Suuntana Lahti – VV-Kuivaus valloittaa Päijät-Hämeen!

Suuntana Lahti – VV-Kuivaus valloittaa Päijät-Hämeen!

Iloisia uutisia! VV-Kuivaus on pian myös lahtelaisten ulottuvilla, sillä violetti tiimimme rantautuu syksyllä Päijät-Hämeen sydämeen. VV-Kuivauksen missiona on tehdä Suomesta turvallisten kotien maa ja olemme todella innoissamme, että pääsemme tuomaan paljon positiivista palautetta asiakkailtamme saaneen kunnolla tekemisen meiningin myös Lahteen.

Joskus kotona tapahtuu odottamatonta. Vesivahinko täyttää mielen huolilla ja koti ei tunnukaan enää turvalliselta paikalta vaan saa seurakseen uhkakuvia, pelkoa ja epävarmuutta. Me luomme uskoa siihen, että tilanteesta selvitään ja varmistamme, ettei odottamattomasta kasva ongelma.

Meidät VV-Kuivauksella tunnetaan siitä, että teemme hommat 100% kunnolla tekemisen meiningillä. Kun osaamisemme yhdistetään positiiviseen asenteeseen ja aitoon haluun auttaa, syntyy palvelukokemus, jolle annamme ylpeänä takuun. Toimimme Lahden lisäksi Jyväskylässä, Kokkolassa, Seinäjoella, Tampereella ja Vaasassa.

Vuonna 2013 alkanut tarinamme saa nyt jatkoa, kun lähdemme luomaan uutta kasvua Päijät-Hämeeseen ja avaamme uuden toimipisteen Lahdessa 6.9.2021. Kunnolla tekemisen meiningin lisäksi tuomme mukanamme kattavat vesi-, tuli-, ja myrskyvahinkosaneerauspalvelut sekä remonttipalvelut koteihin ja kiinteistöihin, joissa ei tingitä laadusta tai asiakaskokemuksesta.

Tapahtuipa kotona siis yllättävä vesivahinko tai halusitpa tehdä pienen tai laajemman remontin, violetti tiimimme on valmiina auttamaan. Mikään projekti ei ole meille liian pieni tai liian suuri, joten kysy rohkeasti lisää.

Tärkein tavoitteemme on tyytyväinen asiakas 💜

Lahden toimiston uusi yksikön päällikkö Marko Teppinen johdattaa kunnolla tekemisen meiningin uuteen kaupunkiin. Päijäthämäläisenä hän tietää, että VV-Kuivaus on juuri sitä, mitä kaupunkilaiset rakennusalan toimijoilta kaipaavat:

– Meille asiakas on aina keskiössä – kuuntelemme heidän tarpeitaan ja panostamme hyvään palveluun. Täällä myös jokaisella työntekijällä on oma merkityksellinen roolinsa ja ihmisistä pidetään aidosti hyvää huolta.

Kunnolla tekemisen meininki konkretisoituu asiakkaalle paikallisuutena, vaivattomuutena ja toiminnan jouhevuutena:

– VV-Kuivaus on kuin eräänlainen perhe ja siksi odotukseni ovat korkealla. Odotan kovaa kasvua ja merkittävää markkinaosuutta. Toiveeni on, että jo vuoden päästä meillä olisi 10 työntekijää.

VV-Kuivaus Lahti

Lahden kirvesmiehet huomio – uusia pelipaikkoja auki!

Lahden joukkue on löytänyt jo kapteeninsa ja ensimmäinen pelaajasopimuskin on tehty Toni Kurisjärven aloittaessa uuden yksikön ensimmäisenä työnjohtajana. Lahden emoyhtiön, VV-Kuivaus Jyväskylän, toimitusjohtaja Petteri Ruusuvirta uskoo yhteistyön voimaan:

– On todella hienoa, että olemme saaneet hyviä tekijöitä tiimiin. Kun oma koneistomme on kunnossa ja teemme kärsivällisesti omaa työtämme, uskon että pärjäämme missä vain.

Muita joukkueen avainpelaajia aletaan etsiä alkusyksystä. Hakijoilta toivotaan innostusta ja motivaatiota uuden yksikön rakentamiseen:

– Tulemme etsimään monipuolisilla taidoilla varustettuja timpureita ja kirvesmiehiä purku-, kasaus- ja kuivaustöihin. Haluamme rakentaa innostuneen, positiivisen porukan. Kokemusvuosia tärkeämpää on työnjälki ja motivaatio, Teppinen sanoo.

Vastineeksi VV-Kuivaus lupaa vaihtelevia työtehtäviä sekä positiivista työarkea vauhdilla kasvavassa yrityksessä.

– Toivon todella, että tämä työpaikka voisi olla tiimiläisillemme sellainen, johon on mukava tulla. Kun hoidamme hommat yhdessä viimeisen päälle, sana kiirii ja töitä tulee. Meidän tehtävä johdossa on pitää hyvää huolta työntekijöistämme ja mahdollistaa se hyvä tekemisen fiilis.

Tehdään nyt myös Lahdesta turvallisten kotien kaupunki!

Lahden VV-Kuivaus aloittaa toimintansa maanantaina 6.9.2021. Jos etsit luotettavaa ja ammattitaitoista tekijää saneeraus-, rakennus- ja remontointihommiin, ole yhteydessä yksikön päällikköön Marko Teppiseen. Soita 044 493 2771 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen marko.teppinen@vv-kuivaus.fi.

VV-Kuivaus Lahti