REKRY: YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ & KOSTEUSKARTOITTAJA / ITÄ-SUOMI

REKRY: YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ & KOSTEUSKARTOITTAJA / ITÄ-SUOMI

Kasvu jatkuu ja seuraavaksi lähdemme rakentamaan uutta vesivahinkoja korjaavaa joukkuetta Itä-Suomeen!

Tärkein tehtävämme on palauttaa asiakkaan koti ennalleen, kun vesivahinko yllättää. Koti on monelle tärkein paikka, joten palautamme sen viipymättä turvasatamaksi arjen keskelle. Etsimmekin nyt vesivahinkoja korjaavaan violettiin tiimiimme niin langat käsissään pitävää joukkueenjohtajaa, maaleja tekeviä hyökkääjiä, takuuvarmoja luottopakkeja kuin pysäyttämätöntä maalivahtiakin. Jos olet valmis tekemään töitä kunnolla tekemisen meiningillä, positiivisella mielellä ja aina asiakas edellä, saatat olla joukkueemme uusi MVP!

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ

Etsimämme henkilö on alan kokemusta omaava ja näkemyksellinen tekijä, joka hallitsee laajatkin kokonaisuudet. Toivomme, että hakijoilla on kokemusta alasta alueen markkinoilta ja kirkkaita visioita siitä, kuinka yksikköä ja sen menestystä johdetaan mahdollisimman tehokkaasti. Tehtävässä korostuvat myynti, asiakashankinta ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden ylläpito sekä kasvujohtaminen.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, kuten rakennusinsinöörin tai -mestarin tutkintoa. Lisäksi edellytämme vahvaa ja laajaa rakennusalan tuntemusta sekä kokemusta alan monipuolisista tehtävistä.

Uusi toimipiste on tarkoitus avata Itä-Suomen alueelle, Mikkeliin, Joensuuhun tai Kuopioon ja etsimme nyt tämän alueen taitavimpia tekijöitä. Tehtävän suunniteltu aloitus on keväällä 2021. Kerrothan profiilissasi, milloin voisit aikaisintaan aloittaa uudessa tehtävässä. Kuulemme mielellämme myös aiemmasta kokemuksestasi ja palkkatoiveestasi. Yksikön päällikön tehtävässä palkkausta on mahdollista rakentaa myös yhtiön osakkuuden kautta.

Lue lisää ja hae paikkaa klikkaamalla tästä!

KOSTEUSKARTOITTAJA

Etsimämme henkilö on paikallista tuntemusta ja pitkällistä ammattitaitoa omaava alan osaaja, jolla on halua päästä mukaan kasvavaan ja eteenpäin menevään tiimiin. Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, kuten rakennusmestarin tai -insinöörin taitoa sekä aitoa asiakaspalveluasennetta.

Tehtävässä tärkeää on olla johdonmukainen, looginen ja tarkka havainnoissa. Toivomme, että tunnet hyvin eri aikakausien rakenteet ja pystyt kartoituksesi perusteella muodostamaan ja viestimään toimintaohjeet eteenpäin tehokkaalla toiminnalla.

Uusi toimipiste on tarkoitus avata Kuopioon, Joensuuhun tai Mikkeliin ja etsimmekin parhaillaan näiden alueiden taitavimpia tekijöitä! Tehtävän suunniteltu aloitus on keväällä 2021. Kerrothan profiilissasi, milloin voisit aikaisintaan aloittaa uudessa tehtävässä. Kuulemme mielellämme myös aiemmasta kokemuksestasi ja palkkatoiveestasi. Kosteuskartoittajan tehtävässä palkkausta on mahdollista rakentaa myös yhtiön osakkuuden kautta.

Lue lisää ja hae paikkaa klikkaamalla tästä!

Mistä VV-Kuivaus sai alkunsa? Lue tarinamme unelmasta tähän päivään tästä!
Millaista meillä on olla töissä? Lue lisää tästä!

Lisätietoja:
Petteri Ruusuvirta, 0400 640 998, petteri.ruusuvirta@vv-kuivaus.fi