Me palautamme kotisi ennalleen

Me palautamme kotisi ennalleen

Joskus kotona tapahtuu odottamatonta. Vesivahinko tai asbestilöytö remontin yhteydessä täyttää mielen huolilla. Koti ei tunnukaan enää turvalliselta paikalta vaan saa seurakseen uhkakuvia, pelkoa ja epävarmuutta. Millaisia arvoja meillä VV-Kuivauksella on? Miten ne näkyvät jokapäiväisessä arjessamme ja työssä, jota teemme?

KUNNOLLA TEKEMISEN MEININKI

Koti on monelle elämän tärkein paikka. Ei siis mikään ihme, että vesivahingon tai asbestilöydön yhteydessä tuntuu raskaalta pohtia, kenen puoleen kannattaa kääntyä ja voiko luottaa siihen, että kaikki järjestyy. Me VV-Kuivauksella luomme uskoa siihen, että tilanteesta selvitään. Tärkein tehtävämme on palauttaa koti ennalleen, turvasatamaksi arjen keskelle.

Kaikkea tekemistämme ohjaavat seuraavat arvot:

VÄLITTÄMINEN – Meillä välittäminen tarkoittaa välittämistä toisistamme ja asiakkaista. Emme tee tätä työtä yksin, vaan puhallamme koko joukkueella yhteen hiileen. Etsimme tiimiimme jatkuvasti lisää aitoja, iloisia ja osaavia työkavereita, jotka kohtelevat asiakkaan kotia vieläkin suuremmalla sydämellä, kuin omaansa. Sopisitko sinä osaksi tiimiämme?

LUOTTAMUS Koti on sen verran tärkeä paikka, ettei isoja remontteja ja korjauksia kannata antaa kenen tahansa hoidettavaksi. Me VV-Kuivauksella haluamme näyttää toiminnallamme esimerkkiä koko rakennusalalle. Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun valitset remontille toteuttajaa? Lue täältä!

KEHITTYMINEN – Panostamme VV-Kuivauksella siihen, että tartumme rohkeasti uusiin tilanteisiin ja annamme palautetta toisillemme. Aina voi kehittyä paremmaksi – niin työntekijänä kuin työkaverina. Uskomme siihen, että kunnolla tekemisen meininki lähtee ihmisistä ja toimivasta tiimityöskentelystä! Yksinkin osaamme, mutta yhdessä paremmin.

TYYTYVÄINEN ASIAKAS – Kaikista tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Meidän tehtävämme on rauhoittaa asiakkaan mieli ja palauttaa koti ennalleen – huolellisesti ja ajallaan. Pidämme kiinni sovituista asioista, huolehdimme kodin siisteydestä ja pyrimme aina ylittämään odotukset.

Tehdään Suomesta yhdessä turvallisten kotien maa!


Lue lisää palveluistamme.
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.
Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae!