Kunnolla tekemisen meiningillä myös koronaviruksen keskellä

Kunnolla tekemisen meiningillä myös koronaviruksen keskellä

Suomessa ja koko maailmassa eletään nyt poikkeuksellisia aikoja, ja se herättää ymmärrettävästi myös huolta, epävarmuutta ja kysymyksiä. Miten me VV-Kuivauksella olemme tilanteeseen reagoineet? Uskaltaako nyt alkaa tekemään kylpyhuoneremonttia tai korjaamaan vesivahinkoa?

NÄIN OLEMME REAGOINEET TILANTEESEEN

Vesivahinko ei katso aikaa eikä paikkaa, mutta ei silti syytä huoleen. ”Jos astianpesukone kotona vuotaa, apuun on mentävä. Meidän velvollisuutemme on auttaa, mutta tärkeää on pitää itsemme terveinä, että voimme hyvillä mielin kohdata ihmisiä. Nyt vain niitä loppupäivän kahveja ei enää keitellä ja vaihdella kuulumisia kasvotusten.”, toimitusjohtajamme Janne Haapamäki kommentoi Ilkka-Pohjalaisen tekemässä jutussa viime viikolla. Teemme siis Suomesta edelleen turvallisten kotien maata, mutta olemme huomioineet koronaviruksen ja sen leviämisen hidastamisen omassa toiminnassamme seuraavien keinojen avulla:

1. Huolehdimme hygieniasta ja siisteydestä normaalistikin, mutta nyt kiinnitämme siihen erityistä huomiota mm. käyttämällä desinfioivia tuotteita, käsidesiä ja desinfiointiliinoja normaalin käsienpesun lisäksi.

2. Suojaamme remontin kohteena olevat kohteet huolellisesti, kuten tähänkin asti. Parhaassa tapauksessa remontin alla oleva tila voidaan osastoida kokonaan muun alueen ulkopuolelle, jotta kenenkään ei tarvitse olla kontaktissa. Jos vesivahingon korjaaminen tai kylpyhuoneremontin tekeminen vaatii evakkoon lähtemisen, me kyllä autamme niin väliaikaisen asunnon etsinnässä, muuttojärjestelyissä kuin siivouksessakin. Alla esimerkkejä tekemistämme suojauksista kohteissamme:

Esimerkkejä tekemistämme suojauksista kohteissa

3. Minimoimme ihmisten väliset kohtaamiset. Vältämme toistaiseksi kättelyä, jotta viruksen leviämistä hidastetaan. Työnjohtajat tekevät vuoroviikoin töitä etänä ja toimistolla, jotta kaikki eivät ole fyysisesti paikalla yhtä aikaa. Työmailla saneerauksia ja remontteja tekevät purku- ja rakennustyöntekijämme eivät käy toimistoilla, jos mahdollista. Vältämme myös eri toimipisteiden välillä liikkumista ja järjestämme tapaamiset ja palaverit pääasiassa virtuaalisesti. Lisäksi olemme ohjeistaneet työntekijöitämme työskentelemään vain täysin terveenä sekä välttämään esimerkiksi yhteisiä lounaita ja tapahtumia, julkisia kulkuneuvoja, yleisötapahtumia ja matkustamista myös kotimaassa.

Meillä VV-Kuivauksella etätyöskentely on tuttua jo ennestään ja vaikka tietenkin varsinainen saneeraus- ja rakennustyö täytyy tehdä paikan päällä, muu yhteydenpito esimerkiksi työntekijän ja työnjohtajan välillä onnistuu saumattomasti sähköisten kanavien kautta. ”Kaikki dokumentaatio on ollut jo vuosikausia sähköisen, ja tallennustiedot ovat pilvipalvelussa. Pystymme kommunikoimaan tarvittaessa vaikka WhatsApp-videopuheluna. Kaikki dokumentit ovat saatavilla, kunhan nettiyhteys löytyy”, Janne jatkaa.

TEHDÄÄN YHDESSÄ SUOMESTA TURVALLISTEN KOTIEN MAA

Vaikka olemme uudenlaisen tilanteen edessä, ei anneta sen lannistaa. Me VV-Kuivauksella pidämme omalla toiminnallamme huolta siitä, että annettuja ohjeistuksia noudatetaan ja viruksen leviämistä hidastetaan. Voit siis turvallisin mielin pyytää meidät apuun vesivahingon korjaukseen ja/tai kylpyhuoneremontin tekemiseen, jotta kotisi pysyy arjen turvasatamana.

Seuraamme viranomaisten tiedottamista koronavirukseen liittyen ja päivitämme henkilöstölle suunnattua ohjeistusta sen mukaan. Mikäli herää kysymyksiä, lisätietoja saa tarvittaessa esimerkiksi soittamalla toimitusjohtajallemme Jannelle (puh. 040 571 8570).

Pidetään siis yhtä ja huolehditaan yhdessä siitä, että toimimme tilanteen ja siihen liittyvien ohjeistuksien mukaisesti!


Ilkka-Pohjalaisen koko juttu on luettavissa tilaajille klikkaamalla tästä!
Lue lisää palveluistamme.
Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae!
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.