Tjänster

vesivahingon kuivaus ja korjaus

Vi torkar och reparerar vattenskadan

 

Svämmar badrummet över eller har du en fuktskada i köket? Vattenskador kan uppstå när som helst och var som helst, och de orsakar nästan alltid stor stress. Men ingen panik – vi fixar både stora och små vattenskador från början till slut!

Badrums­renoveringar

 

Vi har rivit och torkat ett stort antal vattenskadade badrum, och därför beslöt vi oss för att också börja hjälpa folk att fixa sina badrum i skick. Vår uppgift är att se till att du får en nyckelfärdig renovering som sköts på ett proffsigt och grundligt sätt.

vv-kuivaus kylpyhuoneremontti
vv-kuivaus valesokkelin korjaus

Reparation av blindsockel

 

En blindsockel innebär alltid en risk, eftersom den utsätter husgrunden för fukt. Fukten kan härstamma inifrån huset, från jorden eller luften. Termotuote är en prisbelönt och patenterad metod för att reparera blindsocklar. Du kan snart vistas tryggt i ditt hem igen!

Asbestarbeten

 

Omkring tusen finländare blir varje år sjuka av asbestdamm och hela 2,2 miljoner finländare bor i hus där det finns asbest. Men ingen panik – du kan låta oss ta hand om asbesten. Vi sköter om kartläggning, dokumentation, rivning och luftprover med lång erfarenhet.

vv-kuivaus asbesti