Suhareiden aika on ohitse

Suhareiden aika on ohitse

Koti on monelle meistä elämän tärkein paikka. Se on paikka, jossa ei tarvitse esittää mitään ja jossa voi hengähtää kiireisen arjen keskellä. Kun kotona tapahtuu jotakin odottamatonta kuten vesivahinko tai asbestilöytö, se herättää ymmärrettävästi pelkoa, huolta ja epävarmuutta. Kenen käsiin uskaltaa antaa niin tärkeän asian, kuin oman kodin?

MITÄ OTTAA HUOMIOON, KUN VALITSET REMONTIN TOTEUTTAJAA?

Kosteusvahingot ja asbestilöydöt ovat melko yleisiä ja mieleen nousee varmasti kysymyksiä, kuten…

  • Paljonko vahinkosaneeraus maksaa?
  • Kuinka kauan remontti kestää?
  • Voinko olla varma siitä, että kaikki sujuu sovitusti?
  • Mitä tulisi huomioida, kun valitsen remontin toteuttajaa?

Varmista, että remontin toteuttajalla on tarpeeksi kattavasti tietoa kosteusvaurioista ja niiden korjauksesta. Kysy rohkeasti mieltäsi askarruttavista asioista, toiveistasi, remontin aikataulusta ja hinnasta. Jos et saa niihin selkeitä vastauksia, tulisi hälytyskellojen soida. Kannattaa myös lukea muiden asiakkaiden kokemuksia ja yrityksen saamaa palautetta.

TEHDÄÄN SE, MITÄ LUVATAAN

Me VV-Kuivauksella haluamme näyttää toiminnallamme esimerkkiä koko rakennusalalle. Pelaamme yhtenä joukkueena ja koulutamme aina työntekijämme siihen, että tehdään se, mitä luvataan. Ja kun tehdään, niin tehdään kerralla kunnolla! Kohtelemme asiakkaamme kotia vähintäänkin yhtä hyvin, kuin omaamme. Osaavan ammattilaisen käsissä vesivahingot ja asbestilöydöt korjataan asianmukaisesti, rauhoitetaan asiakkaan mieli ja palautetaan koti ennalleen – tärkeäksi turvasatamaksi arjen keskellä.

Jos kotonasi on tapahtunut vesivahinko tai olet tehnyt asbestilöydön, soita meille niin katsotaan, kuinka voimme auttaa! 24 h -päivystys palvelee vuorokauden ympäri seuraavasti:

24 H Päivystys

Seuraavassa blogikirjoituksessa kerromme miten toimia, jos kotona sattuu vesivahinko! Sitä odotellessa seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.


Lue lisää palveluistamme.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae!