Näin remontti etenee Violetin tiimin kanssa – kaikki kätevästi yhdeltä ovelta

Violetti tiimimme hoitaa remontit avaimet käteen -periaatteella, joten saat kaikki remonttiin kuuluvat palvelut halutessasi kauttamme aina alkukartoituksesta loppusiivoukseen. Käytämme VV-Kuivauksen luotettuja kumppaneita, joten remontti tulee kauttaaltaan tehtyä vaatimallamme taatulla laadulla. Jos siis haluat päästä helpolla, voit kirjaimellisesti antaa meille kiinteistön tai huoneiston avaimet ja palata valmiiseen tilaan!

1. askel: Tapaaminen työnjohtajan kanssa takaa remontin onnistumisen 


Oli kyseessä sitten liiketilan vahinkosaneeraus, kodin ilmeen päivitys tai mitä tahansa tältä väliltä, aloitamme remontin kuin remontin remonttikartoituksella asiantuntevan työnjohtajamme kanssa. Tämä on osa violetin tiimimme kunnolla tekemisen meininkiä, jolla remontin laadukas ja sujuva läpimeno varmistetaan.

Alkukartoituksen ansiosta budjetit eivät pauku ja remonttiprosessista tulee selkeä. Käytäntö onkin saanut positiivista palautetta asiakkailtamme. Eikä ostopakkoa tapaamisesta synny, joten jos remontti on mielessä, kannattaa ehdottomasti hyödyntää työnjohtajiemme asiantuntemusta. Kysyminen ei maksa mitään!

Lue lisää alkukartoituksesta: Onnistunut remontti alkaa tapaamisella työnjohtajan kanssa – remonttikartoitus kannattaa hyödyntää

2. askel: Kiinnitämme projektiisi juuri siihen sopivimmat asiantuntijat 


Tarjouksen hyväksynnän jälkeen työnjohtajasi kokoaa joukkueemme kanssa juuri sinun projektiasi varten parhaan tiimin. Remonttikartoituksen ansiosta työnjohtajasi pystyy jo tässä vaiheessa kiinnittämään parhaat tekijät remonttiasi varten. 

3. askel: Sovimme kanssasi remontin aloituksesta sekä muista käytännön seikoista 


Kun projektillasi on oma asiantuntijatiimi, sovimme kanssasi remontin aloituksesta sekä remonttiin liittyvistä käytännön seikoista, kuten kohteessa kulkemisesta ja viestinnästä remontin aikana. Starttaamme remontin joustavasti aikataulujesi mukaan, ja vasteaikamme on parhaimmillaan kolme päivää. 

Lue myös: Astianpesukoneen vuoto:  “VV-Kuivauksen toimintamalli teki elämästä paljon helpompaa”

4. askel: Aloituspalaveri kohteella remonttitiimisi kanssa 

Kun aikataulu on selvillä, työnjohtaja käy pitämässä kanssasi aloituspalaverin kohteella. Aloituspalaverissa suunnitellaan, kuinka suojaukset ja alipaineistukset hoidetaan ja millaisia materiaaleja remontissa käytetään. Tämän jälkeen tehtäväksesi jää vain pintamateriaalien valinta. Apua materiaalivalintoihin saat paikallisilta laattaliikkeiltä, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Tarvittaessa he piirtävät kohteesta myös 3D-mallit. 

5. askel: Remonttitiimisi alkaa suojaushommiin

Aloituspalaverin jälkeen työnjohtaja käy purkajien kanssa läpi tarvittavat purkutoimet. Tämän jälkeen tiimisi hakee suojatarvikkeet mukaan ja suojaavat muut tilat rakennuspölyltä. Koska purettavista rakennusmateriaaleista syntyvä rakennuspöly voi sisältää kvartsipölyä, mikrobeja ja muita epäpuhtauksia, on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota remontin rakennuspölyn hallintaan.

Laadukkaaseen remonttiin kuuluu meidän mielestämme aina myös rakennuspölyn hallinta, mikä onkin on yksi erityisosaamisestamme. Varmistamme, että kosteusvauriosta tai rakennuspölystä ei koidu terveysriskejä tai muuta haittaa nyt tai myöhemmin.

Lue lisää: Rakennuspölyn hallinta on osa laadukasta vesivahingon korjausta – näin sen teemme

6. askel: Remontti pääsee täysillä käyntiin

Kun suojaukset on tehty kunnolla, aloitetaan purku- ja rakennustyöt suunnitelman mukaisesti. Työnjohtajasi aikatauluttaa mahdollisten yhteistyökumppaneiden työvaiheet ja varmistaa, että tekijät ja materiaalit ovat saatavilla oikeaan aikaan. Näin remontti pysyy aikataulussa eikä sinun tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa usean toimijan välillä viestimiseen. 

Kaikki purkajamme ja timpurimme dokumentoivat jokaisen työvaiheen valokuvin. Tämä käytäntö ei ole pelkästään laadunvalvontaa vaan toimii myös tulevaisuudessa referenssinä esimerkiksi asunnon myynnin yhteydessä, jolloin ostajalle voi tarjota yksityiskohtaisen kuvallisen selvityksen siitä, miten remontti on tehty.

Remontin edetessä työnjohtajasi pitää sinut tiiviisti kartalla remontin etenemisestä ja tiedät aina, mitä kiinteistössäsi tai huoneistossasi tapahtuu – tai jos päätät asua kodissasi remontin ajan, tiedät aina milloin remonttitiimisi on tulossa töihin.

Lue myös: Mietityttääkö remontin rahoitus? Kokeile lainalaskuria!

7. askel: Siivoamme jälkemme

Laadukkaaseen remonttiin kuuluu aina remontoitavan tilan arvostaminen. Siksi siivoamme jälkemme: keräämme suojat pois, imuroimme ja pyyhimme pinnat kuivalla rätillä. Eikä likaa synnykään paljoa huolellisen suojauksen ansiosta. 

Tarvittaessa verkostostamme löytyy myös laatumme läpäiseviä siivousliikkeitä, joiden kanssa teemme yhteistyötä erityisesti palovahinkokohteissa. Laajempaa siivouksen tarvetta voidaan yhdessä arvioida remontin edetessä.

8. askel: Loppukatselmuksessa varmistetaan, että kaikki on tehty sovitusti

Loppukatselmuksessa käydään läpi työn tulos ja varmistetaan, että kaikki on tehty sovitusti. Tarjoamme remonteillemme aina kahden vuoden takuun, ja jos jotain ilmenee takuuaikana, korjaamme tilanteen mahdollisimman nopeasti. 

Me VV-Kuivauksella hoidamme niin pienen kuin isonkin remontin alusta loppuun kunnolla tekemisen meiningillä. Jos remontti on mielessäsi, kannattaa ilmainen remonttikartoitus asiantuntevan työnjohtajamme kanssa hyödyntää. Ota yhteyttä tai lue lisää remonteistamme! 💜