Kerrostalon kylpyhuone kerralla kuntoon: ‚ÄúSuosittelen ehdottomasti VV-Kuivausta!‚ÄĚ

Kerrostalon kylpyhuone kerralla kuntoon: ‚ÄúSuosittelen ehdottomasti VV-Kuivausta!‚ÄĚ

Viime vuoden lopulla Vaasan tiimi sai tehtäväkseen wc:n ja kylpyhuoneen täydellisen remontin. Mitä remontissa tehtiin? Miksi asiakas valitsi VV-Kuivauksen? Ja miltä lopputulos näytti?

MIT√Ą TEHTIIN?

Viisihenkisen vaasalaisperheen kylpyhuone 80-luvulla rakennetussa kerrostalossa oli ennen remonttia lähes alkuperäisessä kunnossaan ja kaipasi uutta ilmettä. Remontin tekemistä oli pohdittu jo useamman vuoden ajan ja yritetty myös myydä asuntoa, koska kylpyhuoneremonttiin ryhtyminen herätti kysymyksiä. Tyytyväisten asiakkaiden suosittelujen kautta saimme yhteydenoton perheeltä ja pääsimmekin melko nopeasti aloittamaan remontin. Wc-remontti tehtiin ennen joulua ja kylpyhuoneen remontointi aloitettiin tammikuun puolella. Purkuvaiheessa huomattiin, että lattia oli suihkun ympärillä kärsinyt kosteudesta. Päätimme yhdessä kesken kuivauksen piikata kostean alueen pois, jotta kuivumista ei tarvitsisi odotella montaa viikkoa ja pääsisimme rakentamaan uutta vanhan tilalle.

Vaasan tiimin työnjohtajan Juhan mukaan kyseessä oli melko tyypillinen kylpyhuoneremontti pienine yllätyksineen, joita erityisesti vanhemmissa kohteissa lähes aina on.

kylpyhuone ennen remonttia
Kylpyhuone ennen remonttia

N√ĄIN ASIAKAS KOMMENTOI REMONTTIA KANSSAMME

”Koimme, ett√§ itse oli hankalaa l√§hte√§ suunnittelemaan uutta kylpyhuonetta ja mit√§ sinne kannattaisi tehd√§ ja tiesimme, ett√§ tarvitsisimme siihen ammattilaisen apuja. Kyselimme paikallisessa Facebook-ryhm√§ss√§ suosituksia kylpyhuoneremontin tekij√§ksi ja VV-Kuivaus oli yksi mainituista yrityksist√§. Otimmekin muutamaan eri tekij√§√§n yhteytt√§ ja nopean aikataulun lis√§ksi saimme jo puhelimessa puhuessa VV-Kuivauksesta sellaisen kuvan, ett√§ he tekev√§t hommat hyvin ja huolella.

Meille oli todella t√§rke√§√§, ett√§ remontti tehd√§√§n kerralla kunnolla ja olemme todella tyytyv√§isi√§ lopputulokseen! Andreas ja koko VV-Kuivauksen tiimi teki kaiken aina tilojen suojauksesta laatoitukseen todella huolellisesti. Ty√∂nj√§lki oli tarkkaa ja laadukasta. Suosittelen VV-Kuivausta ehdottomasti, sill√§ asioihin oli selv√§sti perehdytty ja kaikki sujui alusta loppuun asti hyvin!”

kylpyhuoneremontti vaasassa
Kylpyhuone remontin jälkeen

Suunnitteletko kylpyhuoneremontin tekemistä?

Oma koti on monelle maailman tärkein paikka. Me VV-Kuivauksella olemme purkaneet ja kuivattaneet lukemattomat määrät kosteusvaurioista kärsineitä kylpyhuoneita ja siksi päätimme auttaa ihmisiä laittamaan kylpyhuoneet kerralla kuntoon. Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia siitä, että kylpyhuoneremonttisi toteutetaan alusta loppuun ammattitaitoisesti, perusteellisen terveellisesti ja kestävästi Avaimet käteen -periaatteella. Tehdään Suomesta yhdessä turvallisten kotien maa!

Lue lisää kylpyhuoneremontin tekemisestä kanssamme!


Sinua saattaa kiinnostaa myös seuraavat:

4 vinkkiä kylpyhuoneremontin suunnitteluun

Kylpyhuoneremontin ABC

Lue lisää palveluistamme.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae!

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.