Mihin suuntaan kuljemme? VV-Kuivauksen strategia 2022

Mihin suuntaan kuljemme? VV-Kuivauksen strategia 2022

“Työskentelemme palvelualalla, emme rakennusalalla”, sanoo VV-Kuivauksen toimitusjohtaja Janne Haapamäki. Asiakaskeskeisyys kannatti, sillä vuonna 2021 yritys kasvoi 20 %. Vuotta 2022 lähdetään rakentamaan asiakas entistä vahvemmin keskiössä pitäen ja omien työntekijöiden hyvinvointia ja onnistumista tukien.

Vuosi 2021 oli VV-Kuivaukselle todellinen kasvun vuosi. Yrityksen liikevaihto rikkoi 13 miljoonan rajapyykin liikevaihdon kasvettua 20 %. Kasvu konkretisoitui kahden uuden toimipisteen perustamiseen, kun Tampereen ja Lahden violetit joukkueet aloittivat työnsä. VV-Kuivauksen toimitusjohtaja Janne Haapamäen mukaan avaukset olivat ehdottomasti viime vuoden kohokohtia:

– Muistettiin, kuinka hauskaa ja jännittävää onkaan lähteä avaamaan uutta toimipistettä. On jännittävää seurata, kuinka meidät otetaan vastaan, minkälaisia ihmisiä saadaan tiimiin ja niin edespäin. Avaukset toivat uutta boostia kaikkeen tekemiseen.

Ihmisten aito kohtaaminen on VV-Kuivauksen ydintä ja se ei ole jäänyt asiakkailta huomaamatta. Asiakastyytyväisyyskysely keräsi hienoa palautetta asiakkailtamme ja kysymyksen “Suosittelisitko VV-Kuivausta ystävällesi?” keskiarvo nousi pisteisiin 4,6 / 5.

– Kyllä juuri asiakastyytyväisyysluvut lämmittävät eritoten mieltä. Mittaamme sitä koko ajan ja tulokset kertovat, että olemme onnistuneet välittämään arvojamme ja että asiakkaat jakavat ne kanssamme. Se on tärkeää nykyhetken ja jatkuvuuden kannalta.

VV-Kuivauksen missio on tehdä Suomesta turvallisten kotien maa. Miten tätä tavoitetta edistetään vuonna 2022?

– Viime vuoden luvut ja tulokset antavat meille tason, mitä emme ainakaan halua alittaa – päinvastoin, haluamme olla vieläkin parempia. Tämän vuoden strategiaamme ohjaavat työntekijöiden hyvinvointi ja tyytyväisyys. Kun nämä kaksi asiaa ovat kunnossa, ne peilautuvat asiakkaille entistä parempana asiakaskokemuksena. Näin tavoittelemme 15 miljoonan liikevaihtotavoitetta ja sitä kautta 20–30 uutta työpaikkaa. Miksei myös uutta kaupunkia violettia vallankumousta edistämään.

VV-Kuivaus ja asiakas

Näistä saimme kiitosta vuonna 2021 ja näissä haluatte meidän kehittyvän

Henkilöstö: “Positiivista huomiota saivat VV-Kuivauksen joukkuelaiset eli nykyiset ja vanhat työntekijät. Meille on selviö, että emme työskentele rakennusalalla vaan palvelualalla. Niin kuin substanssi, myös asiakastyö on oltava hallussa. Asiakaspalvelu on se bonus, missä meidän pitää kehittyä jatkossakin.”

Tiedottaminen: “Tiedottamisesta saimme sekä positiivista että kehittävää palautetta. Työmme on aina pyörinyt asiakkaan yksilöllisen tunnistamisen ja siihen reagoimisen ehdoilla. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme niin, että asiakkaalla olisi varmasti selkeä käsitys tulevasta ja kuluvasta prosessista. Olemme aloittaneet toimenpiteitä entistä paremman tiedonkulun kehittämiseksi. Lisäksi pidämme kiinni 99,7 % tavoitettavuusasteestamme sekä pyrimme kirimään sen loput 0,3 %.”

Prosessin pituus: “Olemme jonkin verran saaneet palautetta siitä, että prosessimme kestävät kauan. Olemme tunnistaneet asian ja pyrimme vastaamaan siihen parhaalla mahdollisella tavalla, työn laadusta tinkimättä. Prosesseja hiomalla ja kasvun edessä työnantajamielikuvan tunnistamiseen tehdyt toimenpiteet vaikuttavat siihen, että saamme työt soljumaan jatkossa vähintään yhtä hyvin kuin tähän asti.”

VV-Kuivauksen strategiakuva

Me teemme hommat aina kunnolla tekemisen meiningillä. Tehdään Suomesta yhdessä turvallisten kotien maa!

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!
Sinua voisi kiinnostaa myös: Yhteisestä unelmasta tähän päivään
Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae!
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.