Tervetuloa VV-Kuivauksen blogiin!

Tervetuloa VV-Kuivauksen blogiin!

Miten toimia, jos asunnossa sattuu vesivahinko? Tai entä, jos sieltä löytyy asbestia? Koti on monelle maailman tärkein paikka, joten tällaiset kysymykset herättävät ymmärrettävästi huolta. Me täällä VV-kuivauksella olemme sinun apunasi ja tukenasi aina, kun tarvitaan. Blogissamme tulemme jatkossa jakamaan kokemuksiamme ja vinkkejämme, kuinka toimia hädän hetkellä ja jo ennen, kuin konkreettinen apu on tarpeen. Mutta mistä VV-Kuivauksessa on kyse ja millaisia aiheita tulemme jatkossa blogissamme käsittelemään?

KUN TEHDÄÄN, NIIN TEHDÄÄN KUNNOLLA

Vesivahinko tai asbestilöytö voi tapahtua missä tahansa ja kenelle tahansa, ja se voi ymmärrettävästi pelottaa. VV-Kuivauksen tarina alkoi vuonna 2013 ja meille on ollut alusta asti selvää, että se mitä tehdään, tehdään myös kunnolla. Meidän tehtävämme on rauhoittaa asiakkaan mieli ja palauttaa koti ennalleen. Odotammekin innolla, että pääsemme jakamaan ajatuksiamme ja vinkkejämme täällä VV-Kuivauksen uudessa blogissa jatkossa säännöllisesti!

MITÄ ON TULOSSA?

Blogissamme tulemme jatkossa vastaamaan yleisimpiin kysymyksiin, kuten …

  • Mitä tehdä, jos kodissa sattuu vesivahinko?
  • Miten toimia, jos teet asunnosta asbestilöydön?
  • Mitä ottaa huomioon, jos aiot remontoida kotiasi?
  • Kuinka voit suojella kotiasi erilaisilta vahingoilta?

Lisäksi kerromme omista arjen sankareistamme, jotka auttavat asiakkaitamme päivittäisessä työssä.

Seuraavaa blogikirjoitusta odotellessa, muista seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa, jossa jaamme lisää tietoa ja tarinoita päivittäisestä arjestamme.

Tehdään Suomesta yhdessä turvallisten kotien maa!


Lue lisää palveluistamme.
Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae!