VV-Kuivaus kasvaa Tampereelle

VV-Kuivaus kasvaa Tampereelle

Nyt se on julkista: VV-Kuivaus laajenee Tampereelle! 

Tarinamme sai alkunsa seitsemän vuotta sitten Pohjanmaan lakeuksilla Seinäjoella ja sen jälkeen kunnolla tekemisen meininkiä on viety niin Vaasaan, Kokkolaan kuin Jyväskyläänkin. Tänä päivänä VV-Kuivaus on neljän paikkakunnan ja yli sadan työntekijän yritys, ja Tampere viidentenä kaupunkina kurottaa yrityksemme toimintaa entistä etelämmäs.

Uuden tiimin rakentaminen on jo käynnissä ja toiminta aloitetaan keväällä 2021. VV-Kuivauksen toimitusjohtaja Janne Haapamäki odottaa laajentumista innolla:

“Todella mukavaa lähteä Tampereelle! Tämä on meille luonnollinen kasvusuunta. Olemme suunnitelleet tätä jo jonkin aikaa ja viimeisen niitin löi edellisen laajentumisemme onnistuminen Kokkolassa. Tampere voi odottaa saavansa reilua ja taatusti laadukasta asiantuntijaosaamista ensimmäisestä päivästä alkaen!”

Lue lisää VV-Kuivauksesta!

100% kunnolla tekemisen meininki ja asiakas edellä

Joskus kotona tapahtuu odottamatonta. Vesivahinko täyttää mielen huolilla ja koti ei tunnukaan enää turvalliselta paikalta vaan saa seurakseen uhkakuvia, pelkoa ja epävarmuutta. Me luomme uskoa siihen, että tilanteesta selvitään ja varmistamme, ettei odottamattomasta kasva ongelma.

Uusi Tampereen toimipisteemme tulee tarjoamaan asiakkailleen eli sekä paikallisille isännöitsijöille, taloyhtiöille että yksittäisille kuluttajillekin VV-Kuivauksen kattavat palvelut aina vesivahingon kuivaus- ja korjaustöistä kylpyhuoneremontteihin.

VV-Kuivaus tunnetaan 100% kunnolla tekemisen meiningistä. Asiakaslähtöinen, reilu, luotettava ja viimeistelty työnjälki johtavat toimintaamme myös Tampereella:

“Tuomme tullessamme visiomme mukaista tekemistä: Olemme tamperelaisten tukena ja turvana kaikissa vesivahinko- ja kylpyhuoneremonteissa, sillä haluamme tehdä nyt myös Tampereesta turvallisten kotien kaupungin. Välittäminen, kehittyminen, luottamus ja asiakkaan tyytyväisyys muodostavat toimintakulttuurimme pohjan myös uudessa toimipisteessämme.”

Yhtenä joukkueena uutta kohti!

Tampereen tiimin rakentaminen on nyt käynnissä. Etsimme vesivahinkoja korjaavaan violettiin tiimiimme niin langat käsissään pitävää joukkueenjohtajaa, maaleja tekeviä hyökkääjiä, takuuvarmoja luottopakkeja kuin pysäyttämätöntä maalivahtiakin. Jos olet valmis tekemään töitä kunnolla tekemisen meiningillä, positiivisella mielellä ja aina asiakas edellä, saatat olla joukkueemme uusi MVP. Uuden toimipisteen rakentamiseen käydään yhtenä joukkueena, uutta koko ajan oppien. 

“Meillä jokainen työntekijä on aina avain onnistumiseen. Otamme työmme vakavasti unohtamatta positiivista asennetta ja kaverin tukemista. Yksi avainhenkilö on Tampereelle jo palkattu ja loput rekrytoinnit tehdään lähiviikkoina. Työsuhteet pyritään aloittamaan jo alkuvuodesta, jotta toiminta saadaan käyntiin jo loppukeväästä”.

Kolahtaako sinuun kunnolla tekemisen meininki? Oletko uuden joukkueemme uusi MVP?  Tutustu meihin ja hae mukaan violettiin tiimiimme!

Tehdään yhdessä Tampereesta turvallisten kotien kaupunki!

VV-Kuivauken työntekijöitä