Kylpyhuoneremontti Vaasassa laittoi perheen pesutilat kerralla kuntoon – “Suosittelen ehdottomasti VV-Kuivausta!”

Viime vuoden lopulla Vaasan tiimimme sai tehtäväkseen wc:n ja kylpyhuoneen täydellisen remontin. Koska kyseessä oli 80-luvulla rakennettu asunto ja kylpyhuone oli alkuperäisessä kunnossa, tuli kylpyhuoneremontissa vastaan myös pieniä yllätyksiä. Tässä jutussa sekä työnjohtajamme että tyytyväinen asukas kertovat, mitä remontissa tehtiin ja kuinka asiakas päätyi valitsemaan VV-Kuivauksen. Kurkkaa myös kuvata: tältä kylppäri näytti ennen ja jälkeen remontin!

Lue myös: Miksi juuri nyt kannattaa remontoida? 5 hyvää syytä

Kylpyhuoneremontilla lisää viihtyvyyttä 80-luvulla rakennettuun asuntoon

Viisihenkisen vaasalaisperheen kylpyhuone 80-luvulla rakennetussa kerrostalossa oli ennen remonttia lähes alkuperäisessä kunnossaan ja kaipasi uutta ilmettä. Remontin tekemistä oli pohdittu jo useamman vuoden ajan. Kylpyhuoneremonttiin ryhtyminen herätti kuitenkin sen verran epäilyksiä, että asuntoa yritettiin myös myydä. Alkuperäisessä kunnossa oleva kylpyhuone ei kuitenkaan innostanut myöskään ostajia.

– Tyytyväiset asiakkaat olivat suositelleet meitä, ja saimme yhteydenoton perheeltä. Pääsimmekin melko nopeasti aloittamaan remontin. Wc-remontti tehtiin ennen joulua ja kylpyhuoneen remontointi aloitettiin tammikuun puolella, Vaasan työnjohtaja Juha kertoo.

Purkuvaiheessa tuli esiin yllätys: huomattiin, että lattia oli suihkun ympäriltä kärsinyt kosteudesta. Tämä on melko tyypillinen yllätys erityisesti vanhemmissa kohteissa. Kosteus uhkasi hidastaa remonttia, joten neuvokas työnjohtaja keksi ratkaisun remonttiaikataulussa pysymiseen.

– Päätimme yhdessä asiakkaan kanssa piikata kostean alueen pois, jotta kuivumista ei tarvitsisi odotella montaa viikkoa. Näin pääsisimme rakentamaan uutta vanhan tilalle nopeasti.

kylpyhuone ennen remonttia
Kylpyhuone ennen remonttia

Lue myös: 4 vinkkiä kylpyhuoneremontin suunnitteluun

”Tiesimme, että tarvitsisimme ammattilaisen apua – VV-Kuivaus löytyi suositusten perusteella”

– Koimme, että itse oli hankalaa lähteä suunnittelemaan uutta kylpyhuonetta ja mitä sinne kannattaisi tehdä ja tiesimme, että tarvitsisimme siihen ammattilaisen apuja., perheen vanhemat kertovat.

He kyselivät suosituksia kylpyhuoneremontin tekijöistä paikallisessa Facebook-ryhmässä, ja iloksemme VV-Kuivaus oli yksi mainituista yrityksistä.

– Otimmekin muutamaan eri tekijään yhteyttä. Nopean aikataulun lisäksi saimme jo puhelimessa puhuessa VV-Kuivauksesta sellaisen kuvan, että he tekevät hommat hyvin ja huolella.

– Meille oli todella tärkeää, että remontti tehdään kerralla kunnolla ja olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen! Andreas ja koko VV-Kuivauksen tiimi teki kaiken aina tilojen suojauksesta laatoitukseen todella huolellisesti. Työnjälki oli tarkkaa ja laadukasta. Suosittelen VV-Kuivausta ehdottomasti, sillä asioihin oli selvästi perehdytty ja kaikki sujui alusta loppuun asti hyvin!

kylpyhuoneremontti vaasassa
Kylpyhuone remontin jälkeen

Lue myös: Kylpyhuoneremontin ABC

Suunnitteletko kylpyhuoneremontin tekemistä?

Oma koti on maailman tärkein paikka, ja siksi sekä sen viihtyisyydestä että kunnosta kannattaa pitää huolta. Me VV-Kuivauksella olemme purkaneet ja kuivattaneet lukemattomat määrät kosteusvaurioista kärsineitä kylpyhuoneita ja siksi päätimme auttaa ihmisiä laittamaan kylpyhuoneet kerralla kuntoon. Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia siitä, että kylpyhuoneremonttisi toteutetaan alusta loppuun ammattitaitoisesti, perusteellisen terveellisesti ja kestävästi Avaimet käteen -periaatteella. Tehdään Suomesta yhdessä turvallisten kotien maa!

Jos olet harkinnut remontointia, nyt on erinomainen hetki ryhtyä toimeen. Violetti tiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikissa remonttitarpeissasi, aina kunnolla tekemisen meiningillä. Ota yhteyttä tai lue lisää remonteistamme! Vastuullisuustyöstämme voit lukea täällä! 💜

Tiesitkö, että saat kauttamme kätevästi myös remonttirahoituksen?

 

Remontin rahoitus hoituu kauttamme OP:n rahoituksella

Täyden palvelun remonttiyrityksenä tarjoamme myös remontin rahoituksen kätevästi kauttamme! Oli kyseessä oman kodin remontista, vesivahingon korjaustöistä tai vaikkapa mökin kunnostamisesta, voit nyt hakea kauttamme tarpeisiisi sopivaa remonttirahoitusta aina 50 000 € asti.