REKRY: YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ & KOSTEUSKARTOITTAJA / TAMPERE

REKRY: YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ & KOSTEUSKARTOITTAJA / TAMPERE

VV-Kuivaus aloittaa toimintansa Tampereella alkuvuodesta 2021!

Tärkein tehtävämme on palauttaa asiakkaan koti ennalleen, kun vesivahinko yllättää. Koti on monelle tärkein paikka, joten palautamme sen viipymättä turvasatamaksi arjen keskelle. Etsimmekin nyt vesivahinkoja korjaavaan violettiin tiimiimme niin langat käsissään pitävää joukkueenjohtajaa, maaleja tekeviä hyökkääjiä, takuuvarmoja luottopakkeja kuin pysäyttämätöntä maalivahtiakin. Jos olet valmis tekemään töitä kunnolla tekemisen meiningillä, positiivisella mielellä ja aina asiakas edellä, saatat olla joukkueemme uusi MVP!

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ

Etsimämme henkilö on alan kokemusta omaava ja näkemyksellinen tekijä, joka hallitsee laajatkin kokonaisuudet. Toivomme, että hakijoilla on kokemusta alasta Tampereen markkinoilla ja kirkkaita visioita siitä, kuinka yksikköä ja sen menestystä johdetaan mahdollisimman tehokkaasti. Tehtävässä korostuvat myynti, asiakashankinta ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden ylläpito sekä kasvujohtaminen.

Tehtävän suunniteltu aloitus on alkuvuodesta 2021. Kerrothan, milloin voisit aikaisintaan aloittaa uudessa tehtävässä. Kuulemme mielellämme myös aiemmasta kokemuksestasi ja palkkatoiveestasi. Yksikönpäällikön tehtävässä palkkausta on mahdollista rakentaa myös yhtiön osakkuuden kautta. 

Lue lisää ja hae paikkaa klikkaamalla tästä!

KOSTEUSKARTOITTAJA

Etsimämme henkilö on paikallista tuntemusta ja pitkällistä ammattitaitoa omaava alan osaaja, jolla on halua päästä mukaan kasvavaan ja eteenpäin menevään tiimiin. Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, kuten rakennusmestarin tai -insinöörin taitoa sekä aitoa asiakaspalveluasennetta.  

Tehtävässä tärkeää on olla johdonmukainen, looginen ja tarkka havainnoissa. Toivomme, että tunnet hyvin eri aikakausien rakenteet ja pystyt kartoituksesi perusteella muodostamaan ja viestimään toimintaohjeet eteenpäin tehokkaalla toiminnalla.  

Tehtävän suunniteltu aloitus on alkuvuodesta 2021. Kerrothan, milloin voisit aikaisintaan aloittaa uudessa tehtävässä. Kuulemme mielellämme myös aiemmasta kokemuksestasi ja palkkatoiveestasi. Kosteuskartoittajan tehtävässä palkkausta on mahdollista rakentaa myös yhtiön osakkuuden kautta. 

Lue lisää ja hae paikkaa klikkaamalla tästä!

Mistä VV-Kuivaus sai alkunsa? Lue tarinamme unelmasta tähän päivään tästä!

Lisätietoja:
Janne Haapamäki Puh: 040 571 8570 , janne.haapamaki@vv-kuivaus.fi

vv-kuivaus työpaikkana