Purkutyöt

purkutyöt vv-kuivaus
purkutyöt vv-kuivaus

Kohti korjausta – purkutyöt

Kosteuskartoituksen jälkeen laaditaan suunnitelma korjaustöille. Purkutyöt ovat korjauksen ensimmäinen vaihe, sillä vettä on useimmiten päässyt valumaan rakenteisiin. Kaikki altistusmiskohdat tulee uusia. Rakenteiden avauksen yhteydessä selviää myös vahingon lopullinen laajuus. Arvioimme ammattitaidolla, mitä osioita altistumiskohdasta tulee uusia, sillä tietyt rakenteet pystytään usein säästämään.

 

VINKKI: Mietitkö, onko edessä muutto karkuun korjaustöiltä? Muuttotarve katsotaan aina tapauskohtaisesti, mutta aina se ei ole välttämätöntä. Pyrimme pitämään purku- ja korjaustyöt rajattuna vain vahinkoalueelle, ja haluamme, että elämäsi jatkuu mahdollisimman normaalisti vahingosta huolimatta!

 

Kiinnitämme purkutöissä erityistä huomiota pölynhallintaan rajaamalla vahinkoalueen suojamuoveilla, vetoketjuovilla ja hepa-suodattimilla varustetuilla alipaineistajilla. Lajittelemme purkutöistä syntyneen rakennusjätteen mahdollisimman tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Purkutöiden jälkeen vesivahingolle altistuneet alueet desinfioidaan, jotta saadaan estettyä mikrobi-, bakteeri- ja homekasvustojen muodostuminen.