Outo ääni paljasti astianpesukoneen aiheuttaman vesivahingon – “Onneksi meidät ohjattiin VV-Kuivauksen suuntaan”

Toni perheineen asuu vuonna 1991 rakennetussa 200 neliöisessä omakotitalossa. Yhtenä päivänä Toni kiinnitti huomiota astianpesukoneen pitämään epätavalliseen ääneen. Todellakin, 10 vuotta vanha pesukone piti outoa ääntä ja lisäksi valutti vettä lattialle. Toni kohtasi kotitalouksien yleisimmän kosteusvaurion: kyseessä on astianpesukoneen aiheuttama vesivahinko.

Epäonninen astianpesukoneen hajoaminen aiheutti omakotitalossa vesivahingon. Kosteutta löytyi astianpesukoneen välittömän läheisyyden lisäksi ympäröivästä lattiasta keittiön tasojen alta. Toni oli käynnistänyt astianpesukoneen ja tajunnut heti käynnistyksen jälkeen, että jokin ei ole nyt kohdallaan. Epätavallinen ääni paljasti astianpesukoneen falskaavan. 

– Ehdin kävellä olohuoneeseen, kun tajusin astianpesukoneen pitävän epätavallista ääntä. Normaaleihin kodinkoneiden ääniin tottuu, mutta tämän äänen erotti selkeästi – ja onneksi niin, sillä äänen avulla huomasin, että astianpesukone valuttaa vettä lattialle, Toni muistelee. 

Lue myös: Rakennuspölyn hallinta on osa laadukasta vesivahingon korjausta – näin sen teemme

“VV-Kuivauksen palvelukokonaisuus on erinomainen!”

VV-kuivaus ei ollut Tonin perheelle tuttu yritys ennen astianpesukoneen aiheuttamaa vesivahinkoa vaan valikoitui korjaustöiden tekijäksi vakuutusyhtiön kautta. 

– Emme tienneet VV-Kuivauksesta ennen vesivahinkoa, mutta onneksi meidät ohjattiin VV-Kuivauksen suuntaan. VV-Kuivauksen palvelukokonaisuus on erinomainen!

Toni oli odottanut, että remontti kestäisi pitkään ja sen ajan joutuisi kärvistelemään hampaat irvessä. VV-Kuivauksen ansiosta kokemus remontista oli kuitenkin toinen. 

– Ennakkoluulot romutettiin hyvin nopeasti. Todellisuus oli se, että hymyssä suin sai olla koko remontin ajan. Palvelu oli alusta loppuun erinomaista, riippumatta siitä kuka oli tekemässä töitä. Kaikki olivat todella kohteliaita, huumorintajuisia ja asiakas otettiin huomioon läpi remontin, Toni kiittelee.

Koko remontin läpi oli selkeää, milloin työntekijöitä on tulossa ja kuinka kauan eri prosessit vievät aikaa. Toni pystyi olemaan huoletta remontin aikana VV-Kuivauksen hyvän viestinnän ansiosta. 

– Minulle soitettiin aina etukäteen ja kysyttiin saako paikalle tulla. Olin aina tietoinen siitä, mikä vaihe remontissa on menossa ja mitä seuraavaksi tapahtuu. VV-Kuivauksen viestintä oli moitteetonta. 

Lue myös: Vesivahinko ja mittava remontti: ”Hinta-arviossa pysyttiin, ihan ihmeellistä!”

“Täsmällistä, kohteliasta ja asiakkaan huomioon ottavaa palvelua”

Toni kertoo, ettei remontin aikana tarvinnut pelätä, että jotain jäisi ymmärtämättä. VV-Kuivauksen asiantuntijat selittivät remontin kulun selkokielellä. 

– Aluksi jännitti, tulisiko kotiini ihmisiä, jotka puhuisivat ammattikieltä enkä pysyisi kärryillä missä mennään. Se osoittautui kuitenkin turhaksi peloksi, sillä riippumatta siitä kuka VV-Kuivauksen työntekijöistä tuli paikalle palvelu oli poikkeuksetta erinomaista ja selkeää. 

Toni oli valmistautunut siihen, ettei kaikki menisi kuin strömsössä. Remontti eteni kaikista ennakko-oletuksista huolimatta aikataulussa, ja Toni perheineen on todella tyytyväinen lopputulokseen. 

– Korjaukset etenivät todella nopeasti ja remontti oli ohi hetkessä. Kuivaus taisi viedä eniten aikaa. Lopputuloksen lisäksi olemme todella tyytyväisiä koko prosessiin, joka oli positiivinen kokemus remontin luonteesta huolimatta. Täsmällistä, kohteliasta ja asiakkaan huomioon ottavaa palvelua!

Me VV-Kuivauksella korjaamme niin pienen kuin isonkin vahingon alusta loppuun kunnolla tekemisen meiningillä. Tutustu myös palveluumme: Vesivahingon kuivaus ja korjaus 💜