätöä työsuojelutoimintaan ja asiakastyytyväisyyden kehittämiseen.

– Painopiste on työturvallisuuden konkreettisten toimenpiteiden kehittämisessä. Asiakastyytyväisyyttä pystytään varmasti viemään vielä seuraavalle tasolle lisäämällä esimerkiksi läpinäkyvyyttä asiakkaan taholle.

– Ennen kaikkea meidän asiakkaat kiittelevät ystävällistä henkilökuntaa. Tässä haluammekin olla esimerkkinä koko rakennusalalle, Janne hymyilee.

Lue myös: Koiraperheen kosteusvaurio laminaattilattiassa hoitui ripeästi avaimet käteen -periaatteella

Me VV-Kuivauksella korjaamme niin pienen kuin isonkin vesivahingon alusta loppuun kunnolla tekemisen meiningillä. Tutustu palveluumme: Vesivahingon kuivaus ja korjaus. Etsimme myös jatkuvasti uusia tiimipelaajia joukkueeseemme. Katso avoimet työpaikat: Meille töihin! 💜