Kerrostalon kylpyhuone kerralla kuntoon: “Suosittelen ehdottomasti VV-Kuivausta!”

VV-Kuivaus: Vesivahingon kuivaus ja korjaus vesivahinko kerrostalossa, LVI-laitteiden tarkastelu

Kerrostalon kylpyhuone kerralla kuntoon: “Suosittelen ehdottomasti VV-Kuivausta!”

Viime vuoden lopulla Vaasan tiimi sai tehtäväkseen wc:n ja kylpyhuoneen täydellisen remontin. Mitä remontissa tehtiin? Miksi asiakas valitsi VV-Kuivauksen? Ja miltä lopputulos näytti?

MITĂ„ TEHTIIN?

Viisihenkisen vaasalaisperheen kylpyhuone 80-luvulla rakennetussa kerrostalossa oli ennen remonttia lähes alkuperäisessä kunnossaan ja kaipasi uutta ilmettä. Remontin tekemistä oli pohdittu jo useamman vuoden ajan ja yritetty myös myydä asuntoa, koska kylpyhuoneremonttiin ryhtyminen herätti kysymyksiä. Tyytyväisten asiakkaiden suosittelujen kautta saimme yhteydenoton perheeltä ja pääsimmekin melko nopeasti aloittamaan remontin. Wc-remontti tehtiin ennen joulua ja kylpyhuoneen remontointi aloitettiin tammikuun puolella. Purkuvaiheessa huomattiin, että lattia oli suihkun ympärillä kärsinyt kosteudesta. Päätimme yhdessä kesken kuivauksen piikata kostean alueen pois, jotta kuivumista ei tarvitsisi odotella montaa viikkoa ja pääsisimme rakentamaan uutta vanhan tilalle.

Vaasan tiimin työnjohtajan Juhan mukaan kyseessä oli melko tyypillinen kylpyhuoneremontti pienine yllätyksineen, joita erityisesti vanhemmissa kohteissa lähes aina on.

kylpyhuone ennen remonttia
Kylpyhuone ennen remonttia

NĂ„IN ASIAKAS KOMMENTOI REMONTTIA KANSSAMME

”Koimme, että itse oli hankalaa lähteä suunnittelemaan uutta kylpyhuonetta ja mitä sinne kannattaisi tehdä ja tiesimme, että tarvitsisimme siihen ammattilaisen apuja. Kyselimme paikallisessa Facebook-ryhmässä suosituksia kylpyhuoneremontin tekijäksi ja VV-Kuivaus oli yksi mainituista yrityksistä. Otimmekin muutamaan eri tekijään yhteyttä ja nopean aikataulun lisäksi saimme jo puhelimessa puhuessa VV-Kuivauksesta sellaisen kuvan, että he tekevät hommat hyvin ja huolella.

Meille oli todella tärkeää, että remontti tehdään kerralla kunnolla ja olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen! Andreas ja koko VV-Kuivauksen tiimi teki kaiken aina tilojen suojauksesta laatoitukseen todella huolellisesti. Työnjälki oli tarkkaa ja laadukasta. Suosittelen VV-Kuivausta ehdottomasti, sillä asioihin oli selvästi perehdytty ja kaikki sujui alusta loppuun asti hyvin!”

kylpyhuoneremontti vaasassa
Kylpyhuone remontin jälkeen

Suunnitteletko kylpyhuoneremontin tekemistä?

Oma koti on monelle maailman tärkein paikka. Me VV-Kuivauksella olemme purkaneet ja kuivattaneet lukemattomat määrät kosteusvaurioista kärsineitä kylpyhuoneita ja siksi päätimme auttaa ihmisiä laittamaan kylpyhuoneet kerralla kuntoon. Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia siitä, että kylpyhuoneremonttisi toteutetaan alusta loppuun ammattitaitoisesti, perusteellisen terveellisesti ja kestävästi Avaimet käteen -periaatteella. Tehdään Suomesta yhdessä turvallisten kotien maa!

Lue lisää kylpyhuoneremontin tekemisestä kanssamme!


Sinua saattaa kiinnostaa myös seuraavat:

4 vinkkiä kylpyhuoneremontin suunnitteluun

Kylpyhuoneremontin ABC

Lue lisää palveluistamme.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae!

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.