Vesivahingon kuivaus ja korjaus Lahti

Kävikö vahinko – siis vesivahinko?

 

Vesivahingon sattuessa iskee usein epätoivo. Älä kuitenkaan huoli – me VV-Kuivauksella olemme apunasi vahingon hetkellä. Varmistamme, ettei vesivahinko paisu liian suureksi ja palautamme kotisi tai toimitilasi jälleen ennalleen.

Mitä tehdä jos vesivahinko yllättää?

 

Vesivahingon kanssa tärkeintä on toimia nopeasti. Kastuneiden pintojen kuivaaminen ja vesivahingon laajenemisen estäminen tulee tehdä mahdollisimman pian. Veden pääsulku voi olla hyvä sulkea.

 

Kun lisävahingot on pyritty estämään, ole yhteydessä ammattilaiseen: esimerkiksi huoltoyhtiöön tai vesivahinkojen korjaukseen erikoistuneeseen toimijaan. Vakuutusyhtiönkin on hyvä olla tietoinen vahingosta mahdollisimman pian.

 

Jos et ole varma, miten sinun kannattaisi toimia, ota rohkeasti yhteyttä meihin – mihin vuorokauden aikaan tahansa. Olemme toteuttaneet vesivahinkojen korjausta ja kuivausta vuosien ajan, nyt myös Lahden seudulla.

Vesivahingon kuivaus ja korjaus – miten se etenee?

vesivahingon korjaaminen

1. Kosteuskartoitus

 

Kosteuskartoitus on vesivahingon korjauksen ensimmäinen askel. Kosteuskartoituksen tehtävänä on selvittää, mistä vesivahinko on syntynyt ja mihin saakka se on levinnyt. Kosteuskartoituksen toteuttavat meillä PMK-tutkinnon suorittaneet pätevöityneet kosteuden mittaajat, jotka käyttävät laadukasta ja modernia mittauskalustoa.

 

Kosteuskartoituksen voit tilata suoraan meiltä tai vakuutusyhtiösi kautta. Kun ilmoitat vakuutusyhtiölle, että olet valinnut meidät vesivahingon kartoittajakasi, pääsemme aloittamaan työt nopeasti ja laskutus hoituu suoraan vakuutuksen kautta. Saat meiltä aina kirjallisen raportin kartoituksesta, minkä pohjalta laaditaan toimintasuunnitelma vesivahingon korjaamiseen.

vesivahingon korjaaminen

2. Purkutyöt

 

Lähes aina vesivahingon korjaaminen vaatii jonkinasteisia purkutöitä. Näin voidaan luotettavasti kartoittaa vesivahingon lopullinen laajuus. Altistumisalueet tulee yleensä aina uusia, mutta usein tiettyjä rakenteita voidaan säästää vahingosta huolimatta. Ammattilainen osaa arvioida korjaustarpeet puolestasi.

 

Kun tarvittavat rakenteet ovat purettu, tulee loput altistuneet alueet desinfioida huolellisesti, jotta alueelle ei muodostu mikrobi-, bakteeri- tai homekasvustoja. Huolehdimme aina remontoitavan alueen huolellisesta suojauksesta rakennuspölyn leviämisen estämiseksi sekä rakennusjätteen asianmukaisesta lajittelusta ja hävittämisestä.

 

Mikäli vesivahinko rajautuu vain tiettyyn kiinteistön osaan, muuta kiinteistöä voi usein käyttää täysin normaalisti asumiseen tai työskentelyyn. Jos vahinko on laajempi, autamme sinua käytännön asumisjärjestelyiden kanssa.

vesivahingon kuivaaminen

3. Vesivahingon kuivaus

 

Kenties tärkeimmässä roolissa vesivahingon korjauksessa on huolellinen kuivaus. Vesivahingon kuivaus toteutetaan hiljaisilla kuivauskoneilla, jotka puhaltavat kostean ilman ulkotiloihin. Kuivausmenetelmä valitaan aina ammattilaisen toimesta kohteen rakenteet ja tilojen käyttö huomioiden.

 

Kahden viikon välein kohteessa suoritetaan tarkastusmittauksia, joilla kuivauksen edistymistä seurataan. Mittaustulokset kirjataan aina tarkasti pöytäkirjaan, joka arkistoidaan ja toimitetaan sinulle tarvittaessa.

vesivahinko kylpyhuone

4. Vesivahingon korjaus

 

Vesivahingon korjauksen viimeinen vaihe on korjausrakentaminen. Toteutamme korjausrakentamisen avaimet käteen -mentaliteetilla: sinun ei tarvitse kuin valita mieleisesi pintamateriaalit.

 

Korjausrakentamisen aikataulut ja toteutustavat sovitaan yhdessä kanssasi, jonka jälkeen rakennusalan ammattilaisen hoitavat vesivahingon korjauksen aina vedeneristyksestä laatoitukseen.

Miten voimme olla avuksi?

Kaipasit sitten neuvoja, kartoitusta tai korjausta – ota rohkeasti yhteyttä. Meiltä saat neuvoja ja apua nopeasti koko Lahden seudulla, 24 tuntia vuorokaudessa. Vuosien kokemuksemme takaa aina luotettavan ja asiantuntevan avun vesivahingon sattuessa. Hoidamme sovitut asiat luotettavasti ja huolellisesti – 100 % tyytyväisyystakuulla.

Tutustu myös näihin

kylpyhuoneremontti 1

Vesivahingot – totta vai tarua?

Joutuuko vesivahingon tieltä muuttamaan evakkoon? Tuleeko vesivahingon korjaaminen kalliiksi? Jääkö rakenteisiin kosteutta? Otimme seitsemän vesivahinkoihin liittyvää myyttiä murrettavaksi blogissamme!

vesivahinko vv-kuivaus

Kuinka voimme auttaa?

Asiakkaitamme ovat vakuutusyhtiöt, isännöitsijät, kaupungit, kunnat, yritykset ja yksityishenkilöt. Korjaamme ja kuivaamme kunnolla tekemisen meiningillä niin pienen kuin isonkin vesivahingon.

vesivahinko kylpyhuone

Kylpyhuoneremontti edessä?

Olemme purkaneet ja kuivattaneet lukemattomat määrät kosteusvaurioista kärsineitä kylpyhuoneita, joten päätimme auttaa ihmisiä laittamaan kylpyhuoneet kerralla kuntoon. Kuinka kylpyhuoneremontti kanssamme etenee?