WANTED: Yksikön esihenkilö ja kosteuskartoittaja Kokkolaan

WANTED: Yksikön esihenkilö ja kosteuskartoittaja Kokkolaan

Haluatko työskennellä kosteusalan yrityksessä, jossa työtä tehdään suurella palolla, timanttisella tiimihengellä ja kivenkovalla ammattitaidolla? Avaamme Kokkolaan uuden toimipisteen, jonne haemme nyt yksikön esihenkilöä sekä kosteuskartoittajaa. Tarjoamme mahdollisuutta päästä kehittämään hyväntuulisen ja ammattitaitoisen yrityksemme toimintaa.

Yksikön esihenkilönä johdat perinteisten työnjohdon ja esihenkilötehtävien lisäksi koko Kokkolan yksikön liiketoimintaa yhdessä konsernin hallinnon kanssa. Kosteuskartoittajana vastaat ensisijaisesti kosteuskartoitusten selvittämisestä ja raporttien laadinnasta.

Toivomme sinulta näitä ominaisuuksia:

–          rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta

–          itsenäistä ja vastuullista otetta työhön

–          positiivisia vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja

–          molempien kotimaisten kielten hallintaa

Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi. Pidämme tehtäviin valituille henkilöille kattavan perehdytysjakson Seinäjoen ja Vaasan toimipisteillämme. Kun toiminnan peruseväät ovat hallinnassa, avaamme Kokkolan toimipisteen. Teemme tiivistä yhteistyötä eri toimipisteiden välillä, joten yksin et tässä firmassa jää! Tehtävään valituilla on mahdollisuus päästä halutessaan osakkaiksi.

Teemme työtä kosteusvaurioiden saaneerauksen eteen suurella sydämellä: toteutamme vesivahinkoihin liittyvät kartoitukset ja korjaukset avaimet käteen -periaatteella, yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Hyvät kontaktit mm. vakuutusyhtiöihin luovat valmista asiakaspohjaa myös Kokkolan tulevaan toimipisteeseen.

Liity timanttiseen tiimimme! Lähetä työhakemus palkkatoiveineen sähköpostilla: rekry@vv-kuivaus.fi
Toimitusjohtajamme Janne Haapamäki vastaa tiedusteluihin tehtävästä: 0405718570