Kasvutarina jatkuu, seuraavana Kokkola

Kasvutarina jatkuu, seuraavana Kokkola

Kiinnostaako työ kasvavan yrityksen uuden yksikön esihenkilönä tai kosteuskartoittajana? Vielä ehtii hakea, joten jos et ole lähettänyt meille hakemustasi, tee se nyt! Haemme Keski-Pohjanmaan ytimeen Kokkolaan avattavaan toimipisteeseemme YKSIKÖN ESIHENKILÖÄ ja KOSTEUSKARTOITTAJAA. Päätoimialanamme on vesivahinkokohteiden korjaaminen avaimet käteen periaatteella.

Yksikön esihenkilön tehtäviin kuuluvat työnjohto- ja esihenkilöhtävien lisäksi koko yksikön liiketoiminnan johtaminen yhdessä konsernin hallinnon kanssa.

Kosteuskartoittajan tehtäviin kuuluvat ensisijaisesti vahingon laajuuden selvittäminen ja kosteuskartoitusraportin laadinta sekä kuivaustekniikan tuntemus.

Edellytämme hakijalta:
• rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta
• kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työhön
• hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja
• kaksikielisyyttä
• aiempi kokemus alalta nähdään etuna

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan ammattitaitoisessa joukkueessamme, kasvavassa yrityksessä. Tehtäviin valituilla on mahdollisuus päästä myös osakkaiksi. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä työhakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekry@vv-kuivaus.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Janne Haapamäki 040 571 8570

Toimipiste avataan oikeiden henkilöiden löydyttyä sekä riittävän perehdytyksen jälkeen. Perehdytys hoidetaan Seinäjoen ja Vaasan yksiköissä.

Hae mukaan joukkoomme nyt!