Kylpyhuoneremontti pähkinänkuoressa

Kylpyhuoneremontti pähkinänkuoressa

Kylpyhuoneremontin odotus on jännittävää aikaa: suunnitelmat ja budjetit pyörivät mielessä ja laittavat helposti odottavan pään pyörälle. Me teemme kylpyhuoneremontista sinulle mahdollisimman selkeää ja helppoa.

Kylpyhuoneremontti on monivaiheinen prosessi, joka edellyttää ammattitaitoa, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Me hoidamme kylpyhuoneremontit kunnolla tekemisen meiningillä ja voit luottaa siihen, että hommat tehdään varmasti laadukkaasti.

Haluamme, että sinulla on varma olo kylpyhuoneremonttisi vaiheista ja etenemisestä. Siksi kerromme, kuinka kylpyhuoneremontti kanssamme etenee.

Suunnittele kylpyhuoneremontti työnjohtajan kanssa

Kaikki alkaa siitä, kun yhteydenottosi jälkeen sovimme sinulle tapaamisen tulevan remonttisi työnjohtajan kanssa. Näin pääset heti keskustelemaan asiantuntijan kanssa tavoitteistasi ja toiveistasi remonttiin liittyen: Millaisia tarpeita sinulla on kylpyhuoneelle? Millaisista kylpyhuoneratkaisuista olet aina haaveillut? Millainen on budjettisi?

Kun remontin kokonaisuus kirkastunut, teemme sinulle tarkan remonttisuunnitelman selkeästi hinnoiteltuna. Näin varmistamme, että uudesta kylpyhuoneestasi tulee juuri sinun kotiisi ja budjettiisi sopiva.

Koska remonttipäätöksessä on paljon pohdittavaa, emme odota sinun tekevän päätöstä heti etkä olet tapaamisen jälkeen sidottu mihinkään. Lähetämme sinulle remonttitarjouksen ja työsuunnitelman selkeästi hinnoiteltuna suoraan sähköpostiisi. Voit pohtia asiaa rauhassa yön yli ja palata asiaan varmoin mielin.

VV-Kuivaus kylpyhuoneremontti
Kylpyhuoneremontti tehdään VV-Kuivauksella kunnolla tekemisen meinigillä alusta loppuun.

Kylpyhuone kerralla kuntoon – VV-Kuivaus pitää sinut ajan tasalla!

Kun remonttisuunnitelma on yksityiskohtia myöten valmis ja kättä on lyöty päälle, aloitetaan hommat! Teemme kylpyhuoneesi avaimet käteen -periaatteella eli sinun tarvitsee ainoastaan valita pintamateriaalit ja me hoidamme loput.

Remontoinnin lisäksi huolehdimme…
💜 tarvikkeiden hankinnoista,
💜 määrälaskennoista,
💜 tarvittavien viranomaisilmoitusten tekemisestä,
💜 viestinnästä taloyhtiölle ja valvojalle ja
💜 kotisi suojauksesta ja remonttijälkien siivouksesta.

Olemme kokeneita ammattilaisia ja teemme hommia rakkaudesta remontointiin ja rakentamiseen. Olemme erikoistuneet haastaviin töihin ja jos löydämme asbestia tai kosteusvahingon, hoidamme tekniset asiat kerralla oikein. Teemme kosteusmittauksen jokaiseen korjaamaamme kylpyhuoneeseen myös purkutyön jälkeen. Asbestilöydön yhteydessä toimimme aina Aluehallintoviraston Työsuojeluhallinnon ohjeen mukaan.

Autamme sinua mielellämme myös tarvittavien viranomaisilmoitusten tekemisessä ja hoidamme puolestasi viestinnän taloyhtiölle ja valvojalle.

Kohtelemme kotiasi kuin omaamme

Se, että saamme vastata remontistasi, on meille suuri kunnia ja vastuu. Sinun tyytyväisyytesi on meille ykkösasia ja siksi kohtelemme kotiasi vähintäänkin yhtä hyvin kuin omaamme. Huomaat sen jo eteiseen jäävistä kengistä.

Pyrimme aina siihen, että voit asua kodissasi huoletta myös kylpyhuoneremontin aikana. Pidämme parhaamme mukaan huolta kotisi rauhasta, remontin siisteydestä ja työn suunnitellusta etenemisestä. Olemme aina valmiita vastaamaan kiperiinkin kysymyksiin ja yllättäviin tilanteisiin.

Kun kaikki on valmista, koittaa kylpyhuoneremontin palkitsevin osuus eli se, kun näet uuden kylpyhuoneesi ensimmäistä kertaa. Tiedämme tekevämme työmme kunnolla ja siksi työllämme on takuu. Laitamme loppulaskun remontista vasta, kun remontti on hyväksytysti suoritettu loppuun ja olet lopputulokseen 100% tyytyväinen!

Sinun tyytyväisyytesi on meille kaikki kaikessa. Tehdään Suomesta yhdessä turvallisten kotien maa!

Lue lisää kylpyhuoneremonttipalvelustamme.
Sinua voisi kiinnostaa myös: Mitä kylpyhuoneremontti maksaa?
Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae!
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.

VV-Kuivaus kylpyhuoneremontti
Kylpyhuoneremontti on valmis vasta, kun olet täysin tyytyväinen lopputulokseen.