Astianpesukoneen vuoto:  “VV-Kuivauksen toimintamalli teki elämästä paljon helpompaa”


Kun lattia kotona lainehtii, on syyllinen usein astianpesukoneen vuoto. Näin kävi Johannan iäkkäämmälle äidille, joka kohtasi yllätyksen rivitaloasuntonsa keittiössä. VV-Kuivaus hoiti homman tutusti kunnolla tekemisen meiningillä, mutta kuinka paljon työtä Johannalle syntyi vakuutusasioiden hoitamisesta? Entä tietojen välityksestä äidin ja kuivaajien välillä? Ei paljoakaan! Näin remontti sujui kokonaisuudessaan.

Lue myös: Vesivahinko kerrostalossa – ohjeet asukkaille ja isännöitsijälle

“Todella positiivinen asia, miten hyvin vakuutusasiat hoituivat”

Nokialla sijaitsevan rivitalon kostunut parkettilattia aiheutti Johannalle päänvaivaa, kun astianpesukoneen vuoto oli valuttanut vedet hänen äitinsä keittiöön ja saanut aikaan vesivahingon. Alkutarkastuksen jälkeen Johanna oli hetimmiten yhteydessä vakuutusyhtiöön.

– Vakuutusyhtiöstä kerrottiin, että vakuutus korvaa vahingon. Vakuutusyhtiön piti kuitenkin itse hyväksyä korjauksen tekevä yritys, Johanna kertaa.

Astianpesukoneen vuoto - kuvia ennen korjausta
Lattia kastui noin 1,5 m2:n alueelta pesukoneen ympäriltä.
Väliseinä pesukoneen vieressä kastui noin 10 cm:n korkeudelle lattiasta.

– Tällä alueella oli kaksi vakuutusyhtiön hyväksymää firmaa, mutta VV-Kuivaukselta vastattiin niin rivakasti, että kutsuin heidät kartoittamaan vahingon, Johanna muistelee.

Vakuutusyhtiön ja VV-Kuivauksen välinen sujuva yhteistyö saakin erityisiä kehuja. Sekä taloyhtiön ja äidin oma vakuutusyhtiö olivat yhdessä korvaamassa vahinkoa, ja VV-Kuivaus hoiti laskutuksen sujuvasti kummankin tahon kanssa.

– Todella positiivinen asia, miten hyvin vakuutusasiat hoituivat. VV-Kuivauksen toimintamalli teki elämästä paljon helpompaa, Johanna iloitsee.

Lue myös: Kun vesivahinko syntyy, perusteellinen kuivaus on kaiken a ja o 

“Remontin aikana käyty tiedonvaihto teki positiivisen vaikutuksen”

VV-Kuivauksen täyden kalenterin takia remontin alku viivästyi hieman, mutta aktiivinen tiedottaminen piti Johannan ja hänen äitinsä ajan tasalla kaiken aikaa. Kommunikaatio oli aktiivista myös remontin ajan. 

– Tiedonvaihto oli erittäin positiivinen asia. Remontin aikana vaihdettiin sujuvasti Whatsappia ja sovittiin työnjaosta sekä aikatauluista. Kommunikaatio oli tosi positiivinen kokemus. Sain aina vastauksen, Johanna kertoo. 

Astianpesukoneen vuoto - kuvia jälkeen
Parketti vaihtui keittiössä kaakeliin.
Kuvat: Johannan kotialbumi.

Remontista ei ollut Johannan äidille sen suurempaa häiriötä, ja hän pystyi asumaan remontin ajan kaksikerroksisen asuntonsa alakerrassa. Kostunut alue ei ollut järin suuri, mutta lattiapäällystettä korjattiin laajemmin esteettisistä syistä.

– Noin 10 m2 parkettia vaihdettiin kaakeliin. VV-Kuivaus auttoi myös laattojen ostamisessa: saatiin hyvät ohjeet laattojen valintaan, VV-Kuivaus kävi ostamassa valitsemamme laatat ja laskutti ne suoraan vakuutusyhtiöltä, Johanna kiittelee.

– On hyvännäköinen lattia, äiti on ollut tyytyväinen!

Me VV-Kuivauksella korjaamme niin pienen kuin isonkin vesivahingon alusta loppuun kunnolla tekemisen meiningillä. Tutustu palveluumme: Vesivahingon kuivaus ja korjaus 💜

Tarvitsetko apua vesivahingon kanssa? Ei hätää – palvelemme 24/7!