Asbestityöt 2

Pelko pois, näin selviät asbestista!   

 

 

 

Uuden asbestilain myötä kaikkiin ennen vuotta 1994 rakennettuihin kohteisiin on purettavien rakenteiden osalta tehtävä asbestikartoitus remontin yhteydessä.

Asbestia on arviolta 2,2 miljoonassa suomalaiskodissa

 

Pölyävä asbesti sairastuttaa vuosittain noin tuhat suomalaista ja sitä löytyy arviolta 2,2 miljoonasta suomalaisesta kodista. Asbestille altistutaan erityisesti omatoimisten purkutöiden ja remonttien yhteydessä. Siksi sitä ei kannata työntää pois mielestä ja toivoa, ettei omasta taloyhtiöstä tai talosta koskaan löydy asbestia.

 

 

 

Asbestikartoituksella vältät kriisit

 

Asbestikartoitus edellyttää asiantuntemusta ja asbestiin perehtymistä. Me teemme luotettavan asbestikartoituksen muutamassa tunnissa. Vastaukset näytteistä saadaan jo seuraavan työpäivän aikana ja valmis raportti on asiakkaalla kahden työpäivän kuluessa. Ei siis kannata kärvistellä epävarmuudessa, kun mielenrauhan voi saada näin helposti.

 

 

 

Asbestipurkutyö hoituu turvallisesti

 

Jos asbestikartoituksesta löytyy asbestia, purku tehdään asbestipurkutyönä Aluehallintoviraston Työsuojeluhallinnon ohjeen mukaan. Asbestipurkutyön saa suorittaa vain asbestipurkutyöluparekisterissä oleva yritys kuten VV-Kuivaus. Siihen tarvitaan myös työsuojeluviranomaisen lupa eli valtuutus. Valitsemalla kumppanin, joka tekee sekä kartoituksen että purkutyön vältyt turhilta yllätyksiltä.

Muistathan, että asbestipurkutyön osuuteen voit hyödyntää kotitalousvähennystä!

 

 

 

Jätä asbesti aina ammattilaisten huoleksi

 

Älä anna asbestin pelotella. Jätä se meidän huoleksemme. Hoidamme kartoituksen, dokumentaatiot, purkutyöt ja ilmanäytteet Seinäjoen ja Vaasan alueella – vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Meidän kanssamme pääset asbestista eroon nopeasti ja turvallisesti.

 

 

Lataa asbestiopas