VV-Kuivaus valloitti Tampereen ja Lahden – Mitä tiimeille kuuluu nyt?

VV-Kuivaus valloitti Tampereen ja Lahden – Mitä tiimeille kuuluu nyt?

Violetti tiimimme laajeni keväällä Pirkanmaalle ja syksyllä Päijät-Hämeeseen. Molemmissa kaupungeissa toiminta on käynnistynyt vauhdilla ja kunnolla tekemisen meininkiä ei olla säästelty.

Tampereen VV-Kuivaus palvelee ketterästi ja laadusta tinkimättä

Huhtikuusta asti toimineen Tampereen violetti tiimi on kasvanut varmasti ja töitä tehdään hyvällä otteella. Sarankulmaan kotiutuneesta joukkueesta on muodostunut tiivis yhteisö. Mitä kuuluu Tampere?

– Meidän tiimille kuuluu hyvää! Olemme onnistuneet saamaan lisää työntekijöitä ja nyt meitä on jo 13! Meillä on iloinen porukka, joka on todella hyvin hitsautunut yhteen. Tuntuu, että kaikki työntekijät viihtyvät ja juuri siihen olemme pyrkineetkin, iloitsee Tampereen yksikön päällikkö Joel Vataja.

Tampereen tiimin vahvuus löytyy yhtenäisyyden lisäksi sen ketteryydestä:

– Tekemisen laadusta emme tingi, mutta pystymme hyvinkin nopeasti muokkaamaan ja muuttamaan toimintamallejamme. Kannamme vastuumme ja teemme työmme aina sovitusti, Vataja jatkaa.

Tampereen VV-Kuivaus tarjoaa asiakkailleen kattavasti rakennusalan palveluita aina vesivahingon kuivaus- ja korjaustöistä kylpyhuoneremontteihin.

Lahden VV-Kuivaus vakuuttaa kokemuksellaan ja positiivisuudellaan

Syyskuussa avatussa Lahden toimipisteessä violetti tiimi on myös päässyt kunnolla työn makuun. Jokimaan yrityspuistosta käsin toimiva tiimi kotiutuu Lahteen vauhdilla:

– Meille kuuluu oikein hyvää. Toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin ja töitä riittää. Olemme oikein tyytyväisiä tilanteeseen, kertoo Lahden yksikön päällikkö Marko Teppinen.

Lahden tiimi on varustettu vankkumattomalla positiivisuudella:

– Meille on muodostunut erinomainen porukka, joka työskentelee positiivisella asenteella. Tiimi on innostunut, osaava ja kokenut, Teppinen iloitsee.

Lahden VV-Kuivaus tarjoilee asiakkailleen kattavat vesi-, tuli-, ja myrskyvahinkosaneerauspalvelut sekä remonttipalvelut koteihin ja kiinteistöihin.

Kunnolla tekemisen meininkiä asiakas edellä

Kumpikin joukkue on vienyt uuteen kaupunkiin sitä tunnettua kunnolla tekemisen meininkiä. Vaan mitä se tarkoittaa?

– Kunnolla tekemisen meininki tarkoittaa meille sitä, että nostetaan itsellemme rima korkealle. Emme mene sieltä, missä aita on matalin. Pyrimme aina ensi tilassa erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, sanoo Vataja.

Teppinen on samoilla linjoilla:

– Asiakas tulee aina ykkösenä. Yritämme palvella asiakkaitamme niin hyvin, että meillä olisi mahdollisuus jatkaa tulevaisuudessakin yhteistyötä ja toki toivomme, että meistä lähtee hyvää sanaa maailmalle. Teemme työt kunnolla ja sovitusti.

Sinun tyytyväisyytesi on meille kaikki kaikessa. Tehdään Suomesta yhdessä turvallisten kotien maa!

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!
Sinua voisi kiinnostaa myös: Yhteisestä unelmasta tähän päivään
Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae!
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Tags:
,