VV-KUIVAUKSESTA VUODEN YRITYS 2017

VV-KUIVAUKSESTA VUODEN YRITYS 2017

VUODEN YRITTÄJÄT 2017: Pitkis-Kone Oy ja VV-Kuivaus Oy

 

Palkitut yritykset julkistettiin Seinäjoen Yrittäjien perinteisessä Oktoberfestissä pe 27.10.2017 OmaSp Stadionilla.

VV-Kuivaus neljässä vuodessa alansa kärkitekijäksi

Huiman kasvuvauhdin takana seisovat tyytyväiset yrittäjät toimitusjohtaja Janne Haapamäki, työnjohtaja Timo Tammela sekä kartoitus- ja kuivauspuolella työskentelevät veljekset Juhani ja Mika Rantala. Yritys on erikoistunut vahinkosaneeraukseen, jonka suurin osa toimeksiannoista tehdään yksityiskodeissa.

Yritys sai alkunsa nelikon leikkimielisestä vitsailusta entisen työnantajan palveluksessa. Vitsit vaihtuivat nopealla tahdilla y-tunnuksesi sen jälkeen huimaksi kasvuksi. Vuonna 2013 perustetulla yrityksellä on Seinäjoen lisäksi tytäryhtiö Vaasassa ja Jyväskylässä se toimii franchising –periaatteella. Työntekijävahvuus on noin 70 ja liikevaihto hipoo 7 miljoonaa euroa. Seuraavaksi yritys perustaa yksikön Kokkolaan, jossa on rekrytointi käynnissä.

Suurimmaksi kasvun haasteeksi yrittäjät mainitsevat rekrytointivaikeudet. Yritys nimeää henkilöstön tärkeimmäksi voimavarakseen ja panostaakin työyhteisön viihtyvyyteen mm. vaatetuksen, vakuutusten ja tyky-päivien avulla.

Nelikko ei ole katunut päivääkään palkkatyön vaihtamista yrittäjyyteen. Pienen organisaation päätöksentekokyky on nopeaa ja joustavaa. He pitävät etuna myös veroeurojen jäämistä maakuntaan.

Se on asia, jota myös asiakkaat arvostavat, sanoo Janne Haapamäki.

teksti Seinäjoen Yrittäjät ry